Najluđi virus koji ste imali

poruka: 245
|
čitano: 80.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Najluđi virus koji ste imali
El Maniachi kaže...
PC Street Hacker kaže...
El Maniachi kaže...

evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.

scvhost.exe nije virus,svakakvih se ljudi nađe
 nije a zast mi ga onda avira prijavila?ono nako reda radi?
 tako je bilo i meni prije par mjeseci, samo što ga je avg prijavil, a razlog je bio da ga je jedan worm napal....
16 godina
neaktivan

ja mislim daje krivo ime da netrea biti u nazivu "virus" neko "štetni program"

16 godina
neaktivan

A meni trojanac iz zasjede sve uništio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:42 (netko_namo).
16 godina
neaktivan

Meni neki .exe file koji je brisao podatke na hardu i oštečivao OS.

16 godina
neaktivan

ja sam imao crva sam mi je duplao slike...imo sam 500 slika u jednom folderu od nogometa i otvorim i vidis od jedanput sve podpulano ili potriplano rikno sam i tako u par navrata ...LoL   SmijehSmijehSmijeh

16 godina
neaktivan
dExXxTeR kaže...
netko_namo kaže...

dobra dobra, pa kak ga nisi vidio, vidis kolki je...a jbg
 A smanjio se pomoću stroja za smanjivanje. Smijeh
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
dExXxTeR kaže...
netko_namo kaže...

dobra dobra, pa kak ga nisi vidio, vidis kolki je...a jbg
 A smanjio se pomoću stroja za smanjivanje. Smijeh
 bio je upakiran u rar. ...LOL Smijeh
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° ☻/ /▌ Metallica Last fm:ivan_kunjasic / \ My space: Ivan
16 godina
neaktivan

Jbg,ja se riješio confickera,kad evo ga opet...

16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...
PC Street Hacker kaže...
El Maniachi kaže...

evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.

scvhost.exe nije virus,svakakvih se ljudi nađe
 nije a zast mi ga onda avira prijavila?ono nako reda radi?
 jojoj. pa zato što postoje i razne gamadi imena svchost.exe. baš iz tog razloga da zavaraju onoga čiji je komp zaražen
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Jbg,ja se riješio confickera,kad evo ga opet...

lol ti si jedini kojega za sad poznam da ga ima! Šta ti skidaš pobogu! Conficker download.... Nadam se da ne...

Lol ja sam imao jedan koji je printao svaku web stranicu na koju je došao.. ja dođem na google, čujem ja počne printer šrotati i gledam što ce sad izvesti kad ono - sprinta google
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
16 godina
neaktivan

Virut hebeni virut.Izgubio sve podatke na hardu....Smijeh

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina

moj zadnji virus mi je bio naludi.... win.32Parite.B

to je najgori virus s kojim sam se ikad susreo od kada radim na kompjuteru

16 godina
neaktivan

Jedan virus koji se koti, bilo ga je oko 40 :S, antivirus nemože sve odjednom izbrisat i resetira komp, kad ga resetira i nastavi brisanje a on se opet nakoti, na malo više, i tako sam nebrojeno puta restartao dok ga nisam uspio izbrisat :D

17 godina
neaktivan

hmm najgori virus...a da stalno mi hrčko ko krme (nije kaspersky :P) sta god pokrenem on hrkče...i neznam jel to jedna virus bio ali dobio bi ono "Shutdown in 60 sec" kad bi se pokusao spojit na net...

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan

najgori virus mi je bio vitro kad mi je zarazio Nod-a u jednom danu sam 4 puta reinstalira Win...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
16 godina
neaktivan

1. virus brise sve sto bi moglo ga ugrozit

2. virus koji sve brisse (format vrsi) i na USB sve formatira neki Arap napravio logitech smislio antivirus koji ga izbrise

17 godina
neaktivan

Zvao se Windows, imao sam nekoliko verzija...

Jaunty user :)
16 godina
protjeran

lol meni prijatelju uso neki virus na komp, ko neka buba i jede ikone i start, i kako ih pojede nema ih vise (nemoze klikat na njih) i sve ispocetka jede kako palis komp lol

King of the South!
17 godina
odjavljen

Dobio sam jedan virus koji mi jede "grafičku karticu" pa mi kompjuter više ne raspoznaje grafičku karticu, tj. misli da ju nemam.

Goodbye
16 godina

Ne znam jesam već napiso ili nisam...

Ugl, najluđi "virus" kojim sam bio zaražen, bilo je djelo mog cimera. Virus je, ovaj, crto, erm... penisiće po ekranu...

Every hole is a goal!
16 godina

Nije uopće jaki ali je zato meni lud.

@echo off

title patch

echo ::::::Pričekajte koju sekundu!::::

cd c:

:mapa

mkdir newfolder_%random%%random%%random%%random%%random%

goto mapa

generira mape random imena. Moj prijatelj je mijenjao Vistu jer je na deskoptu imao oko 16 milijuna mapa!!!!!! nije mogao ni bootati vistu!

Probajte i vi. preko netepada spremite kao .bat skripu i pokrenite. PAZITE KOLIKO ĆETE GA DRŽATI UPALJENIM. MENI JE ZA 3SEC NAPRAVIO 6752 MAPE!

ovo objavljivam dobronamjerno nemojte koristiti ako neznate šta točno radite!!

16 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Ne znam jesam već napiso ili nisam...

Ugl, najluđi "virus" kojim sam bio zaražen, bilo je djelo mog cimera. Virus je, ovaj, crto, erm... penisiće po ekranu...

Neki perverzni cimer...Belji se
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
odjavljen

Dobio sam (još davno) virus koji mi je prikazivao male crviće po ekranu koji bi mi polako "jeli" ekran, pixel po pixel, te bi za sat vremena nestao cijeli ekran. Zatim svaki put kada bih upalio kompjuter bi mi bio crni ekran, te bih trebao 50 puta (nije šala) restartati kompjuter da mi se zatim normalno upali, a zatim mi opet ekran jedu crvi. Nakon što sam jedva uspio obrisati virus, čuo se jedan prodoran i glasan smijeh.

Goodbye
16 godina
neaktivan

Hm ja sam danas prešao s nod-om po kompu i našao 400 virusa. :P

Evo jedan prijateljski savjet: nikad ne pokušaj crackati nero jer ti se dogodi ovo gore navedeno.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
17 godina
neaktivan

hahaha, ovo s nerom je totalno fail....

Inace, frend je pokupio virus prije nekih 4 god ako se ne varam, zbilja je bilo prije dosta.

Jedino sto je virus "zlocudno" radio je bilo to da nikako nisi mogao promijeniti desktop wallpaper. Nikako. Ni na koji nacin. Jednostavno ti nije dozvoljavao da ga promijenis. A frend je jedan od onih koji wallpapere traze svaki dan i mijenjaju ih nekoliko puta tjedno. I bas njega to zadesilo. Namigiva

Onak, simpaticno, zar ne?

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
neaktivan

Uspio se ja riješiti svih 400 gamadi, samo mi se uništio newdev.dll i sada nemrem instalirat drievere i još par stvari ne radi. Probao sam skinuti dll sa par stranica ali ne pomaže.

Imam Vistu, jel netko zna izlaz???

(sorry na offtopicu)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Uspio se ja riješiti svih 400 gamadi, samo mi se uništio newdev.dll i sada nemrem instalirat drievere i još par stvari ne radi. Probao sam skinuti dll sa par stranica ali ne pomaže.

Imam Vistu, jel netko zna izlaz???

(sorry na offtopicu)

Vjerojatno reinstall, jer kazes da si probao skinut taj dll a nista mi drugo nepada napamet...
17 godina

Meni je jedan upao, pravio mi duple foldere, i kad otvorim taj folder, otvori mi novi prozor s istim sadrzajem. i svaki folder koji sam imao na kompu, imao je duplikat.

A na poslu je netko donio na USB-u onaj sto dodaje autostart, pa svaki put, moras desnim klikom pa otvori.

a frend mi je DJ u jednom kaficu, i imao oko 15ooo pjesama, i pokupi neki virus koji jede samo mp3, sve otislo u nezaborav, kaze skoro u sekundi samo nestade sve. ostalo par wma i ogg pjesama.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Neznam kako se zvao ali meni je najgori virus bio onaj koji mi je izbrisao sve putanje u prečacima. Znači svaki prečac (shortcut) koji je bio na desktopu i u start izborniku nije radio. Kada bi kliknuo na prečac pojavila mi se ona poruka da datoteka nije nađena i da sam odredim putanju. I pokušao ja tako vratiti ovih par najvažnijih prečaca ali nakon restarta opet bi se izbrisale. Uklonio sam virus, ali šteta je i dalje ostala. Kako mi se nije dalo vraćati sve prečace formatirao sam disk i ponovo instalirao windowse.

isto sranje i meni se desilo
16 godina
neaktivan

U mom pc-u jos uvijek hara nepoznati virus. On svakome, ali bas svakome na msnu salje neke folder viruse, također mi cesto pise na msnu ili gareni(program za igranje dote)da mi je accaunt ukljucen na drugom mjestu. Problem je taj sto sam cijeli pc skenirao, ali mi pise da nema niti musice u njemu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice