Prvo sam i ja na DOS-u bio kada sam prvi komp dobio (imao sam 4 godine valjda xD) pa sam u školi imao par kompjutera sa 3.1, 95 i 98, a na svom novom PC-u sam imao XP
Dok nisam nadogradio ram-e i stavio Vistu i odmah 7-cu :)
Prvo sam i ja na DOS-u bio kada sam prvi komp dobio (imao sam 4 godine valjda xD) pa sam u školi imao par kompjutera sa 3.1, 95 i 98, a na svom novom PC-u sam imao XP
Dok nisam nadogradio ram-e i stavio Vistu i odmah 7-cu :)
MS-DOS 3.30 ak se dobro sjecam...na 286-ici 16Mhz, 1Mb RAM, 512Kb graficka, 40Mb HDD, 5.25" floppy, 14" monitor...
poceo sam na xp sad 7
http://en.wikipedia.org/wiki/Sinclair_BASIC ZX Spectrum 48 K. Znam star sam, ali kad se sjetim audio kaseta i "priručnih" izvijača za naštimavanje frekvence, da bi se pokrenula igra nekako mi je milo oko srca.
MS DOS 3.3
ms dos, win 95, win 98, ME ali malo jer nije bio bas nesto, onda nesto malo win 2000 zbog autocada pa xp i sad win7...vistu nikad nisam koristio kao niti linux/mac
ja sam poceo jos dok sam imao nekih 2 godine... igrao sam neku bezveznu igricu gdje gadjas tenkove.... a os je bio naravno apple macintosh...<3
Windows 95
windows 3.11 jos imam doticni original i citav komp negdje na tavanu...
Kratko 3.11 pa 95.
Ako gledamo prvo računalo koje sam posjedovao kod kuće onda je to vista. A ako ne onda je to win95.
windows 98 i windows xp :P
Windows 2000 profesional
Počeo na Wndows 95 i Commodore 64 da bi danas završio na Linuxu - Debian / Ubuntu.
ja sam poceo jos dok sam imao nekih 2 godine... igrao sam neku bezveznu igricu gdje gadjas tenkove.... a os je bio naravno apple macintosh...<3
A daaaaaaaaaj!
Ja se nikako nemogu sjetit koja je to igra...
Znaš možda ime?
Joooj, vratilo me u djetinjstvo....
Sory na duplom postu, naknadno sam vidio njegov post.
Windows 98 šmrc..
xp
windows 95
Ja sam isprobao sve operativne sustave, a prvi mi je bio 98
Znači i sve linuxe(njih oko 700+)?
win 3.1
MS-DOS na Macintosh-u, strašna pila je to bila.
win98, stalno sam se igrao s plus! paketom
win 98, jbga, mlad sam
poceo komp 1994, sta mi je tad bilo na kompu ne sijecam se, imao sam 9 tek...
prvo sta se sijecam je win95...
Basic na C64 a poslije win95
98-ica i pozadina zutog bmw-a, jer nisam znao drugu staviti :D
Ja sam starkelja...
Šta je ono vrtio ZX Spectrum 48 sa kazetarom, ishlapio sam. To je kratko trajalo, a onda sam izgubio mladost na Commodore 64 i riktanju glave na kazetaru dok nisam skupio love za floppy :)
windows 95