- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Želiš srušit moj rekord?
Nekako mi se čini da u mom Cosmosu ima mjesta za još 3 komada. XD
Fan war begins!
hahaha ne :D koliko ih ti imaš uopće?
imam dva radijatora jedan od 360 jedan od 240 i push pull je 10ventova, jedan vent dole kod napajanja, jedan na stražnjem djelu kučišta i još će mi naprijed ostati mjesta za jedan ili dva venta :D
imam dva radijatora jedan od 360 jedan od 240 i push pull je 10ventova, jedan vent dole kod napajanja, jedan na stražnjem djelu kučišta i još će mi naprijed ostati mjesta za jedan ili dva venta :D
Ja ih imam samo 13. XD
Ja da sam na tvom mjestu,sa time bih uspio natrpati barem 17 komada.
240-ku bih stavio straga,izvan kejsa,između njega i kučišta bih stavio prazan okvir od venta,sa unutarnje jedan push a na rad dva pull. 360-ka bih ih dobila 6,tri bi bila sprijeda,jedna na dnu i još 3 komada na isti način kako sam složio kod sebe.
Ja ih imam samo 13. XD
Ja da sam na tvom mjestu,sa time bih uspio natrpati barem 17 komada.
240-ku bih stavio straga,izvan kejsa,između njega i kučišta bih stavio prazan okvir od venta,sa unutarnje jedan push a na rad dva pull. 360-ka bih ih dobila 6,tri bi bila sprijeda,jedna na dnu i još 3 komada na isti način kako sam složio kod sebe.
hahaha a dalo bi se dosta toga još dodat xD napravim onak plexije kao ti i još mogu dodati na tih 17 3 komada xD
ali nebi ništa vani stavljao pogotovo ne radijator jer mi sve mora biti unutra :)
hahaha a dalo bi se dosta toga još dodat xD napravim onak plexije kao ti i još mogu dodati na tih 17 3 komada xD
ali nebi ništa vani stavljao pogotovo ne radijator jer mi sve mora biti unutra :)
Hmm,volio bih to vidjeti,ali sumnjam da bi stalo više od 17 na taj način. Jedino da je riječ o tri 360 radijatora,onda bih na njih uglavio 16,a unutra još 4,ali to bi bilo max maxeva. Sve više od toga bi rastrgalo kučište.
U stvari,moglo bi se roknuti još 3-4 na bočne stranice,ali to bi bilo sve,stvarno sve.
Ok,lažem,idu još tri na nosač matične i po tri na prostoru za diskove.
Ali to je to,osim ako ne dodaš još 2 na dno.
Hmm,volio bih to vidjeti,ali sumnjam da bi stalo više od 17 na taj način. Jedino da je riječ o tri 360 radijatora,onda bih na njih uglavio 18,a unutra još 4,ali to bi bilo max maxeva. Sve više od toga bi rastrgalo kučište.
U stvari,moglo bi se roknuti još 3-4 na bočne stranice,ali to bi bilo sve,stvarno sve.
Ok,lažem,idu još tri na nosač matične i po tri na prostoru za diskove.
Ali to je to,osim ako ne dodaš još 2 na dno.
ma šta je 30 ventova, budem sad u njemačkoj kupio neke jeftine ventilatore 30 komada za 3€ pa ću ih sve pobacat unutra xD
"kada racunala polete"
stara mi je prigovarala kad sam jednu deltu od 5k okretaja spojio, a tek cijelo kuciste... mislim da bi iz kuce letio haha
Oj, je valja šta ta ASUS 7950 DC II ? Jer je asus imao tvorničku grešku sa hlađenjem za 7900 pa se pregrijavaju i crkavaju ...
U mene radi ok. Iako za jace oc-anje po meni je bolje uzeti MSI HD 7950 Twin Froz, jer ona ima hlađenje na VRM-ovima.
Meni je prvenstveno trebala tiha grafa, i meni je licno najtisa koju sam imao, iako je Gigabyte HD 6950 Windforce tu negdje, ipak bih na kraju rekao da je ova DCII tisa.
Izgleda da opet problemi !
http://www.overclock.net/t/1220328/behardware-asus-hd-7950-directcu-ii-fault-report
@ Zizo
u tako velikom kucistu, tako los cable managment !
Našao sam vremena pa sam si odradio web stranicu i facebook stranicu za projekt. Dobio sam par dijelova od sponzora i krećem dalje sa radom.Biti ce uskoro još slika.
PROJECT WEB SITE: http://whiteangel.in-7.com/
PROJECT Facebook Site: https://www.facebook.com/projectWhiteAngel
Prelijepo. Po mom guštu..:)
Btw., sviđa mi se dizajn web stranice, ali tekst - je li to google prevoditelj? Ja ti to volonterski prevedem..šteta takvog teksta da pokvari opći dojam..;)
hvala. Da google translate je :(
hvala. Da google translate je :(
Ne kužim šta je to? To si otvorio stranicu za svoj komp ili šta? Pojasni malo:)
Da inace radim web stranice iz hobija a nekad i nesto sitno zaradim. Radim ovaj projekt White Angel na par foruma. I imam par sponzora. Sada sam si napravio stranicu da sve okupim na jednom mjestu a mislim da cu sa njom lakse uspjeti naci jos sponzora.
@ Zizo
u tako velikom kucistu, tako los cable managment !
Ubija me napajanje,nema previše dugačke kablove a i ne bi bilo naodmet da je modularno.A i kućište mi se svakim danom čini sve manje i manje,šalu na stranu,trebam vremena da bi to posložio kak bog zapovjeda,a toga mi najviše fali.
Boja stvarno ako trebaš nekog da malo sredi tekst mogu i ja pripomoć, kvari opći dojam. A i fotke nisu na razini projekta i stranice, za početak dobro osvjetli sobu sa svime god možeš a da ne koristiš blic, pa onda ponovno sve uslikaj :)
Tekst je poslan jednom momku da prevede. Ovo je samo za prvu ruku. A danas sam nabavio drugi fotoaparat pa cu ponovo sve po slikavati.
Tekst je poslan jednom momku da prevede. Ovo je samo za prvu ruku. A danas sam nabavio drugi fotoaparat pa cu ponovo sve po slikavati.
mozda je glupo, ali posto si kuciste nazvao white angel, zasto nebi nekog andela nacrtao ili zalijepio ? :D
To je već u planu samo cekam prijatelja da se vrati kući. Pa će mi on ovo tetovirati na kućište. Samo jos moram naci pravu lokaciju. A evo i anđel :D
uhhh
To je već u planu samo cekam prijatelja da se vrati kući. Pa će mi on ovo tetovirati na kućište. Samo jos moram naci pravu lokaciju. A evo i anđel :D
Po mom misljenju bi trebao, kad ce vec tetovirat tog andela, doradit malo krila jer ovako ne izgledaju bas efektno ;) Samo moje osobno misljenje, inace je andel ko bog :D
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=210&jumpto=2791637&sort=asc&view=flat
hahah, predzadnja slika .. dobar ti print screen
B.O.J.A, komp ti je prva liga, no sada bih (moje mišljenje) malo valjalo poraditi na desk-u.
Kablove s lijeve strane od zvučnika malo srediti, kabal od tipkovnice nekako sakriti (probušiti rupu u stolu?), itd.
Inače, odlično je!
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=210&jumpto=2791748&sort=asc&view=flat
Tako sam i ja zamjenio Fireglidera s G400, nakon mjesec dana sam se vratio na fireglidera, jednostavno mi je bolji miš, G400 mi nikako nije sjeo.
Kako pobogu 20 stupnjeva proc. To je jedino moguče ako ti je sobna temp. 15 stupnjeva.
Moram nesto smisliti za kablove po stolu bas me nerviraju. Imali tko ideju sto uraditi sa slusalicama kako obuzdati njihov 3 metra dug kabal.
Kako pobogu 20 stupnjeva proc. To je jedino moguče ako ti je sobna temp. 15 stupnjeva.
Zaboravljate da je to Mato. Pokraj overclockiranja Baotiana, to mu je pi*kin dim...
Pa je al je u sobi 12C.
@Damage High kako god već,više se neupuštam u vaše provokacije.