Ako se ne kužiš u satove, nemoj gledati Njuškalo, jer su kineske kopije jako dobre (ovo je inače loša kopija), a lopovi na sve strane.
Takav sat je inače duplo skuplji, a kad pogledaš njegove ostale oglase, vidiš da je švercer.
Ako se ne kužiš u satove, nemoj gledati Njuškalo, jer su kineske kopije jako dobre (ovo je inače loša kopija), a lopovi na sve strane.
Takav sat je inače duplo skuplji, a kad pogledaš njegove ostale oglase, vidiš da je švercer.
Evo novih slika Nautice.
Malo ga je teže uslikati jer je crn a nemam dovoljno prirodnog svjetla. Ali ako ništa, bolje je od onih slika od prošli put.
EDIT: Glupi uploader.
Pozdrav zanima me jel iko od vas kupovo satove u svijet medija trgovini ili narucivo ih sa njihove stranice i kakva su vasa iskustva sa njima?
Meni se svidja crni
sat buscherer..21 rubis..mislim da je pozlata..sat na navijanje..zanima me vrijednost sata?
što se tiče ovog sata, vidio sam jednog da je u besprjekornom stanju bio cijenjen na 1000 funti, ukoliko je original jako dobra marka sata, ali po slici ne vidim bas da je u dobrom stanju
inace pravi rubis modeli su dostizali cijenu i do 2000 funti (originalno su bili oblozeni bijelim zlatom i diamantima
sat buscherer..21 rubis..mislim da je pozlata..sat na navijanje..zanima me vrijednost sata?
što se tiče ovog sata, vidio sam jednog da je u besprjekornom stanju bio cijenjen na 1000 funti, ukoliko je original jako dobra marka sata, ali po slici ne vidim bas da je u dobrom stanju
inace pravi rubis modeli su dostizali cijenu i do 2000 funti (originalno su bili oblozeni bijelim zlatom i diamantima
na sta mislite?na sat marke rubis ili?na ovom royalu pise 17 rubis..koliko sam procitao dalje da rubini sluze za prizdrzavanje kotacica u mehanizmu radi manjeg trenja i skoro su bezvrijedni posto su minijaturni.na buschereru pise iza na mehanizmu da ima 21..iskreno blage veze nemam o tome..satove sam naso doma u nekoj staroj torbici..svakako hvala na odgovoru
na sta mislite?na sat marke rubis ili?na ovom royalu pise 17 rubis..koliko sam procitao dalje da rubini sluze za prizdrzavanje kotacica u mehanizmu radi manjeg trenja i skoro su bezvrijedni posto su minijaturni.na buschereru pise iza na mehanizmu da ima 21..iskreno blage veze nemam o tome..satove sam naso doma u nekoj staroj torbici..svakako hvala na odgovoru
ja govorim o bushereru, najbolje ti je otić uraru koji će ti okvirno reći procjenu za oba sata..
http://www.iorio.com/watch/misc/jk1e667e.html
najblize sto mogu naci da odgovara tome satu, probaj kod drugih (poznatijih i boljih) urara, prvenstveno nekog ko poznaje swiss made satove
pozdrav, imam sat Police kojem je puklo staklo, pa gdje bi mogao naručiti novo i usput bi mi trebala i kožna narukvica na satu, sat je: Police Timepieces 12080J
Pitanje.Nađem ja danas u ladici sat kad piše nešto iwc marka..odem na net kad ono sve 20 000 i 30 000kn cijena...kako da ja saznam dali je moj iwc orginal
ide baterija u njega?
da...
da...
Onda je mala vjerojatnos da je orginal jer u satove sa takvom cijenom idu automatik mehanizmi ili na navijanje. Rjetko takvi satovi imaju quartz mehanizam jedizno breitling ima superquartz u aerospace modelu.
A taj sat je star najmanje 20godina....
A taj sat je star najmanje 20godina....
Pa quartz satovi su se pojavili 80ih osim toga odnesi ga uraru ali vjerojatnost da je orginal je mala jer jednostavno nito nece stavit quartz mehanizam i stavit cijenu od 20k kuna osim naravno breitlinga koji ima posebnu vrstu superquartz mehanizma koji se koristi u profi svrhe.
Onda je dosta vijerna kopija....sad pitam starog on kaže da je taj sat prošao sito i rešeto...hahaha..navodno je neki njegov kolega bauštelac našao sat u Njemčakoj u birtiji poslije provoda..hahahah
Onda je dosta vijerna kopija....sad pitam starog on kaže da je taj sat prošao sito i rešeto...hahaha..navodno je neki njegov kolega bauštelac našao sat u Njemčakoj u birtiji poslije provoda..hahahah
Gle najbolje ti je da provjeriš kod urara jer ovako nemožeš znat ali niti jedan normalna proizvođač ne bit napravio takav sat sa takvim mehanizmom.
na zalost nije original :(
Što je najgore neznam jel ide baterija...uglavnom neradi...kako da nađem na netu koji je to model...
chrono24 stranica,iwc marka i sa strane imas detalje o satu. samo oznacuj ono sta tvoj ima.
Hm nemogu ga naći ali ima dosta skupih iwc satova sa kvarc mehanizmom..morat ču kod urara...
pozdrav, ima li tko ovaj sat: http://www.fossil.com/en_US/shop/men/features/utility_watches/nate_stainless_steel_and_leather_watch_black-jr1354p.html?cm_vc=brwidget ?
planiram uskoro uzeti neki sat u tom stilu, znaci all black pa me zanima kakav je sat i ima li mozda neki bolji u tom stilu za slicnu cijenu?
Što je najgore neznam jel ide baterija...uglavnom neradi...kako da nađem na netu koji je to model...
tresi ga malo mozda proradi... Znacit ce da je automatic. Si pogledao dal se moze navijat?:P