Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.513
|
čitano: 1.408.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Nosite li sat?
piksic kaže...

Ako se ne kužiš u satove, nemoj gledati Njuškalo, jer su kineske kopije jako dobre (ovo je inače loša kopija), a lopovi na sve strane.

Takav sat je inače duplo skuplji, a kad pogledaš njegove ostale oglase, vidiš da je švercer.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 1:28 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
odjavljen
Nosite li sat?

Evo novih slika Nautice.

Malo ga je teže uslikati jer je crn a nemam dovoljno prirodnog svjetla. Ali ako ništa, bolje je od onih slika od prošli put.

EDIT: Glupi uploader.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 12:39 (Pranja).
17 godina
Nosite li sat?

Citizen Automatic 7 eagle 21 jewels (mehanizam Miyota 8200)

Jaques Lemans Sydney 1-1540 (mehanizam quartz Hattori VJ52)

Citizen 7 Eagle Citizen 7 Eagle
Jaques Lemans Sydney Jaques Lemans Sydney
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 16:28 (igy).
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Pozdrav zanima me jel iko od vas kupovo satove u svijet medija trgovini ili narucivo ih sa njihove stranice i kakva su vasa iskustva sa njima?

the quieter you become the more you are able to hear
15 godina
odjavljen
Nosite li sat?

zatvoreno

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 20:27 (piksic).
11 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Meni se svidja crni {#}

13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

sat marke royal..17 rubis icabloc pise naprijed..iza na poklopcu pise 8k oznaka 333..i na narukvici ima oznaku 333.sat na navijanje.koja bi vrijednost sata bila?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 19:33 (Keby).
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

sat buscherer..21 rubis..mislim da je pozlata..sat na navijanje..zanima me vrijednost sata?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 19:41 (Keby).
16 godina
Keby kaže...

sat buscherer..21 rubis..mislim da je pozlata..sat na navijanje..zanima me vrijednost sata?

što se tiče ovog sata, vidio sam jednog da je u besprjekornom stanju bio cijenjen na 1000 funti, ukoliko je original jako dobra marka sata, ali po slici ne vidim bas da je u dobrom stanju

inace pravi rubis modeli su dostizali cijenu i do 2000 funti (originalno su bili oblozeni bijelim zlatom i diamantima

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 0:18 (LUNAT1C).
13 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Keby kaže...

što se tiče ovog sata, vidio sam jednog da je u besprjekornom stanju bio cijenjen na 1000 funti, ukoliko je original jako dobra marka sata, ali po slici ne vidim bas da je u dobrom stanju

inace pravi rubis modeli su dostizali cijenu i do 2000 funti (originalno su bili oblozeni bijelim zlatom i diamantima

na sta mislite?na sat marke rubis ili?na ovom royalu pise 17 rubis..koliko sam procitao dalje da rubini sluze za prizdrzavanje kotacica u mehanizmu radi manjeg trenja i skoro su bezvrijedni posto su minijaturni.na buschereru pise iza na mehanizmu da ima 21..iskreno blage veze nemam o tome..satove sam naso doma u nekoj staroj torbici..svakako hvala na odgovoru

16 godina
Keby kaže...
LUNAT1C kaže...
Keby kaže...

na sta mislite?na sat marke rubis ili?na ovom royalu pise 17 rubis..koliko sam procitao dalje da rubini sluze za prizdrzavanje kotacica u mehanizmu radi manjeg trenja i skoro su bezvrijedni posto su minijaturni.na buschereru pise iza na mehanizmu da ima 21..iskreno blage veze nemam o tome..satove sam naso doma u nekoj staroj torbici..svakako hvala na odgovoru

ja govorim o bushereru, najbolje ti je otić uraru koji će ti okvirno reći procjenu za oba sata..

13 godina
neaktivan
sta da vam kazem..bio kod urara kaze za bucherera da prvi put vidi takav sat u zivotu..hah
16 godina
Keby kaže...
sta da vam kazem..bio kod urara kaze za bucherera da prvi put vidi takav sat u zivotu..hah

http://www.iorio.com/watch/misc/jk1e667e.html
najblize sto mogu naci da odgovara tome satu, probaj kod drugih (poznatijih i boljih) urara, prvenstveno nekog ko poznaje swiss made satove 

16 godina
neaktivan
Nosite li sat?

pozdrav, imam sat Police kojem je puklo staklo, pa gdje bi mogao naručiti novo i usput bi mi trebala i kožna narukvica na satu, sat je: Police Timepieces 12080J

15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

U planu imam nabaviti ovaj

14 godina
neaktivan
Ray0 kaže...

U planu imam nabaviti ovaj

Isto, s crnim natom.

tipa ovo tipa ovo
Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina

Pitanje.Nađem ja danas u ladici sat kad piše nešto iwc marka..odem na net kad ono sve 20 000 i 30 000kn cijena...kako da ja saznam dali je moj iwc orginal

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 18:22 (galinjo24).
13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Pitanje.Nađem ja danas u ladici sat kad piše nešto iwc marka..odem na net kad ono sve 20 000 i 30 000kn cijena...kako da ja saznam dali je moj iwc orginal

ide baterija u njega?

15 godina

da...

16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

da...

Onda je mala vjerojatnos da je orginal jer u satove sa takvom cijenom idu automatik mehanizmi ili na navijanje. Rjetko takvi satovi imaju quartz mehanizam jedizno breitling ima superquartz u aerospace modelu.

15 godina

A taj sat je star najmanje 20godina....

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 19:21 (galinjo24).
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

A taj sat je star najmanje 20godina....

Pa quartz satovi su se pojavili 80ih osim toga odnesi ga uraru ali vjerojatnost da je orginal je mala jer jednostavno nito nece stavit quartz mehanizam i stavit cijenu od 20k kuna osim naravno breitlinga koji ima posebnu vrstu superquartz mehanizma koji se koristi u profi svrhe.

15 godina

Onda je dosta vijerna kopija....sad pitam starog on kaže da je taj sat prošao sito i rešeto...hahaha..navodno je neki njegov kolega bauštelac našao sat u Njemčakoj u birtiji poslije provoda..hahahah

16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Onda je dosta vijerna kopija....sad pitam starog on kaže da je taj sat prošao sito i rešeto...hahaha..navodno je neki njegov kolega bauštelac našao sat u Njemčakoj u birtiji poslije provoda..hahahah

Gle najbolje ti je da provjeriš kod urara jer ovako nemožeš znat ali niti jedan normalna proizvođač ne bit napravio takav sat sa takvim mehanizmom.

13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

na zalost nije original :(  

15 godina

Što je najgore neznam jel ide baterija...uglavnom neradi...kako da nađem na netu koji je to model...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 19:55 (galinjo24).
13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Što je najgore neznam jel ide baterija...uglavnom neradi...kako da nađem na netu koji je to model...

chrono24 stranica,iwc marka i sa strane imas detalje o satu. samo oznacuj ono sta tvoj ima.

15 godina

Hm nemogu ga naći ali ima dosta skupih iwc satova sa kvarc mehanizmom..morat ču kod urara...

15 godina
Nosite li sat?

pozdrav, ima li tko ovaj sat: http://www.fossil.com/en_US/shop/men/features/utility_watches/nate_stainless_steel_and_leather_watch_black-jr1354p.html?cm_vc=brwidget ?

planiram uskoro uzeti neki sat u tom stilu, znaci all black pa me zanima kakav je sat i ima li mozda neki bolji u tom stilu za slicnu cijenu?

http://www.facebook.com/webshop112
13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

tresi ga malo mozda proradi... Znacit ce da je automatic. Si pogledao dal se moze navijat?:P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice