Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.
meni je taj sat prerazvikan ,a ni ne vidim nista lijepo na njemu...
Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.
Ne znam. Meni safirni kristal nakon 2 godine nošenja još uvijek izgleda uredu
to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje
to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje
I ja imam veću ruku tj. zglobove na ruci i uopće me ne smeta prvi link. Ja imam PRX u klasičnoj onoj plavoj boji. Kad sam ga kupovao to mi je bila jedina boja koja izgleda dobro na njima.
od prx-a bih si uzeo carbon fora mi izgleda
PRX se spominje i u pekarma koliko je popularan, priznat pa i trazen no mram reci da mene apsolutno odbija i ne vjerujem da cu ga ikada kupiti.
Sat je kvalitetan, dobar sve 5 ali meni uopce nisu lijepi, ponajvise mi je njihova narukvica i sama izvedba iste odbojna.
Pa kad su produkt mode koja je bila aktualna pred 50-60 godina...
U vezi PRX, slazem se s kolegama, a ne moramo svi imati isti sat.
scion of the storm
Meni je PRX prekrasan jednostavan sat, naravno u verziji s Powermatic 80 mehanizmom.
Jedini razlog zašto ga nemam je jer imam meni draži i ljepši, ali da sam kolekcionar svakako bih si ga uzeo.
AUDIOFIL
Zato i imamo povrate za kupnju preko weba
Sad mi žao što nisam uzeo Citizen odmah, ali mene baš odbio automatik, jer ti mehanizmi nisu neka sreća što se tiče preciznosti, a i općenito to mi je sat koji bi rjeđe nosio. Da idem uzeti daily automatik, to bi bio jedino Omega Seamaster 300, ali to je cca 6k eur... možda jednog dana..