Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.978.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
13 godina
odjavljen
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
timmyzg kaže...
Haf932 kaže...

Koliko ventova{#}

još mi fali 3 komada :D

Želiš srušit moj rekord? {#}

Nekako mi se čini da u mom Cosmosu ima mjesta za još 3 komada. XD

Fan war begins! {#}

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
timmyzg kaže..

Želiš srušit moj rekord? {#}

Nekako mi se čini da u mom Cosmosu ima mjesta za još 3 komada. XD

Fan war begins! {#}

hahaha ne :D koliko ih ti imaš uopće?

imam dva radijatora jedan od 360 jedan od 240 i push pull je 10ventova, jedan vent dole kod napajanja, jedan na stražnjem djelu kučišta i još će mi naprijed ostati mjesta za jedan ili dva venta :D

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

imam dva radijatora jedan od 360 jedan od 240 i push pull je 10ventova, jedan vent dole kod napajanja, jedan na stražnjem djelu kučišta i još će mi naprijed ostati mjesta za jedan ili dva venta :D

Ja ih imam samo 13. XD

Ja da sam na tvom mjestu,sa time bih uspio natrpati barem 17 komada. {#}

240-ku bih stavio straga,izvan kejsa,između njega i kučišta bih stavio prazan okvir od venta,sa unutarnje jedan push a na rad dva pull. 360-ka bih ih dobila 6,tri bi bila sprijeda,jedna na dnu i još 3 komada na isti način kako sam složio kod sebe.

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

Ja ih imam samo 13. XD

Ja da sam na tvom mjestu,sa time bih uspio natrpati barem 17 komada. {#}

240-ku bih stavio straga,izvan kejsa,između njega i kučišta bih stavio prazan okvir od venta,sa unutarnje jedan push a na rad dva pull. 360-ka bih ih dobila 6,tri bi bila sprijeda,jedna na dnu i još 3 komada na isti način kako sam složio kod sebe.

hahaha a dalo bi se dosta toga još dodat xD napravim onak plexije kao ti i još mogu dodati na tih 17 3 komada xD

ali nebi ništa vani stavljao pogotovo ne radijator jer mi sve mora biti unutra :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

hahaha a dalo bi se dosta toga još dodat xD napravim onak plexije kao ti i još mogu dodati na tih 17 3 komada xD

ali nebi ništa vani stavljao pogotovo ne radijator jer mi sve mora biti unutra :)

Hmm,volio bih to vidjeti,ali sumnjam da bi stalo više od 17 na taj način. Jedino da je riječ o tri 360 radijatora,onda bih na njih uglavio 16,a unutra još 4,ali to bi bilo max maxeva. Sve više od toga bi rastrgalo kučište.

U stvari,moglo bi se roknuti još 3-4 na bočne stranice,ali to bi bilo sve,stvarno sve.

Ok,lažem,idu još tri na nosač matične i po tri na prostoru za diskove.

Ali to je to,osim ako ne dodaš još 2 na dno.

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
timmyzg kaže...

Hmm,volio bih to vidjeti,ali sumnjam da bi stalo više od 17 na taj način. Jedino da je riječ o tri 360 radijatora,onda bih na njih uglavio 18,a unutra još 4,ali to bi bilo max maxeva. Sve više od toga bi rastrgalo kučište.

U stvari,moglo bi se roknuti još 3-4 na bočne stranice,ali to bi bilo sve,stvarno sve.

Ok,lažem,idu još tri na nosač matične i po tri na prostoru za diskove.

Ali to je to,osim ako ne dodaš još 2 na dno.

ma šta je 30 ventova, budem sad u njemačkoj kupio neke jeftine ventilatore 30 komada za 3€ pa ću ih sve pobacat unutra xD 

14 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

"kada racunala polete" {#}

14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
timmyzg kaže...

"kada racunala polete" {#}

hahaha evo gotov sam stavio sam kolko je išlo xD

13 godina
odjavljen
timmyzg kaže...

hahaha evo gotov sam stavio sam kolko je išlo xD

Nemoj krasti slike.

To je moj kejs iz 2004.

{#}

SK crew
14 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

stara mi je prigovarala kad sam jednu deltu od 5k okretaja spojio, a tek cijelo kuciste... mislim da bi iz kuce letio haha

14 godina
protjeran
Leopard_st kaže...
Bulldozer kaže...

Oj, je valja šta ta ASUS 7950 DC II ? Jer je asus imao tvorničku grešku sa hlađenjem za 7900 pa se pregrijavaju i crkavaju ...

U mene radi ok. Iako za jace oc-anje po meni je bolje uzeti MSI HD 7950 Twin Froz, jer ona ima hlađenje na VRM-ovima.

Meni je prvenstveno trebala tiha grafa, i meni je licno najtisa koju sam imao, iako je Gigabyte HD 6950 Windforce tu negdje, ipak bih na kraju rekao da je ova DCII tisa.

Izgleda da opet problemi !

http://www.overclock.net/t/1220328/behardware-asus-hd-7950-directcu-ii-fault-report

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
13 godina
neaktivan

@ Zizo

u tako velikom kucistu, tako los cable managment !

16 godina
B_O_J_A kaže...

Našao sam vremena pa sam si odradio web stranicu i facebook stranicu za projekt. Dobio sam par dijelova od sponzora i krećem dalje sa radom.Biti ce uskoro još slika.

PROJECT WEB SITE: http://whiteangel.in-7.com/

PROJECT Facebook Site: https://www.facebook.com/projectWhiteAngel

Prelijepo. Po mom guštu..:)

Btw., sviđa mi se dizajn web stranice, ali tekst - je li to google prevoditelj? Ja ti to volonterski prevedem..šteta takvog teksta da pokvari opći dojam..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina

hvala. Da google translate je :(

13 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

hvala. Da google translate je :(

Ne kužim šta je to? To si otvorio stranicu za svoj komp ili šta? Pojasni malo:)

STOP ACTA!
17 godina

Da inace radim web stranice iz hobija a nekad i nesto sitno zaradim. Radim ovaj projekt  White Angel na par foruma. I imam par sponzora. Sada sam si napravio stranicu da sve okupim na jednom mjestu a mislim da cu sa njom lakse uspjeti naci jos sponzora.

14 godina
cod2playahhh kaže...

@ Zizo

u tako velikom kucistu, tako los cable managment !

Ubija me napajanje,nema previše dugačke kablove a i ne bi bilo naodmet da je modularno.A i kućište mi se svakim danom čini sve manje i manje,šalu na stranu,trebam vremena da bi to posložio kak bog zapovjeda,a toga mi najviše fali.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina
neaktivan

Boja stvarno ako trebaš nekog da malo sredi tekst mogu i ja pripomoć, kvari opći dojam. A i fotke nisu na razini projekta i stranice, za početak dobro osvjetli sobu sa svime god možeš a da ne koristiš blic, pa onda ponovno sve uslikaj :)

17 godina

Tekst je poslan jednom momku da prevede. Ovo je samo za prvu ruku. A danas sam nabavio drugi fotoaparat pa cu ponovo sve po slikavati.

13 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Tekst je poslan jednom momku da prevede. Ovo je samo za prvu ruku. A danas sam nabavio drugi fotoaparat pa cu ponovo sve po slikavati.

mozda je glupo, ali posto si kuciste nazvao white angel, zasto nebi nekog andela nacrtao ili zalijepio ? :D

17 godina

To je već u planu samo cekam prijatelja da se vrati kući. Pa će mi on ovo tetovirati na kućište. Samo jos moram naci pravu lokaciju. A evo i anđel :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 10:48 (B_O_J_A).
13 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

To je već u planu samo cekam prijatelja da se vrati kući. Pa će mi on ovo tetovirati na kućište. Samo jos moram naci pravu lokaciju. A evo i anđel :D

uhhh{#}

15 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Po mom misljenju bi trebao, kad ce vec tetovirat tog andela, doradit malo krila jer ovako ne izgledaju bas efektno ;) Samo moje osobno misljenje, inace je andel ko bog :D

WHY SO SERIOUS ??
15 godina
neaktivan
WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 16:45 (fakEEE).
14 godina

B.O.J.A, komp ti je prva liga, no sada bih (moje mišljenje) malo valjalo poraditi na desk-u.

Kablove s lijeve strane od zvučnika malo srediti, kabal od tipkovnice nekako sakriti (probušiti rupu u stolu?), itd.

Inače, odlično je! 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=210&jumpto=2791748&sort=asc&view=flat

Tako sam i ja zamjenio Fireglidera s G400, nakon mjesec dana sam se vratio na fireglidera, jednostavno mi je bolji miš, G400 mi nikako nije sjeo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan

Kako pobogu 20 stupnjeva proc. To je jedino moguče ako ti je sobna temp. 15 stupnjeva.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
17 godina

Moram nesto smisliti za kablove po stolu bas me nerviraju. Imali tko ideju sto uraditi sa slusalicama kako obuzdati njihov 3 metra dug kabal.

PC PROJECT WHITE ANGEL www.whiteangel.in-7.com
16 godina
irumora kaže...

Kako pobogu 20 stupnjeva proc. To je jedino moguče ako ti je sobna temp. 15 stupnjeva.

Zaboravljate da je to Mato. Pokraj overclockiranja Baotiana, to mu je pi*kin dim...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
irumora kaže...

Pa je al je u sobi 12C.

@Damage High kako god već,više se neupuštam u vaše provokacije.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice