Ne kužim. Što ti rade?
BTW poistovjećivanje mirne antipušačke kampanje s terorizmom je u najmanju ruku smiješno. Tim više što se ovi zalažu za očuvanje ljudskih života, što teroristima nije prioritet - upravo suprotno. Nevjerojatno je da suprotne stvari svodiš pod isto.
Shvaćaš li ti značenje riječi "represija"? Shvaćaš li da tu nema nikakve represije? Upravo suprotno - ovi igraju na kartu razuma, nadaju se da će urazumiti ljude da prestanu trovati i sebe i druge oko sebe. Kakva k vragu represija?
Kako bi se mogle poistovjetiti s tim (zapravo ni ne znam o čemu govoriš - nikad nisam u životu doživio to da netko nekome uzme cigaretu iz usta i baci), pošto ti tu nitko ništa ne radi?

Prvih nekoliko mjeseci bilo je najgadnije, piješ pivo ili kavu dobijem toliku želju da zapalim da me ubijalo u pojam ali nisam pokleknuo a inače si nisam mogao jutro zamisliti bez kave i cigarete tako da sam se i kave riješio i već ju ne pijem godinu dana. Pive se nisam ni ne mislim

:)
Dao sam link na net.hr zato jer vjerujem da je većini ljudi ipak lakše ili ugodnije pročitati članak na hrvatskom, nego na engleskom jeziku. Ako ti ne odgovara, evo na engleskom jeziku: