Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pušite li?

Pusim vec godinu i pol, vecinom uz kavu zapalim, ne puno pola kutije dnevno...

Nevidim nikakvo zlo tu veliko jer znam ljude koji puse cijeli zivot a zdraviji su od nekih sta svaki dan trce i brinu se o svom zdravlju.

Ko voli nek izvoli...

15 godina
neaktivan
Re: Pušite li?
CM weitE! kaže...

Nevidim nikakvo zlo tu veliko jer znam ljude koji puse cijeli zivot a zdraviji su od nekih sta svaki dan trce i brinu se o svom zdravlju.

Ko voli nek izvoli...

Ostavi se još dok možeš, drugačije ćeš govorit nakon što budeš pušio 10+ godina, vjeruj mi, a onda se dosta teže ostaviti tog smeća

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
CM weitE! kaže...

Ko voli nek izvoli...

Ostavi se još dok možeš, drugačije ćeš govorit nakon što budeš pušio 10+ godina, vjeruj mi, a onda se dosta teže ostaviti tog smeća

I jos evo sad kad si napisao "ostavi se jos dok mozes", nevidim problem kod ljudi koji nemogu prestat... ja osobno nemam neku potrebu zapalit sad svakih sat vremena ili manje, mada ima trenutaka u kojima sam zivcan kada stvarno osjecam neku potrebu da zapalim jer me smiri.

Mogu rec da vise necu pusit i stvarno necu, sve je to ljudima u glavi.

15 godina
neaktivan

Tako sam i ja na početku govorio, mogu se ostaviti kad hoću, i prolazilo bi i par dana a da ne zapalim...sad dosta godina kasnije sam okorjeli pušač koji puši kutiju dnevno u najboljem slučaju, i neznam što bi me trebalo natjerati da se ostavim tog smeća. Zato pozdravljam razne zakone koji će ograničit pušenje na javnim prostorima.

14 godina
neaktivan
Pušite li?

Ukoliko mi se desi da nemogu bez cigarete odma cu se ostavit toga.

Uvijek ce bit kafica u kojima ce se smjet pusit jer kad pogledamo, kafic u kojem se smije pusit je uvijek pun, dok onaj u kojem se nesmije su skoro prazni.

13 godina
CM weitE! kaže...

dok onaj u kojem se nesmije su skoro prazni.

Koliko ima takvih, ja do sada nisam primjetio niti jedan. Ni u BiH, ni u HR.

14 godina
CM weitE! kaže...

Ovo mi nema smisla.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
neaktivan
Keops kaže...
CM weitE! kaže...

Ovo mi nema smisla.

krivo sam reko malo xD sad sam i ja shvatio, sto sam mislio rec, nikom se nedesi da odjednom nemoze bez cigare, ukoliko primjetim da mi dolazi lagano neki osjecaj da moram zapalit ostavit cu se tog, jer lakse se ostavit dok nema neke velike potrebe nego kasnije nakon sto se razvije neka navika da se mora zapalit.

A znam par kafica u kojima se nesmje pusit u blizini mog kvarta, ima cak i jedan gdje nedozvoljavaju pusit ukoliko nemas 18 godina.

14 godina

Pa da, upravo si rekao da planiraš prestati prije neg ti dođe ta potreba, ali moraš shvatiti da ti je najbolje početi prestajati od ovog momenta. Svako popušenom cigaretom će ti biti teže ostaviti se, vjeruj mi. Osim ako imaš je*en karakter, npr. moj deda, lik je pušio 20 godina, i jednog dana rekao da prestaje te od tad cigara nije zapalio.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
Pušite li?
Pusaci, Koje cigarete pusite?
LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan
LM, plavi. dvije godine već.
Live in and let die!
17 godina

Danas 35-ti dan kako sam prestao, nakon 22 godine konstante oko 2 kutije dnevno... što reći, nije išlo više, konstantna trovanja s 4800 raznih kemijskih spojeva u dimu (blaži oblik ali su ipak trovanja), non stop obaveza, nedaj Bože da bih na posao otišao bez cigareta ali bez gableca milijun puta, financijski izdatak od oko 900 do 1000 kn mjesečno (da da, nakupi se toliko kroz mjesec, 2 kutije dnevno...cca 60 kutija mjesečno aka 6 šteka x 160 kn i to stavljam među najjeftinijim). Što sam dobio prestankom?...puno toga dobroga, iz bilo kojeg aspekta, što sam izgubio prestankom?...puno toga lošega. Bacite to zlo!

16 godina
CM weitE! kaže...

Ko voli nek izvoli...

Pdsjecas me na mog starog......... tako je on znao govoriti.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
KKristijan kaže...

Marlboro Gold (bijeli Marlboro) vec godinama, a ako prolazim kraj Tifona onda kupim plavi Winston, on mi je isto dobar.

16 godina
neaktivan
Pušite li?

kad se ima plavi camel, inaće na mašinicu sa domaćim duhanom

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
15 godina
neaktivan
Pušite li?

Pall Mall Blue. Odlicna cigareta, British American tobacco je radi, proizvodi se u Hamburgu. I sve to za 15kn. Kad nema nje onda onaj šit od Westa sta se u Makedoniji radi. Oboje 15kn a ni blizu. dapace, rijetko koja skuplja cigareta se moze mjeriti sa PMom, Ronhill od 20kn mu nije ni blizu. A nazalost ni ovaj nas Lucky Strike.

15 godina
neaktivan
Sowhat kaže...

Danas 35-ti dan kako sam prestao, nakon 22 godine konstante oko 2 kutije dnevno...

Za dugogodišnje pušače 35 dana je još prerano za slavlje,hehehe,javi se opet za 2 mjeseca {#}.

