Chackie Chan
Hahahahaha
Chackie Chan
Hahahahaha
Ogranicivsi se samo na prostor RH odabrah ove renesansne ljude genijalce i jos mnogo toga rijecima tesko izrazivo
Namjerno odabrah i mladje jer u RH mladi i obrazovanje su najvazniji
Joza Katalenic (Covjek umjetnik slavuj he-man)
Matej Lujic (Ikona ,brand cijele jedne 'ocu internet generacije')
Ivica Kirin (skroman , elokventan, prati trendove, injzinjer ,sportas politicar novog kova)
Stipe Drvis (srcan borben pravedan olicenje modernog olimpijca .Njegove boksacke majstorije i meceve ce generacije pamtiti)
Filip Rados (maskota novog televizijskog doba u Hrvata .Posten nepotkupljiv polivalentan glumac)
Milan Bandic (iako ne elokventan kao kirin svjedno veliki ucenjak i govornik.Posten samozatajan pozrtvovan uveo veliku higijesku reformu i donio gradu konacno mjesta za obavljanje nuzde kakve zagrepcani zasluzuju.)
Hrvatska je bogata vanserijskim ljudima u svim podrucjima pa je tesko izdvojiti pojedince ali ipak ovi su za mrvicu veci Hrvati , katolici , filantropi uzori
Drug Tito!! šala
Jack Nicholson
2pac Shakur
Clint Eastwood
Al Pacino
Robert De Niro
Ševa,nažalost nije među živima.
LoL to je budala kakve nema, mozak mu je skroz spaljen bio. Nije mogao više ni rečenicu složit.
kako bi ja tebe tukao
Zapravo, opet vi ispadate glupi jer ga nekuzite.
Čovjek nije mislio ono što vi mislite.
Drug Tito (nije šala)!
Odmah poslije njega Fidel.
A od nepolitičkih bi bio... Dr. House!
Kad sam već naletio na temu, evo moje omiljene ličnosti:
svaka cast,drago mi je da nas ima ;)
leonardo da vinchi jer je bio pravi renesansni čovjek...živio je puno godina ispred....bio umjetnik, znanstvenik.....a od naših ko drugi nego Tesla
dr. Sheldon Cooper! (iz serije teorija velikog praska!)
Marko Perković Thompson
Ovdje ljudi ne znaju za sarkazam
Cudim sa kako nitko nije OVOG covjekao naveo!
a da pogledaš 3 posta iznad sebe?!
Jedan, jedini i najveci...
I jedan iz drugog područja djelovanja
EDIT:Hm..nikako da ubacim slike unutar texta
Znači u Firefoxu mi ovo ne radi, a u IE radi, sad još samo ne znam kako da stavim da budu jedna pored druge, a ne jedna ispod druge...
Freddie je legenda.
A tko drugi?
Pff..
Ja sam Srbin ali se u dubini duše stidim tog krvnika Da su oni Heroji,davno bi se predali,jer nam koče razvoj zemlje..
ma daj te ti price mos pricat svome caci vi nudite 10 miliuna za mladica a vi ga skrivate
Freddie je legenda.
Je, oba sa mojih slika su za mene najveće legende...
Ali ja ne znam zašto mi ne radi ovo preslagivanje slika da mogu fino slike u tekst ubacit...
Cudim sa kako nitko nije OVOG covjekao naveo!
a da pogledaš 3 posta iznad sebe?!
E jbg, gledao sam samo tko ima slike stavljene.