- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Softicmarlon ako si ovu sliku ukrao sa cooler masterovog facebook profila onda si stvarno jadan!
MARKOZD15, imamo isti miš i tipkovnicu .
Zgodan setup, stavi slike kada sve složiš
A što se tiče hlađenja, pa tako je i sa običnim hladnjakom, temperatura padne u nekoliko sekundi, ništa čudno. Ono što je dobro kod takvog vodenog je to što su max temperature dosta niže u loadu...
Zgodan setup, stavi slike kada sve složiš
A što se tiče hlađenja, pa tako je i sa običnim hladnjakom, temperatura padne u nekoliko sekundi, ništa čudno. Ono što je dobro kod takvog vodenog je to što su max temperature dosta niže u loadu...
vjeruj mi nije,prije toga je bio armaggedon gore i njemu je duze trebalo,voda to skine odmah,dok njemu treba neko vrijeme
sutra dolazi gtx280 sa vodenim blokom,al nemam uvodnice pa ako neko ima viska nek mi se javi na pm
sunce pici mi rostiljamo!
ko bi rekao da mi se smije u ovakvoj situaciji... rip 6970 , bile ste kolko tolko dobre na 6000x1080
@vava Reci mi gdje si nabavi ovaj pot zanima me jer mogu nabaviti dryice-a pa bi se malo zajebavao u slobodno vrijeme.
EDIT: Pa nisu ovo valjda tvoje Mislave
teska srca moram rec da su moje. Kako je clan strit rekao trebalo je to na 2 raila rasporedit, al mislim da je kabl banana, u smecu je odavno... u svakom slucaju kloknuti proc me razveselio ako nis drugo :)
u pon furam grafe i drzim fige za garu!
Sam ga radio,koristio sam ga na i7 950 i e5200, drzao je u minusu temp sa dryice-om od aluminija je
Sad su na redu od bakra,poceo sam dva raditi
Tijela ce biti od mesinga,a baze bakar
Trebam ici po bakar u strojopromet,a ne da mi se ici na drugi kraj grada(zg), morat cu sad ovaj tjedan jer dolazi ivy,a on je prevruc.
Vava,svaka čast,potovi su odlični.
Ja i kolega planiramo otvoriti firmu za proizvodnju vodenih hlađenja,kejsova i kompova,pa mi se možda mogli udružiti i pružiti entuzijastima što zašlužuju. ;)
Vava,svaka čast,potovi su odlični.
Ja i kolega planiramo otvoriti firmu za proizvodnju vodenih hlađenja,kejsova i kompova,pa mi se možda mogli udružiti i pružiti entuzijastima što zašlužuju. ;)
a bas sam razmisljo bit distributer za ek waterblocks.
a bas sam razmisljo bit distributer za ek waterblocks.
Možeš biti naš. ;)
teska srca moram rec da su moje. Kako je clan strit rekao trebalo je to na 2 raila rasporedit, al mislim da je kabl banana, u smecu je odavno... u svakom slucaju kloknuti proc me razveselio ako nis drugo :)
u pon furam grafe i drzim fige za garu!
i kaj ak ti ne prode gara? ode vise od soma eura u vjetar
always look on the bright side of life :)
always look on the bright side of life :)
Stvarno je vidiš?
vidis citam malo po netu , te oni imaju svako pravo ne priznat rma. Al eto nada umire posljedna. Bit fin pristojan, i podmitit nekog +40 nabildanog lika da ode samnom rma napravit HAHAHAHAH
vidis citam malo po netu , te oni imaju svako pravo ne priznat rma. Al eto nada umire posljedna. Bit fin pristojan, i podmitit nekog +40 nabildanog lika da ode samnom rma napravit HAHAHAHAH
Uleti u teretanu i zaderi se "tko hoće zaraditi 300kn za 10 minuta"
Ima jedan tip,zove se Starčević,on uvijek pomaže.
ma bubnuoo... velik straaasan xd
Samo reci da ti se to dogodilo odjednom, npr dok si igrao neku igru.
ma sa starim cu ic, uvijk je tako bolje, doci cu i samo pitati dali se tu reklamira grafa/e , te rec da ne rade, jer ak pocnem pricat, a mogu pricat nebu dobro haha
Zanima me gdje se može kupit cijeli alat koji mi je potreban za sleeve cable?
Zanima me gdje se može kupit cijeli alat koji mi je potreban za sleeve cable?
Znam samo da u Linksu ima ovih navlaka !
E to sam našao sad me zanima koji uzeti koliko mm za kablove na napajanju i koji pribor mi treba za vadit kablove da ih ne oštetim