Ja mislim da je Stjepanj to vec objasnio u svom postu.
Ne sviđa mu se kuciste i zato mu je dao TD.
Stjepane ispravi me ako grijesim i oprosti sto ti glumim odvjetnika.

eto sve si rekao umjesto mene... inace kuciste je krasno, no kombinacija ostaloga ocigledno nije i ne stima to sve zajedno! no za informaciju phantomka je debela grafa i siguran sam da bilo koja druga grafa stane unutra bez problema!
fala ti na odgovoru ,a svi vi ostali pogledajte na ovom primjeru, ako netko da TD neka ljepo to i objasni pa ce bit manjih tenzija i sl
fala ti na odgovoru ,a svi vi ostali pogledajte na ovom primjeru, ako netko da TD neka ljepo to i objasni pa ce bit manjih tenzija i sl
ja ne dajem Td bez razloga naravno svi imamo lose dane nekada! meni to znaci slazem se , ne slazem se sto i je pravilo na forumu, ili opcenito svida mi se nesto ili ne svida!:)
LP
Ako vidim opet ovakvu raspravu - onome tko je pokrene ide karton!
ansha
Kakav je to Freezer 13? pro ili? ja imam ovaj obicni i drugacije ima taj sticker ;)
Nemam pojma gdje ima. Jednom davno sam uzeo cijeli bunt kad se dijelio i eto
@Chutac
Bas bi mi trebao raspored sa zadnje slike, gdje se moze nabavit?
trebalo bi bit u svakoj knjižari, imao si u kauflandu na početku šk godine, a imaš i na internetu nać za printanje
Nemam pojma gdje ima. Jednom davno sam uzeo cijeli bunt kad se dijelio i eto
Može li link gdje si uzeo Fiio? I jesli li proba M40x na sound blaster usb zvučnu od alpha slušalica koje si prije ima? Zanimam me dali se primjeti velika razlika sa Fiiom, pošto imam tu zvučnu i dolaze mi nove slušalice a mislim ga i ja uzet.
http://hd-multimedia.com/proizvodi/fiio-e10k-usb-dac/
A nisam probao sa Sound Blaster zvučnom.
Ali prilično sam siguran da ima razlike.
SB je zvučala lošije od integrirane, a Fiio zvuči bolje od integrirane
@admirTZ
Okreni kuler tako da mu vent ispuhuje zrak prema zadnjem ventu
BlackEdition
Prednji vent. je bijeli (proziran).
Ako već hoćeš s ledicama vent ja mislim da bi ovako nesto bolje izgledalo ali svejedno konfa je mrak
Fake, ako se nevaram, boja moze sprjecit disipaciju topline s kulera ako nema svojstva za to i ako je predebelo nanesena, ako se nevaram?
Fake svaka cast odlicno slozena konfa, black izgled mrak !
Fake, ako se nevaram, boja moze sprjecit disipaciju topline s kulera ako nema svojstva za to i ako je predebelo nanesena, ako se nevaram?
ovo.
kakve su ti temperature sada?
BlackEdition
da...htjeo sam belo svetlo nutri :D ima koji crni vent sa bijelim ledicama?
ovo.
iste kao i prije :)
Kod nas nisam uspio ništa pronaći, ali vani već se može nešto naći.
http://www.nzxt.com/product/detail/93-fz-120mm-led-case-fan
fake kao radi taj cooler sad kad je pobarvan?
BlackEdition
da...htjeo sam belo svetlo nutri :D ima koji crni vent sa bijelim ledicama?
ovo.
iste kao i prije :)
pa ima u instaru corsirovih s ledicama prijem da su crni af serija ili se varam
fake kao radi taj cooler sad kad je pobarvan?
Odgovorio je već na to, temp. su iste kao i prije.
sad sam tek vidjeo..hvala
@fake
Super izgleda, a kućište bi mi bilo sigurno u užem izboru da idem sad na nešto novo.
@DamageHigh
Nadam se da si zadovoljan s tipkovnicom. Šteta što si logitech može dopustiti tolike cijene koja je bezobrazna za tu tipkovnicu, iako ih razumijem pošto je ovo njihov vrh ponude a membranske prodaju za XY para. Pogotovo što su unutra cherry switchevi kao i u 99% ostalih mehaničkih tipkovnica, pa ako ti je bitno samo tipkanje, možeš praktički uzet najjeftiniju sa željenim switchevima, a gumice se lako ubace :)
U svakom slučaju, čestitke na prinovi, eyecandy totalni :)
Scorp21 uzeo sebi upravo jedan powerbank od 10400 te gumenu zastitu . Odlicna cijena pa sam ga morao uzeti , kod nas 5000mah mozda i manje dode cca 250 kn . Ovo sam ukupno platio 150 kn ;) Sad ce G3 uvijek biti pun ;) Hvala sta si prosherao sa nama jer da nisi nebi ga ni kupio ;) zivio