Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.398
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

ma sta je super u toj igrii.....LOL....o cemu vi pricate.....mozda zato sto ju moze pokrenut neki slab pc...kao sto je moj....

realnost....svega u toj igri je na nuli.....

krpelj..
16 godina
protjeran
Najgluplja igra

Pa nije ti to neka simulacija, ta igra je za čistu zabavu i ništa drugo.

16 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra
mesić555 kaže...
ivan_1995 kaže...

san andreas....grafika...........bljak...LOL

Zašto vrijeđaš SA pa to je super igra, nije sve u grafici. Uostalom imaš modove koji poboljšavaju grafiku.
 da, imaš enb series da to popraviš...
RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
17 godina
ivan_1995 kaže...

ma sta je super u toj igrii.....LOL....o cemu vi pricate.....mozda zato sto ju moze pokrenut neki slab pc...kao sto je moj....

realnost....svega u toj igri je na nuli.....

o čemu ti...grafika? slažem se grafika prodaje, ali u zadnje vrijeme se samo pati za tom grafikom a igrivost i gameplay ko hebe... Ove zadnje igre nemaju dušu, to je problem (GTA 4) možda igra ima 14gb i možda lijepo izgleda ali usporim li ju s Duke Nukemom 3D Đuke ga rastura  Namigiva
C'est la vie
16 godina

Mine XD

17 godina
Najgluplja igra

OGame definitivno, odmah iza toga pola nastavaka NFS-a...

Ali ima i glupljih stvari od najglupljih igara, npr "igrači" koji na osnovu "loše" grafike ismijavaju neke igre, takvi ljudi jednostavno ne kontaju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 21:17 (Schumix).
16 godina
neaktivan
Schumix kaže...

OGame definitivno, odmah iza toga pola nastavaka NFS-a...

Ali ima i glupljih stvari od najglupljih igara, npr "igrači" koji igru na osnovu grafike ismijavaju neke igre, takvi ljudi jednostavno ne kontaju...

Ako smijem offtopic:
nemoj ismijavati druge ljude jer percipiraju stvari drugacije od tebe. Ja uzivam u dobrom gameplayu i dobrom storytellingu, ali ja sam osoba koja vise igra igru u svojoj masti (cesto roleplayam i zadajem si mini-challenge u igri) nego sto je igra grafici.
Sukladno tome postoje ljudi koji igru percipiraju i u njoj uzivaju vizuelno, i u tome nema nista lose. Malo je povrsno i zalosno propustiti odlican naslov jer mu grafika nije epic, ali kakve to veze ima? Ionako je vecina naslova koji izlaze danas smece.
Meni je Mirror's Edge smece koje bi bilo prvo na listi da nema WoW-a i MMORPG-ova.
Nema nista... retardirani storytelling, gameplay koji nije ni "Monopolyu" do koljena, cijela igra je jedno veliko N I S T A upakirano u sareni celofan. Zbog retardiranih kontrola i linearnog svijeta, ta igra bi se komotno mogla igrat sama od sebe a da ja samo gledam. A koliko ljudi reze zile na nju ili na Crysis?
Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
16 godina

Ja bi stavio tvoju temu ali nije igra. Šteta.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
protjeran
Najgluplja igra

naj - stupid igra do sada mi je FUEL

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja igra mi je OGame točka

16 godina
Najgluplja igra

dekaron mmorpg

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni najgluplja igra od svih su mi sve verzije Sims-a ja ih ne mogu smislit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Najgluplja igra

Većina novih su loše (npr. posljednja 2 NFSa). Nema glupih igara :)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Brothers in Arms Hell's Highway, Colin McRae Rally 05, Cryostasis....

To su vodece tri.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Cryostatis,sims 1,2,3,counter strike svaki,swat svaki,world of warcraft,warhammer,gta london,2, i brothers in arms road to hill 30,earned in blood

mp14
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 17:34 (lamborghini murcelago lp640).
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Simsi,svi nastavci NFS poslije Undergrouda 2

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

halo

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

ovaj nema pametnijeg posla nego postavljati najgluplja pitanja

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
17 godina
Najgluplja igra

infernal,transformers..

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

halo

??

jedna od boljih igara meni.

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Pa ukusi su različiti, i meni je BiA: HH odlična pa kad je ti gadiš ja ti ipak ništa ne govorim

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina
Najgluplja igra

Meni najgluplja igra je Toca 2

17 godina
Najgluplja igra

NFS pro street, općenito NFS i utrke uopće.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
overdeath kaže...
ZC_Someone kaže...

halo

??

Nemoj da počnem, svađam se po forumima i pljujem po toj igri ko po kugi od dana kad je postala prva od do sada dvije igre koju sam ozbiljnije započeo igrati a nisam prošao do kraja, a rekli su mi da sam prošao do oko 80%. Uglavnom ne smijem početi jer jedino što mogu dobiti iz ove rasprave je par kartona pogotovo ako mi dođe neki teški fan igre.

Druga igra koju smatram glupom i nisam ju završio je R6 Vegas jer je ultra monotona i JER TO NIJE RAINBOW SIX, već osrednji arkadni akcijski TPS koja se svodi na naslanjanje na zid, pucanje po hordama neprijatelja i zapovjedanje dvama beskorisnim potrčkalima. A ono što mi posebno smeta je da taj osrednji TPS koristi ime legende i pojma za realizam samo da bi se bolje prodavao.

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Ja mislim da se zvala "25 to life"...ili tako nešto... ali glupo do bola... :D

Filip
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
overdeath kaže...
ZC_Someone kaže...

halo

??

Nemoj da počnem, svađam se po forumima i pljujem po toj igri ko po kugi od dana kad je postala prva od do sada dvije igre koju sam ozbiljnije započeo igrati a nisam prošao do kraja, a rekli su mi da sam prošao do oko 80%. Uglavnom ne smijem početi jer jedino što mogu dobiti iz ove rasprave je par kartona pogotovo ako mi dođe neki teški fan igre.

Druga igra koju smatram glupom i nisam ju završio je R6 Vegas jer je ultra monotona i JER TO NIJE RAINBOW SIX, već osrednji arkadni akcijski TPS koja se svodi na naslanjanje na zid, pucanje po hordama neprijatelja i zapovjedanje dvama beskorisnim potrčkalima. A ono što mi posebno smeta je da taj osrednji TPS koristi ime legende i pojma za realizam samo da bi se bolje prodavao.

ok, nema veze

na koji toncno rainbow six si mislio, jel vegas ili oni starij lockdown?

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

definitivino prostreet

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

A fifa 2007 2008 2009 potpuno jednake igre osim u 2009 slučaju kad je dodana nova grafika (tjs samo malo ušminkane teksture na ps3 izgleda 10 puta bolje)

16 godina
AlienWare1 kaže...

Ja mislim da se zvala "25 to life"...ili tako nešto... ali glupo do bola... :D

ime je dobro...

sta ti je tu glupo??

meni je bas dobra..!

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
17 godina
neaktivan

A ono...nije baš toliko loša, ali više preferiram strategije...

Filip
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice