ma sta je super u toj igrii.....LOL....o cemu vi pricate.....mozda zato sto ju moze pokrenut neki slab pc...kao sto je moj....
realnost....svega u toj igri je na nuli.....
ma sta je super u toj igrii.....LOL....o cemu vi pricate.....mozda zato sto ju moze pokrenut neki slab pc...kao sto je moj....
Pa nije ti to neka simulacija, ta igra je za čistu zabavu i ništa drugo.
san andreas....grafika...........bljak...LOL
Mine XD
OGame definitivno, odmah iza toga pola nastavaka NFS-a...
Ali ima i glupljih stvari od najglupljih igara, npr "igrači" koji na osnovu "loše" grafike ismijavaju neke igre, takvi ljudi jednostavno ne kontaju...
OGame definitivno, odmah iza toga pola nastavaka NFS-a...
Ali ima i glupljih stvari od najglupljih igara, npr "igrači" koji igru na osnovu grafike ismijavaju neke igre, takvi ljudi jednostavno ne kontaju...
Ja bi stavio tvoju temu ali nije igra. Šteta.
naj - stupid igra do sada mi je FUEL
Najgluplja igra mi je OGame točka
dekaron mmorpg
meni najgluplja igra od svih su mi sve verzije Sims-a ja ih ne mogu smislit...
Većina novih su loše (npr. posljednja 2 NFSa). Nema glupih igara :)
Brothers in Arms Hell's Highway, Colin McRae Rally 05, Cryostasis....
To su vodece tri.
Cryostatis,sims 1,2,3,counter strike svaki,swat svaki,world of warcraft,warhammer,gta london,2, i brothers in arms road to hill 30,earned in blood
Simsi,svi nastavci NFS poslije Undergrouda 2
halo
ovaj nema pametnijeg posla nego postavljati najgluplja pitanja
infernal,transformers..
halo
??
jedna od boljih igara meni.
Pa ukusi su različiti, i meni je BiA: HH odlična pa kad je ti gadiš ja ti ipak ništa ne govorim
Meni najgluplja igra je Toca 2
NFS pro street, općenito NFS i utrke uopće.
halo
??
Nemoj da počnem, svađam se po forumima i pljujem po toj igri ko po kugi od dana kad je postala prva od do sada dvije igre koju sam ozbiljnije započeo igrati a nisam prošao do kraja, a rekli su mi da sam prošao do oko 80%. Uglavnom ne smijem početi jer jedino što mogu dobiti iz ove rasprave je par kartona pogotovo ako mi dođe neki teški fan igre.
Druga igra koju smatram glupom i nisam ju završio je R6 Vegas jer je ultra monotona i JER TO NIJE RAINBOW SIX, već osrednji arkadni akcijski TPS koja se svodi na naslanjanje na zid, pucanje po hordama neprijatelja i zapovjedanje dvama beskorisnim potrčkalima. A ono što mi posebno smeta je da taj osrednji TPS koristi ime legende i pojma za realizam samo da bi se bolje prodavao.
Ja mislim da se zvala "25 to life"...ili tako nešto... ali glupo do bola... :D
halo
??
Nemoj da počnem, svađam se po forumima i pljujem po toj igri ko po kugi od dana kad je postala prva od do sada dvije igre koju sam ozbiljnije započeo igrati a nisam prošao do kraja, a rekli su mi da sam prošao do oko 80%. Uglavnom ne smijem početi jer jedino što mogu dobiti iz ove rasprave je par kartona pogotovo ako mi dođe neki teški fan igre.
Druga igra koju smatram glupom i nisam ju završio je R6 Vegas jer je ultra monotona i JER TO NIJE RAINBOW SIX, već osrednji arkadni akcijski TPS koja se svodi na naslanjanje na zid, pucanje po hordama neprijatelja i zapovjedanje dvama beskorisnim potrčkalima. A ono što mi posebno smeta je da taj osrednji TPS koristi ime legende i pojma za realizam samo da bi se bolje prodavao.
ok, nema veze
na koji toncno rainbow six si mislio, jel vegas ili oni starij lockdown?
definitivino prostreet
A fifa 2007 2008 2009 potpuno jednake igre osim u 2009 slučaju kad je dodana nova grafika (tjs samo malo ušminkane teksture na ps3 izgleda 10 puta bolje)
Ja mislim da se zvala "25 to life"...ili tako nešto... ali glupo do bola... :D
ime je dobro...
sta ti je tu glupo??
meni je bas dobra..!
A ono...nije baš toliko loša, ali više preferiram strategije...