Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Najgluplja igra
d3stroy3r_cro kaže...

world of warcraft mi je totalno najgluplja igra za sva vremena

potpis 1000 puta. čak mi se bljuje,a nisam ju igrao,samo gledao pored...

Z
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
RazerDinoMan kaže...

need for speed most wanted, igru sam prelazio svaki dan po 5 sati ali kako je sustav vožnje jednostavno retardiran, nisam ništa uspio napraviti...

i naravno, wheelman...

wo wo wo...koji k...

kaj pricas ti...Iznenađen

kav sustav voznje, ima black list, najbolji sustav od svih nfs-ovaBelji se

Meni se sustav nije svidio, više mi se svidio iz Undergrounda 2, onako klasični sustav s malo još eventa.

16 godina
neaktivan
opcom kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ja isto ne razumijem po čemu je ta igra ljudima zanimljiva da sjede po 24 sata na njoj.

Vidio sam je kod frenda i nije niš posebno.No ukusi su različiti Belji se

Ja ne kužim ljude koji igraju WaW a ti ljudi ne kuže kako se meni da par sati igrat ArmA 2, pa mi onda frend koji igra WaW dođe doma i vidi Armu

i onda postavlja glupa pitanja:

Pa kak ti to nije dosadno?

Pa zakaj tu treba pol sata dok dođeš do neprijatelja?

Pa zakaj si poginuo od jednog metka?

Ali čekaj kad ja dođem k tebi pitat ću i ja tebe za Waw glupa pitanja!!!!!

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

pa što jest jest, bolje da umreš od 1 metka nego od 8 (horizontalno)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

world o warcraft ja nebi nikad igro jer kao prvo nevolim ona cudovista i te stvari u igricama a to je pomeni gubljenje vremena

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 11:55 (d3stroy3r_cro).
16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...
opcom kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ja isto ne razumijem po čemu je ta igra ljudima zanimljiva da sjede po 24 sata na njoj.

Vidio sam je kod frenda i nije niš posebno.No ukusi su različiti Belji se

Ja ne kužim ljude koji igraju WaW a ti ljudi ne kuže kako se meni da par sati igrat ArmA 2, pa mi onda frend koji igra WaW dođe doma i vidi Armu

i onda postavlja glupa pitanja:

Pa kak ti to nije dosadno?

Pa zakaj tu treba pol sata dok dođeš do neprijatelja?

Pa zakaj si poginuo od jednog metka?

Ali čekaj kad ja dođem k tebi pitat ću i ja tebe za Waw glupa pitanja!!!!!

ista stvar i umene, imam hrpu prijatelja koji to igraju ali ja njih nekužim kak to mogu igrat a oni nekuže kak ja to nevolim igrat. još su mi najgori oni koji još placaju to nesto pa da mogu igrat te neke stvari dodatne. placaju tu neku mjesecnu clanarinuNeodlučan. ja to nebih nikad ni pomislio da igram no svatko po svom ukusu.

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni su najgore sve sportske simulacije tipa fifa, pes, manager...

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

E vidite meni je world of warcraft baš dobra igra. Naravno nisam igrao na pravim serverima, nego sam imao ekipu iz škole s kojom sam igrao na privatim serverima. Mi smo igrali na instant 70/instant80 serverima gdje si lika napravio, stavio mu neki slabiji gear i onda igrao PVP dok nismo dobili jači gear. Naravno nikad nismo postali ovisnici, nego smo igrali po 2 sata 3 max dnevno, nekad i manje(to je meni malo zato kada sam počeo igrat cod 4 u 7 dana sam imao 40+ sati igranja).

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
neaktivan
mr0no kaže...

Također - sportske su mi najdosadniji žanr. I vjerojatno sam jedini čovjek na svijetu koji podjednako voli FPSove i Simse. Belji se

Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
mr0no kaže...

Također - sportske su mi najdosadniji žanr.

Ne bi, ali stvarno ne bi ulazio u pitanje dosadnosti, nego štancanja: svake godine izlazi nova fifa, pes, manager itd.. Zašto?

Mislim valjda ih ljudi kupuju, inace bi se to usporilo, a opet... Zašto?

Mislim ono one se mogu jedino rzvijat u smjeru grafike ili ajde nekog fizičkog enginea, s tim da se svaka bar malo razvije u grafici vec bi pretekli Crysis.. a fizicki engine tipa "di lopta ide" savlada svaki osnovnoskolac.

To je moje misljenje.. sad.. ispravite me ako grijesim...

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja i najlošija igra Might and Magic VII:For blood and honor...grafika katastrofa,sustav borbe 0!!!

Counter Strike 1.6...grafika katastrofa,mape jad i bijeda

Wow,jedino Burning Crushade nešto donekle valja što se tiče grafike i borbe,ali da moraš plaćat mjesečno server i izvršavat zadatke u točno određeno vrijeme??? čista gluparija!!!

Welcome to my nightmare!
16 godina
neaktivan
The Zero kaže...
andy0101 kaže...
mr0no kaže...

Također - sportske su mi najdosadniji žanr.

Ne bi, ali stvarno ne bi ulazio u pitanje dosadnosti, nego štancanja: svake godine izlazi nova fifa, pes, manager itd.. Zašto?

Mislim valjda ih ljudi kupuju, inace bi se to usporilo, a opet... Zašto?

Mislim ono one se mogu jedino rzvijat u smjeru grafike ili ajde nekog fizičkog enginea, s tim da se svaka bar malo razvije u grafici vec bi pretekli Crysis.. a fizicki engine tipa "di lopta ide" savlada svaki osnovnoskolac.

To je moje misljenje.. sad.. ispravite me ako grijesim...

slažem se u potpunosti s tobom...oni štancaju logički gledano stalno jedno te isto... i jedino od toga zarađuju....zato im se i isplati to štancat jer se uvijek nađu ljudi koji će to kupovat...

od sporta mi jedino valja NBA Live 2xxx...ostalo ništa

Welcome to my nightmare!
16 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

Najgluplja i najlošija igra Might and Magic VII:For blood and honor...grafika katastrofa,sustav borbe 0!!!

Counter Strike 1.6...grafika katastrofa,mape jad i bijeda

Wow,jedino Burning Crushade nešto donekle valja što se tiče grafike i borbe,ali da moraš plaćat mjesečno server i izvršavat zadatke u točno određeno vrijeme??? čista gluparija!!!

Nemoraš plačat mjesečno server. Jedino šta plačaš je pretplata, a ako igraš na privatnim serverima kao što sam ja igrao nemoraš ništa plačati. Nekužim ovo izvršavat zadatke u određeno vrijeme. Šta si mislio?

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

zaboravio sam reći koja je meni jako glupa igra Half Life 2, i Conter Strike

Ako nisi igrao nemoj pljuvati po igri bezveze. Igranija je od vecine igrica koje su proizvedene, uzmi u obzir da je stara 5-6 godina. I opet je na samom vrhu. ;)

To je ocigledno do tebe.

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

O ukusima se ne raspravlja.

Ali, kad smo već na temi onda:wolfenstein

Been there done that
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

najgljuplja igra mi je DEFINITIVNO civilizacija i sve ostale igre koje su na poteze

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

meni je najgluplja igra CoD4...niti jedan CoD mi se nije bas svidio osim prvog...CoD4 mi se nije svidio zato sto je uzasno kratak i uzasno dosadan...samo bezvezno pucanje, a najbolja igra mi je (i vjerojatno ce zauvjek biti) WoW :D...al dobro to sad nije tema...

16 godina
neaktivan
goran123 kaže...

meni je najgluplja igra CoD4...niti jedan CoD mi se nije bas svidio osim prvog...CoD4 mi se nije svidio zato sto je uzasno kratak i uzasno dosadan...samo bezvezno pucanje, a najbolja igra mi je (i vjerojatno ce zauvjek biti) WoW :D...al dobro to sad nije tema...

svak ima svoje ukuse, no ne zaboravi da je CoD4 igra godine bila ;)

16 godina
neaktivan

ma tis hendikep* :D onda ja san MW prosa u tjedan dana bez problema -.-'

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 16:27 (vezer).
16 godina
neaktivan

-.-' to san i ja govorio dok nisan pocea igrati kada pocmes pa se dignes pa igras sa prijateljima instance i te gluposti drukcije je iskustvo nego kad questas sam ... takvo iskustvo nema u nijednoj igrici i nemoj ga vrijedati dok ga neprobas -.-

16 godina
neaktivan
vezer kaže...

-.-' to san i ja govorio dok nisan pocea igrati kada pocmes pa se dignes pa igras sa prijateljima instance i te gluposti drukcije je iskustvo nego kad questas sam ... takvo iskustvo nema u nijednoj igrici i nemoj ga vrijedati dok ga neprobas -.-

svatko ima svoj ukus, no ti si uradio dupli post, imas gumb uredi samo te informiram

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Ne bih znao reći koja je najgluplja igra (osim ako sam negdje isto stavio, onda to zanemarite) jer se igre imaju smisla. Osim MMORPG-eva. MMORPG-evi nemaju kraja ni smisla, samo rijetki MMORPG-evi imaju smisla da se igraju dalje. Simsi isto tako nemaju kraja, ali ja ih ne bi svrstao u glupe igre, jer traži kreativnost da bi postali sretna obitelj i imali najbolju kuću na svijetu. E da, znam jedan žanr koji je stvarno glup, ali ne želim reći koji je to, ali da kažem, vjerovatno biste se složili sa mnom.

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Ovaj zadnji Harry Potter i CoD4.

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

već po stoti put simsi i stalker

16 godina
protjeran
mesomeone kaže...

are you daft

cod4

ziher se salis

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
16 godina
neaktivan
mesomeone kaže...

Dobro ae... nije CoD4 tako loš, ali ovaj Harry Potter je UŽAS. Ljudi čekali godinu dana duže i razočara li se. Ja mislim da su oni samo iskopirali ono sve iz arhive 5-og dijela i samo ubacili nove levele, ostavili tamo u sebe u arhiv i čekali film ... al grafika i sve ostalo je UŽAS. Tih godinu dana il koliko već čekanja više je trebalo opravdat. I btw Sims 3 su grozni. Nisu ispunili očekivanja ni titulu APSOLUTNOG HITA 2009 god., a ni najbolje igre općenito.

16 godina
Najgluplja igra

Previše ste se uživili u ovu temu, najgluplja igra može biti svaka. Jer ne vole svi sve igre.

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Te igre za koje vi govorite da su glupe su sve barem u najmanju ruku polu hitovi ajmo ih tako nazvat, a one stvarno loše igre uopće ni ne igramo. World of Warcraft sigurno nije loša igra ako je najigranija na netu, CoD 4 sigurno nije loša igra ako je 2. najigranija na netu. Civilization sigurno nije loša ako je dobila tako puno dobrih kritika. Od ove 3 igre sam igrao sve 3. i danas igram samo CoD4 jer sam čovjek za FPS-ove. Neke igre se neće vama svidit, al vi ste možda 1 od 5 ljudi kojima se nije svidjela.

Evo primjera jedne loše igre http://www.gamespot.com/pc/action/pizzadude/index.html?tag=result;title;1

da pokažem bar primjer.

Potpis
16 godina
hellraiser1110 kaže...

Te igre za koje vi govorite da su glupe su sve barem u najmanju ruku polu hitovi ajmo ih tako nazvat, a one stvarno loše igre uopće ni ne igramo. World of Warcraft sigurno nije loša igra ako je najigranija na netu, CoD 4 sigurno nije loša igra ako je 2. najigranija na netu. Civilization sigurno nije loša ako je dobila tako puno dobrih kritika. Od ove 3 igre sam igrao sve 3. i danas igram samo CoD4 jer sam čovjek za FPS-ove. Neke igre se neće vama svidit, al vi ste možda 1 od 5 ljudi kojima se nije svidjela.

Evo primjera jedne loše igre http://www.gamespot.com/pc/action/pizzadude/index.html?tag=result;title;1

da pokažem bar primjer.

E pa to ja govorim već pišu za svaku igru skoro da je glupa. Ali samo neki.

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Evo ja cu samo postat ovu poruku da kazem ono sto mislim.............    JE*EM VAM MAT*R SVIMA KOJI KAZU DA JE World Of Warcraft najgluplja igra. Igra je prekomplicirana za vas glupe ljude pa kazete da je glupa! Nikad nije postojala igra sa vecom slobodom i brojem igraca u svijetu... tako da si uzmete tipkovnicu s kojom ste to pisali i gurnete ju... znate kamo! I sada ce sigurno uslijediti poruke u kojima ce pisati "jooj, prijatelju, evo kaj je wow napravio od tebe, n00be, loser-u i sl."

NE!! to ste vi napravili od mene pisuci da wow ne valja. ja sam samo vidio kvalitetu igre, a to sto ju vi niste razumjeli to je vas problem... Smijeh

EDIT:  ČITAJTE BEZ CENZURE

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 16:33 (wowijator).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice