@artyom
Vidim da si stavio slike svega sto ti je pod "Moj PC"
a j***** sunce vidio sam da i sam a posto se poruka ne moze brisati neka stoji tako kako je ili neka moderator pobriše..nije htjelo učitati slike uglavnom stavim kad to riješim.
a j***** sunce vidio sam da i sam a posto se poruka ne moze brisati neka stoji tako kako je ili neka moderator pobriše..nije htjelo učitati slike uglavnom stavim kad to riješim.
Bitno da si dobio 15 TU
Klikni Uredi poruku desno i ponovo dodaj slike.
Ako opet nejde, promjeni veličinu ili snimi u PNG i onda probaj.
I daj si pod Profil upiši komponente od PC-a.
Najbrži - Vidim nisam jedini koji nije skinuo zaštitnu foliju s monitora,ili si slikao prije skidanja?
Btw, zašto si napajanje onako okrenuo?
Najbrži - Vidim nisam jedini koji nije skinuo zaštitnu foliju s monitora,ili si slikao prije skidanja?
Btw, zašto si napajanje onako okrenuo?
Stoji otkako je kupljen monitor, vjv više od godinu-dvije dana.
Napajanje je okrenuto tako da ventilator ne zuji (krišti) dok se vrti, kao što bude kada je okrenut prema dolje.
A što se tiče prve slike, onaj 8-pinski kabl što ide preko GPU nije dovoljno dugačak da ga provučem iza.
Taj kabel možeš provući kako je označeno na slici, ako se već ne može iza matične.
Nema potrebe da ide ovako preko grafičke kartice.
Taj kabel možeš provući kako je označeno na slici, ako se već ne može iza matične.
Nema potrebe da ide ovako preko grafičke kartice.
I know, tako je bilo sa saphhire 7850, al' bilo je 2late kada sam već stavio GPU a nisam provukao. Budem odići put kada ga budem otvarao
Nije mi jasno bas sam u zadnje vrijeme dosta sudjelovao u ovim temama i vezano za upload
fotki na bug, nemam niti jednu zamjerku, a stavio sam ih dosta.
Iskreno slika je svaka dosad identicno bila prenesena.
Tako da bez uvrede ali ne stoji teza da bug pokvari sliku. (Svemu tome prethodi dosta kod slikanja i postavki)
Primjer fotke i postavke!
Jedino što ISO, blenda i shutter nemaju nikakve veze s time što uploader sliku smanji na petinu originalne težine :)
EDIT: što je sasvim normalno. Gdje bi završili da se uploadaju highres slike svačije kante.
Forum može pokvariti sliku (zbog specifičnog načina kompresije) na kojoj se u originalu nalazi šum, a koji ne mora ni biti vidljiv na originalnoj slici!
Več sam vidio nekoliko takvih primjera u temi Fotografije - na forumu je slika bila užazna, a kad ju je uploadao na neku hosting stranicu, izgledala je savršeno.
Tj, sve dok je ne bi pogledao "pod povečalom" i vidio da sadrži nekakvu jedva vidljivu mrežu "šuma".
Nije mi jasno bas sam u zadnje vrijeme dosta sudjelovao u ovim temama i vezano za upload
fotki na bug, nemam niti jednu zamjerku, a stavio sam ih dosta.
Iskreno slika je svaka dosad identicno bila prenesena.
Tako da bez uvrede ali ne stoji teza da bug pokvari sliku. (Svemu tome prethodi dosta kod slikanja i postavki)
Primjer fotke i postavke!
Kada uplodam tu sliku na forum , slika bude uzasna .Sta se tice mojih slika koje sam stavio u temi slike hardwera , slikane su sa DSLRom . Kad sam ih uplodao postale su zrnate kao da je ISO na 6400 stavljen kad sam slikao . Posebno se to vidi na zadnjoj slici br 3 . ;) moje misljenje je da forum kada uplodas ubije kvalitetu slike .
Edit : danas cu kad dodem doma cu poslikat pc i stavii ti primjer kako forum ubije kvalitetu.
Treba promijeniti veličinu slike prije uploada u nekom programu namjenjenom za to (paint.net > besplatan) a ne pustiti Bug uploaderu da to odrađuje sam, jer onda od DSLR slike dobije se smeće.
Primjeri:
Evo mog primjera rezolucija je ostala ali samo veličina promjenita. I slika kod prijenosa preko Bug uploadera je odlično prenesena.
Taj System Information Viewer je mutav.
Brzina ventilatora se bazira po temperaturi sistema(što god da je), a ne procesora.
kad ga vec spominjes "C3c1l" , ako se ne varam doticnom forumasu je smetala cijena moje neotvorene 280x a bas me zanima koliko je platio tu R9 280
najbrzi kupi u linksu 8pin sleewani kabel i povuci to iza maticne...
daj moze link trazim sebi crvene, nemrem nigdje nista naci ni na nabavi...zbleso sam se skroz od posla!
mislim da sam vidjeo negdje bitfenix crvene i plave al se nemogu sjetiti gdje
Futura ima od BitFenixa, ali mislim da samo bundle.
Svakako će ići drugo napajanje kroz koji mjesec-dva.
Sinkee, trebaš novi CPU definitivno...
Sinkee, trebaš novi CPU definitivno...
... i okrenit cpu hladnjak kako spada a ne onako da vuce vrucinu s grafe
... i okrenit cpu hladnjak kako spada a ne onako da vuce vrucinu s grafe
Bilo bi dobro, ali nažalost neki CPU hladnjaci imaju ovako ajmo reći nespretno riješen
sistem montiranja na AMD socket, isto je kod Raijintek Aidosa, Themis, Erebosa itd. itd.
Taj Zalman R1 ima na vrhu jedan vent. koji izvlači zrak van, tako da ovo može proći.
dobra ideja, kad je već sve s bijelim ventovima
jel imaš neku preporuku da ima dovoljno okretaja, snage i da nije previše glasan
EDIT: jel zna tko može li što biti kabelu za napajanje cpu-a ako ide s prednje strane matične, mislim zbog zagrijavanja hladnjaka na matičnoj iza kojeg sam ga postavio ovako na fotki
Arctic F12