Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.675
|
čitano: 1.545.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nosite li sat?

Prvi metalni remen koji ostavljam na satu,udoban na ruci i odgovara mi vizualno.

4 godine
Nosite li sat?

Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:59 (e9droid).
16 godina
Nosite li sat?

meni je taj sat prerazvikan ,a ni ne vidim nista lijepo na njemu...

...potpis nije potreban...
15 godina
Re: Nosite li sat?
e9droid kaže...

Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.

Ne znam. Meni safirni kristal nakon 2 godine nošenja još uvijek izgleda uredu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
4 godine
dj_renny kaže...
e9droid kaže...

to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje

15 godina
e9droid kaže...
dj_renny kaže...
e9droid kaže...

to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje

I ja imam veću ruku tj. zglobove na ruci i uopće me ne smeta prvi link. Ja imam PRX u klasičnoj onoj plavoj boji. Kad sam ga kupovao to mi je bila jedina boja koja izgleda dobro na njima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
Nosite li sat?

od prx-a bih si uzeo carbon fora mi izgleda

11 godina
Nosite li sat?

Gentleman svakako u tom điru,prx nije my cup of tea.Ili ga voliš ili ne,nema između.

8 godina
Nosite li sat?

PRX se spominje i u pekarma koliko je popularan, priznat pa i trazen no mram reci da mene apsolutno odbija i ne vjerujem da cu ga ikada kupiti.

Sat je kvalitetan, dobar sve 5 ali meni uopce nisu lijepi, ponajvise mi je njihova narukvica i sama izvedba iste odbojna.

14 godina
Nosite li sat?

Pa kad su produkt mode koja je bila aktualna pred 50-60 godina... 

13 godina
Nosite li sat?

U vezi PRX, slazem se s kolegama, a ne moramo svi imati isti sat.

scion of the storm
17 godina
Nosite li sat?

Meni je PRX prekrasan jednostavan sat, naravno u verziji s Powermatic 80 mehanizmom.

Jedini razlog zašto ga nemam je jer imam meni draži i ljepši, ali da sam kolekcionar svakako bih si ga uzeo.

Gledam te!
14 godina
Ne bih kupivao sat a da ga na ruku nisam stavio..jednostavno ga prvo moram na ruci osjetit i vidit!
AUDIOFIL
15 mjeseci
volegradele kaže...
Ne bih kupivao sat a da ga na ruku nisam stavio..jednostavno ga prvo moram na ruci osjetit i vidit!

Zato i imamo povrate za kupnju preko weba

4 godine
Nosite li sat?

Sad mi žao što nisam uzeo Citizen odmah, ali mene baš odbio automatik, jer ti mehanizmi nisu neka sreća što se tiče preciznosti, a i općenito to mi je sat koji bi rjeđe nosio. Da idem uzeti daily automatik, to bi bio jedino Omega Seamaster 300, ali to je cca 6k eur... možda jednog dana..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice