Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.668
|
čitano: 1.544.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nosite li sat?

Prvi metalni remen koji ostavljam na satu,udoban na ruci i odgovara mi vizualno.

4 godine
Nosite li sat?

Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:59 (e9droid).
16 godina
Nosite li sat?

meni je taj sat prerazvikan ,a ni ne vidim nista lijepo na njemu...

...potpis nije potreban...
15 godina
Re: Nosite li sat?
e9droid kaže...

Upravo stigao prx, ne znam kako, ali uživo mi se uopće ne sviđa, najviše me smeta taj prvi link koji je fixan, a opće nemam malu ruku, cca 19.5cm. Također safirni kristal je loš, kao da uopće nema ar premaz. Ide nazad.

Ne znam. Meni safirni kristal nakon 2 godine nošenja još uvijek izgleda uredu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
4 godine
dj_renny kaže...
e9droid kaže...

to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje

https://www.youtube.com/@mega0nyt
15 godina
e9droid kaže...
dj_renny kaže...
e9droid kaže...

to je možda i do crne boje, nekako me vuče citizen tsuyosa sad, budem to probao naručiti kad ovo vratim, nekako mi narukvica djeluje bolje i prvi link odma dropa dolje

I ja imam veću ruku tj. zglobove na ruci i uopće me ne smeta prvi link. Ja imam PRX u klasičnoj onoj plavoj boji. Kad sam ga kupovao to mi je bila jedina boja koja izgleda dobro na njima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
Nosite li sat?

od prx-a bih si uzeo carbon fora mi izgleda

11 godina
Nosite li sat?

Gentleman svakako u tom điru,prx nije my cup of tea.Ili ga voliš ili ne,nema između.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice