da znam, bar na par zadnjih ploca je bio taj layout, al mogu zivit i s ovim na ecsu tak cu na vodeno prec..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Pranja - jesam li ja jedini kojem su ti novi Nitroxi ružni? Stari crveno-UV je bar 5x lijepši. Ovaj narančasti sa zadnje slike je, ajde još donekle...
Pa,ovi što su lijevo baš i nisu vrhunac dizajna,ali vidjet češ review. ;)
Crveni je,hebe me bljeskalica.
F-120-G sam tražio a umjesto njih dobio R-120-R/G/B i N-120-R/B/G. Noisebloker je tužio Inter-tech jer su im kao zdipili dizajna sa starim cobama. Ovi novi su patentirani od strane Inter-techa.
@ Krmic
Kakav ti je to desk?
Koji je OS? Daj par detalja.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/vas-desktop/2739464.aspx
@ Krmic
Kakav ti je to desk?
Kriva tema
Ovdje je samo P&O za Slike vašeg hardware-a
Don - ovi štakori ko Sharkoon, su kvalitetni ? dali nude više od sharkoona ? dali su skuplji ili jeftiniji ? dali imaju one makro funkcije pucanja 3 puta ili uzastopno i tako to ?
Don - ovi štakori ko Sharkoon, su kvalitetni ? dali nude više od sharkoona ? dali su skuplji ili jeftiniji ? dali imaju one makro funkcije pucanja 3 puta ili uzastopno i tako to ?
Mislim da su identični, samo lijepe druge naljepnice(ali ovog a4tech nisam nikad vidio uživo pa me nemoj uzeti za riječ)
Inače, ja sam sa svojim Sharkoonom oduševljen, bolje mi leži od bilo kojeg logitecha ili razera koje sam probao(a probao sam ih dosta, bar na 15ak min)
Nisam ih vadio iz kutije, ali A4Tech je uvjek bio super.
Nebi se čudio da je fireglider rebrand od A4Tech, jer mnogi proizvođači
rebrandiraju njihove miševe:
- Canyon
- OCZ
- Prestigio
- ASUS
- MSI
I još neki kojih se ne mogu odmah sjetiti
meni na kutiji pise od 800-1200 okretaja. ja sam okrenuo potenciometar na low, ali svejedno ga cujem. nije on uber glasan, al posto sam ja takav, meni i najmanji zvuk moze smetat.
jedino me zanima, ako iskopcam potenciometar, dal cu ja moc to kontrolirat prek speedfana? tamo mi je na hyperu bilo namjesteno na minimalno 30% i maksimalno 50%. tek kad je dosao na 50 se cuo lagano, ali svejedno tise od v8.
Na mojoj pise od 800 - 1800 rpm-a , ti mozda imas drukciji vent ! Ako iskopcas potenciometar mislim da bi ga trebao moci kontrolirat preko Speedfana !
Na mojoj pise od 800 - 1800 rpm-a , ti mozda imas drukciji vent ! Ako iskopcas potenciometar mislim da bi ga trebao moci kontrolirat preko Speedfana !
budem probao stavit, pa cemo vidjet
@ Krmic
Kakav ti je to desk?
Kriva tema
Ovdje je samo P&O za Slike vašeg hardware-a
Ahahaha...sorry ekipa, zaheb.
Tako je to kada imam mali milijun tabova pootvaranih.
@Cele303
Ima se moze se ? :D

@ xfact
kak si glup...
Nema potrebe pošto odmah livo do slotova imaju rešetke za ventilaciju.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/2754071.aspx
Kontam sise na petoj slici....
CELE priznaj da si najponosniji na napajanje ?!
sve ostalo je tipa "idi mi - dođi mi"
Pogodio si u sridu, napajanje samo kad ga gledam mi klecaju koljena :D ovo ostalo kako je došlo tako će i otići
Pogodio si u sridu, napajanje samo kad ga gledam mi klecaju koljena :D ovo ostalo kako je došlo tako će i otići
Meni je pak sve prekrasno osim tog napajanja :D
Kad ste vec zapeli za estetiku covjekovog HW-a, najljepsa je maticna.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/2754071.aspx
Kontam sise na petoj slici....
apsolutno da
slikao sam se u toplesu pa mi je pobjeglo malo golotinje
@Quake6
Možeš mi samo kratko reć čime to hladiš cpu? btw, hardware je brutalan :D
Quake opce nije fora...
S tim HW-om si miljama ispred svih, dobro, ne svih, ali velike vecine...
Fakat, maticna je badass.
Quake da nije možda Asetek Vapochill LS? Pisano je o tome u jednom broju Buga, ako se sjećam (iskustva jednog overclockera).
@etnes: Nope, radi se o LD faznom hladenju. Hladi 300W na -60°C. Otplacivao sam ga 6 mjeseci, 750€ dostavljenog do kucne adrese :D Jednostavno rotary rastura, samo je dosta bucno i mozes ga koristiti samo za bench, za 24/7h ne bi izdrzao uz toliku buku. Zadnji put kad sam benchao 2600k, bilo je 1h po noci i znam da se sestra probudila i sve mi po redu i da to gasim :D
@batista: maticna rastura, samo steta sto IB-E nece biti tu do iduce godine... A izlaskom 1155 IB koji ide na 6+ jednostavno postaje suvisna jer niti jedan 39x0 proc ne moze na frekvenciju kako bi sustigao Ivy. Cak se premisljam da li je prodati ili ostaviti pa neka ceka IB-E ili ako se Intel odluci predstaviti SB-E i otkljucati dodatne dvije jezgre koje se nalaze unutra pa uzeti njega, ali zbog izgleda je jos ne dam :D
BTW, ne znam je li itko skuzio, ali grafa je jos najjaca :D radi se o MSI GTX 260 Lightning Black Edition :D
Cim dodem doma, budem malo poslikao, snimio fazno kako radi... Samo nemam bas vremena niti sam doma pa :/ faks pritisnuo :D