17 godina
muhaqeri kaže...
Sowhat kaže...

Danas 35-ti dan kako sam prestao, nakon 22 godine konstante oko 2 kutije dnevno...

Za dugogodišnje pušače 35 dana je još prerano za slavlje,hehehe,javi se opet za 2 mjeseca {#}.

Znam no bitan je onaj klik u glavi, čvrsta odluka i jaka volja...makar moram priznati da je prva dva tjedna prestanka bilo ludilo, nakon toga želja je iz dana u dan (tjedna u tjedan) slabija, trenutno sam u fazi kad recimo svaka 3-5 sata pomislim na cigaretu, to traje 20-30 sekundi i sve fajn, eto već sam samo ovaj mjesec nepušenja uštedio za novu novcatu xfx 6850...pa eto i još jedan dodatni motiv uz zdravlje {#}

15 godina
neaktivan
Sowhat kaže...

Jedan moj frend je imao fazu kad je hodao po cesti iza pušača da malo uhvati dim od pljuge,hehehe,on mi je rekao da mu je najveća frka bila nakon godinu dana nepušenja.

Sada ima već 5-6 godina kako ne puši,izdržao je,hehehe.

14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Crveni Marlb kad se ima love,

kad se nema onda bijeli. {#}

Vrijeme je za promjene...
15 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...
KKristijan kaže...

Crveni Marlb kad se ima love,

kad se nema onda bijeli. {#}

ahh to je ono 3 kune razlike?! xD

Dok se ima piši se Marlboro Byond zlatni, ili obični bijeli, a dok se nema onda Benston bijeli.

Ali osobno sve manje i manje pušim. 

Kutija mi traje i po tijedan dana.

Uskoro mi uopće neče trebati cigareta {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

ahh to je ono 3 kune razlike?! xD

Dok se ima piši se Marlboro Byond zlatni, ili obični bijeli, a dok se nema onda Benston bijeli.

Ali osobno sve manje i manje pušim. 

Kutija mi traje i po tijedan dana.

Uskoro mi uopće neče trebati cigareta {#}

Nisi shvatio foru.
I ista je cijena.

Btw, ista situacija kod mene :D

Vrijeme je za promjene...
13 godina
Sowhat kaže...
muhaqeri kaže...
Sowhat kaže...

Znam no bitan je onaj klik u glavi, čvrsta odluka i jaka volja...makar moram priznati da je prva dva tjedna prestanka bilo ludilo, nakon toga želja je iz dana u dan (tjedna u tjedan) slabija, trenutno sam u fazi kad recimo svaka 3-5 sata pomislim na cigaretu, to traje 20-30 sekundi i sve fajn, eto već sam samo ovaj mjesec nepušenja uštedio za novu novcatu xfx 6850...pa eto i još jedan dodatni motiv uz zdravlje {#}

EEEE to. tocno to...cvrsta volja i jedostavno rec NE! ja sam pusio 2 skoro 3 godine i reko sam si jedostavno jedan dan da vise necu i od tog dana nisam zapalio :) samo cvrsta volja...i drzat se toga

15 godina
KrpaZG kaže...
Sowhat kaže...
muhaqeri kaže...
Sowhat kaže...

EEEE to. tocno to...cvrsta volja i jedostavno rec NE! ja sam pusio 2 skoro 3 godine i reko sam si jedostavno jedan dan da vise necu i od tog dana nisam zapalio :) samo cvrsta volja...i drzat se toga

a ako čvrsta volja nije dovoljna,pogledajte ovaj video,za sve pušače,i vi bi mogli završit kao ovaj čuvijek

EDIT:evo još jedan video,obavezno pogledajte!

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 6:51 (luka94).
15 godina
neaktivan
Pušite li?

domicius
14 godina
Pušite li?

"Prestati pušiti je lako, ja sam to učinio već stotinu puta" {#}

Mark Twain

imam muda
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...

a ako čvrsta volja nije dovoljna,pogledajte ovaj video,za sve pušače,i vi bi mogli završit kao ovaj čuvijek

EDIT:evo još jedan video,obavezno pogledajte!

Gornji je tužan, kako je čovjek izgledao a imao samo 34 godine...

Ali donji je video gadan, prva polovica, e da pušim donji video bi mi uzeo cigar iz ruke.

Bazinga.
15 godina
neaktivan
Pušite li?

ja bi na takvu represivnu kampanju odgovorio magnumom .44 u glavu.

17 godina
moderator
xyan kaže...

Možeš li objasniti po čemu je kampanja o kojoj govoriš represivna? I koje opravdanje imaš za "magnum .44"? Istina boli? Ne želiš vidjeti istinu pa bi magnumom .44 ubio istinu?

15 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
xyan kaže...

Možeš li objasniti po čemu je kampanja o kojoj govoriš represivna? I koje opravdanje imaš za "magnum .44"? Istina boli? Ne želiš vidjeti istinu pa bi magnumom .44 ubio istinu?

daj molim te...Ovakve kampanje su kao Greenpoeace. Treba ih sve u zatvor strpati pod izlikom Homeland security. To su obicni teroristi. Isto kao i ovi. Nema sta itko zadirati u moje stvari i represivno mi nametati da prestanem s time. Argument koji bi mogli koristiti jest taj da se duhan prska polonijem 210, kako bi gnojivo imalo vecu efikasnost, itd. a ne ovakav mumbo-jumbo. Ovakve kampanje bi se mogle poistovjetiti sa onima koji ti cigaretu uzimaju iz usta i bacaju. Kako bi se ti osjecao da ti netko u krčmi uzme pivu i baci je?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice