Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra

ovisi o kojem Cod-u pričamo

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
Najgluplja igra

Jucer igrao dobrih 2 sata s kolegom WOLFENSTEIN

, igra je jaaaaaaaako glupa, recimo da je  doom3 i quake4 remek djelo za nju!

16 godina
neaktivan
Hanibal kaže...

Meni su najgluplje igre :

CS

CoD(od 2 pa nadalje, uglavnom sve spore pucačine sa ironsightovima gdje mozes umrijeti od jednog do dva metka -.-) 

NFS (od underground 2 pa nadalje)

Sims

Novi wolfenstein ( ofc napravili su codenstein ne wolfenstein)

Football manager

2Moons

Silkroad

Battlefield (svi!)

Fifa

Max payne

Ima ih jos ali mi se ne da nabrajat vise...

Najbolje igre ikad su mi : Wolfenstein:ET, RTCW, I wanna be the guy, Amnesya( ne znam jel ovo uopce spada u igre ;X), PoP:sands of time, Guild Wars

Dodao sam najbolje igre da netko ne bi napisao 'A šta ti igraš?'Osmijeh

A u RL životu se ne može poginut od 1-2 metka? :/

Šta ti je bolan? Navodiš sve legendarne igre kao najgluplje. Ti si sigurno neki obicni n00b, ne možeš nikoga ranit u igri pa su ti glupe.

17 godina
Deus ex machina kaže...

Uf... Daikatana.

Ajde molim vas, nek digne ruku tko ju je zapravo i igrao. A ne samo urbanog mita se prihvatiti ko ovca i siriti dalje. Moj susjed Pero je rekao da je Daikatana shit, znaci da je.

ja sam igrao Daikatanu, nisam je zavrsio ali sam bas uzivao. Nije top AAA naslov, ali mi je bolja od svakog MMORPG-a i nekolicine danasnjih AAA naslova.

Diakatanu sam probao i totalno mi se nije svidjela. A igra je po mom mišeljnju mogla biti puno bolja da su pametniji protivnici, bolji dizajn nivoa, da save game radi kako bog zapovijeda i na kraju da ima neku priču koja drži vodu.

Grafiku u igri ne gledam, i dan danas mogu zaigrati Doom 1, Duke Nukem 3D te Unreal i Baldurs Gate serijal. Jednostavno za grafiku me briga ako je igra napravljena kako spada. A što se tiće ukusa tu se neću mješati. Netko voli nešto i jednostavno čak i zaboravi na sve negativno u igrici.

Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan

najgluplja igra definitvno je wolfenstein rtcw,sims i doom. Kao prvo gta iv je jaaako specijalna igrica bolji je gta vice city i kad se vec govori o najglupljim igricama necu izostavit mannatthan chase i csi:miami.

16 godina
neaktivan
Hummer kaže...
Deus ex machina kaže...

Uf... Daikatana.

Ajde molim vas, nek digne ruku tko ju je zapravo i igrao. A ne samo urbanog mita se prihvatiti ko ovca i siriti dalje. Moj susjed Pero je rekao da je Daikatana shit, znaci da je.

ja sam igrao Daikatanu, nisam je zavrsio ali sam bas uzivao. Nije top AAA naslov, ali mi je bolja od svakog MMORPG-a i nekolicine danasnjih AAA naslova.

Diakatanu sam probao i totalno mi se nije svidjela. A igra je po mom mišeljnju mogla biti puno bolja da su pametniji protivnici, bolji dizajn nivoa, da save game radi kako bog zapovijeda i na kraju da ima neku priču koja drži vodu.

Grafiku u igri ne gledam, i dan danas mogu zaigrati Doom 1, Duke Nukem 3D te Unreal i Baldurs Gate serijal. Jednostavno za grafiku me briga ako je igra napravljena kako spada. A što se tiće ukusa tu se neću mješati. Netko voli nešto i jednostavno čak i zaboravi na sve negativno u igrici.

Samo sam se htio osvrnuti na gomilu ljudi koji pljuju po igri a nikad je nisu sami probali. Daikatana je mogla biti puno puno bolja (postoji vrlo opsezan post mortem koji opisuje sve probleme kroz koje je IonStorm prosao), ali meni i ovakva odgovara vise nego neki moderni naslovi. Naravno da se ne moze usporediti s nekim legendama (ja bi je usporedio sa System Shockom npr) ali je sasvim dobra zabava, barem meni.

Normalno da se o ukusima ne raspravlja, ali covjek ne bi trebao suditi o stvarima koje ne poznaje, ako zeli da se njegovo misljenje racuna kao ikakva stavka.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
16 godina
Najgluplja igra

Najgluplja igra:Noby Noby Boy,ustvari neznam jeli to uopce igra Cool

Konkurencija joj je i Bad Day L.A

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Nemojte ovo krivo shvatiti ali meni je diablo(i 2) bezveze igra, probao sam je igrati ali me iznervirala.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Travian, i sve ostale besplatne igre koje zahtjevaju neki naplatu za super cool mega sadrzaj.

A svi ostali koji vrijeđate wow... malo vas je... mi imamo 13 mil igrača (neznam tačno) a vi se držite vašeg CS u pubovima.

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Arxi kaže...

Travian, i sve ostale besplatne igre koje zahtjevaju neki naplatu za super cool mega sadrzaj.

A svi ostali koji vrijeđate wow... malo vas je... mi imamo 13 mil igrača (neznam tačno) a vi se držite vašeg CS u pubovima.

OT je, ali imate zapravo malo iznad 2 milijuna (što je i dalje najviše), proguglaj malo.

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft

12 milliona... proguglaj malo. Prva adresa...

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Glete nisam igrao wow pretjerano ali sam odigrao trial i igra je super naravno .

To što nemam para da je igram nije zbog toga loša.

A vi koji volite fpse naravno da nevolite rpg s malo razmišljanja.

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
Aeed kaže...
Hanibal kaže...

CS

CoD(od 2 pa nadalje, uglavnom sve spore pucačine sa ironsightovima gdje mozes umrijeti od jednog do dva metka -.-) 

Sims

Football manager

2Moons

Silkroad

Battlefield (svi!)

Fifa

Max payne

Najbolje igre ikad su mi : Wolfenstein:ET, RTCW, I wanna be the guy, Amnesya( ne znam jel ovo uopce spada u igre ;X), PoP:sands of time, Guild Wars

Šta ti je bolan? Navodiš sve legendarne igre kao najgluplje. Ti si sigurno neki obicni n00b, ne možeš nikoga ranit u igri pa su ti glupe.

Dobro instaliraj ET, ić ćemo na neki server i vidjet ćeš koliko ću te puta ranit (8 hits = kill/ 3hs= kill) good luck

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

kako ne? pa WOW je donio matematiku igračima (skupi 15 kopriva, 20 sojinih klica i ubij 12 fratra) Smijeh

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

nfs prostreet totalni promašaj

16 godina
neaktivan
Hanibal kaže...
Aeed kaže...
Hanibal kaže...

CS

Sims

Football manager

2Moons

Silkroad

Battlefield (svi!)

Fifa

Max payne

Dobro instaliraj ET, ić ćemo na neki server i vidjet ćeš koliko ću te puta ranit (8 hits = kill/ 3hs= kill) good luck

To ne zavisi od igrice, zavisi od servera. Od tvoje konekcije i tvoga skilla. ;)

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

...Morrowind...Nevinašce

krpelj
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni je jedna od najglupljih igra EVE online razlog sve moguče u toj igri ali mi je zato freelancer super igra

16 godina
protjeran
Najgluplja igra

Arma prvi dio jos isam odigrao drugi ali ovaj je katastrofen!!!!

born to be gamer
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Slabo ima glupih igara ako bi morao to su vecinom sporstke kao: Fife(osim 98 i 09) NBA,NHL (ne svaki)...avantura:Ark Of Time (samo kao prica "poslo te direktor da nadjes radnika koji je na godisnjem odmoru na otoku")... strategije: Kingdom Under Fire,Empire Earth 2(EE1 100% bolji), ima jos sigurno novih igara koje su samo usminkane a stari princip caki gore...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 15:14 (vapache).
15 godina
gamer2400 kaže...

zaboravio sam reći koja je meni jako glupa igra Half Life 2, i Conter Strike

o ukusima ne vrjedi raspravljati ali ti stvarno neznas sta je dobra igra, nisam cuo jos da je neko rekao za half life da je glupa igra, ajde molim te reci sta je za tebe dobra igra Viče

filmofil
16 godina
protjeran
tile kaže...
gamer2400 kaže...

zaboravio sam reći koja je meni jako glupa igra Half Life 2, i Conter StrikViče

Meni je loša, al definitivno nije najgluplja. "Srednja žalost",

15 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni sve neke svemirske sa suvremenim oruzjima,izvanzemaljcima...

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa
16 godina
protjeran
barney8 kaže...

meni sve neke svemirske sa suvremenim oruzjima,izvanzemaljcima...

Science-fiction

u FPS-ima vecina toga prevladava (takvih igara).

15 godina
neaktivan
Najgluplja igra

jbg moj ukus zato neigram fps osim cantera i codova

u raju je lijepo ali u paklu je ekipa
15 godina
neaktivan
mRvac kaže...
bibi007 kaže...

Najgluplja igra mi je definitivno Red Ocean.

potpisujem

Ja sam igrao samo demo definitivno jedna od najgorih;

Potpisujem!

15 godina
neaktivan
također...xD
16 godina
neaktivan

nfs prostreet jest beezveze skroz...Neodlučan..

16 godina
odjavljen
Najgluplja igra

vjerovatno cu najeb8a7 ali meni je bezveze fallout 3, a sad objasnjenje : igra ko igra nije losa, animacije glavnog lika su ocajne(ko u oblivionu) ali najvise mi je smetalo sto to vise nije fallout jedino sto je ostalo od fallouta je par monstera  i nazivi droga i lijekova, da se moze lijepo odigrat u 3 licu a ne da gledam onog majmuna koji seta,trci kao da je na sprovodu, bila bi mi puno bolja ili da se zove nekako drukcije npr oblivion 3050 AD ali ovako je shit!

JESUS SAVES!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice