DOS 6.0, šmrc...
poceo sa xp-om..
windows 95
Win 3.1,al neka malo "naprednija verzija"-komp je imo 166MhZ i Hercules grafu

Hahahahahaha,......Moj prvi je bio Win98
legendarni windows 1.01 mislim da još imam taj komp i mislim da radi
win xp sp1
prvi mi je bio Windows 3.11.......
Sa 5 godina sam prelazio Doom 2 na Win 95......hah....koja vremena....
...bilo je to početkom 1998. nabavio sam malo "jeftinije" računalo, zbog priča sa prelaskom na 2000...
http://www.everymac.com/systems/apple/mac_performa/stats/mac_performa_630.html
windows 95.
inače najjači os ikad :)
Windows 3.11 (na mom prvom računalu - Intel 386, 33 MHz, 8MB RAM-a)... Windows 95 sam potpuno preskočio pošto u to vrijeme nisam više imao računala pa sam morao pričekati kupnju novog koje je imalo 98-cu na sebi.
Počeo sam na Windowsu XP, pred ako se nevaram 4-5 godina.
1. OS mi je bio XP
Windows 98 SE.Ehh tada sam kupio prvi komp.
Win 95
neznam tocno.....ali ugl. 95. ili 98...nesjecam se...hehe (bio sam mali)...
a sad koristim Windows se7ev.
windows 95
windows 95
windows 95 - bili su to dani
win xp
Windows 98 SE.
Windows 95.
windows 98, stranje na kompu, pisanje....to mi je bilo carski ali kad je jednom buraz izfuro DIABLO 1....... a posto mi je stari radidli u vojnom sveucilistu stalno je spominjao neki internet (he he)....... jednom smo spojili telefonski kabel u komp i poslali SMS preko interneta....to je bilo otkriice he he.....e da i kak smo prije svi govorili....koj komp imas?? pentium 1 (ko da je komp samo od proca he he) bila su to vremena ali nebi danasnji mnjeno za njega he he.........BTW taj mi komp jos i danas radi ali ga nekoristim
Win 3.11...
Alladin any1? ;-)
Pocetci na Win 95... Komp mi nije imo mis pa nisam nista mogo... Hdd od toga jos uvijek imam ali sam ga formatiro...
Imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje.
Jel se sjeća netko kako se zvala ugrađena aplikacija preko koje se mogla svirati virtualna gitara u Win 95 ili 98 (više se ne sjećam)?
Znam da je bilo 6 žica i mišem se trzalo preko njih.
Googlao sam, ali nisam ništa pronašao...
95.
Dos 6.0, time flew by so fast...
Windows 98
Windows 98SE... Sad su instalirani u Microsoft VPC-u.... Fora OS... I ono njegovo Invalid (illegal) operation ili tako nešto...