otiđeš kod psihologa,ispričaš mu sve i da ti on ništa ne kaže,opet će ti bit bolje jer si nekom to ispričao....ja bio u petak zbog derealizacije/depersonalizacije,i odma mi lakše :P (doduše buljio sam u lenovo,pa se oboje raspričali o programiranju.....)
Stvar je u tome sto sam veoma zatvorena osoba, od svih problema koje sam ikada imao, nisam nikome rekao niti za jedan.
Da ne napominjem kako se bojim ludacke kosulje ._.

A tko danas nije lud?
Jako puno ljudi ima ovakvih ili onakvih problema, i to ljudi oko tebe, koje poznaješ, samo ne znaš s čim se muče jer ljudi o tome nemaju običaj pričati, a čest razlog je i to što društvo ima običaj stigmatizirati ljude s problemima. Ne znam koliko imaš godina - po načinu izražavanja bih rekao da si mlad. Kao mlada osoba imaš veće šanse da se riješiš problema, samo moraš potražiti pomoć. Što prije to bolje. Prema ovome što si dosad napisao, čovjek bi rekao da te muči tjeskoba (bilo bi dobro da obaviš i obični liječnički pregled, da provjeriš tlak; ne znam radi li se ovo kod nas, no u tvom slučaju bi bilo super kad bi ti netko mogao istestirati kortizol u krvi - to je hormon stresa).

Say hello to my little friend