Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

foxy fox :P

hRva mRva z in da house
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja igra koja je napravljena dolazi iz Blizzarda a zove se World of Warcraft....JEEEEEEEEEEEEEEEE >: (

17 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra
RazerDinoMan kaže...

need for speed most wanted, igru sam prelazio svaki dan po 5 sati ali kako je sustav vožnje jednostavno retardiran, nisam ništa uspio napraviti...

i naravno, wheelman...

wo wo wo...koji k...

kaj pricas ti...Iznenađen

kav sustav voznje, ima black list, najbolji sustav od svih nfs-ovaBelji se

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

world of warcraft mi je totalno najgluplja igra za sva vremena

16 godina
protjeran
Najgluplja igra

Definitivno cryostasis, a i ovaj prey sto sad igram nije daleko od toga.

FPS igra u kojoj nemozete poginuti ni na silu čak.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Po meni  najgluplja igra koju sam igrao (a od koje sam dosta očekivao), bez sumnje je Far cry 2. Ja još nisam shvatio u čemu je smisao igre, osim u paljenju trave i gubljenja vremena po mapi...

16 godina
protjeran
Riker kaže...

Po meni  najgluplja igra koju sam igrao (a od koje sam dosta očekivao), bez sumnje je Far cry 2. Ja još nisam shvatio u čemu je smisao igre, osim u paljenju trave i gubljenja vremena po mapi...

kolko sam shvatio ta je igra izdata samo da bi prezentirala mogucnosti novog engine-a

u prjevodu tehnoloski demo

17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
Riker kaže...

kolko sam shvatio ta je igra izdata samo da bi prezentirala mogucnosti novog engine-a

stvarno? hahah...pa onda se to ni ne može nazvati igrom...

16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
Riker kaže...

Nebih se složio, igra ima rednju ali prvih par sati radnje moraš prožvakati da bi došao do zanimljivih djelova, početak je jako dosadan što se slažem i ono vozikanje, ali igru sigurno ne bih svrstao među najgluplje.

Iako ni jedu igru nebih nazvao glupom jer to nije pošteno prema developerima koji su u nju ipak uložili trud, ne sviđaju mi se one igre rađene po filovima, koje su napravljene u par mjeseci i svrha im je samo brza zarada, pa igra ispadne jadni ispljuvak koji okalja i izvrstan film.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Meni su kamioni najguplji kao Euro truck simulator. Po 100 puta voziš jednu te istu rutu, kako dosadno.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
fabijan654321 kaže...
Riker kaže...

Nebih se složio, igra ima rednju ali prvih par sati radnje moraš prožvakati da bi došao do zanimljivih djelova, početak je jako dosadan što se slažem i ono vozikanje, ali igru sigurno ne bih svrstao među najgluplje.

Iako ni jedu igru nebih nazvao glupom jer to nije pošteno prema developerima koji su u nju ipak uložili trud, ne sviđaju mi se one igre rađene po filovima, koje su napravljene u par mjeseci i svrha im je samo brza zarada, pa igra ispadne jadni ispljuvak koji okalja i izvrstan film.

far cry 2 zna nekad biti dosadna kao i ono glupo vozikanje autima no igra je odlična i preporučio bih je a grafika i realnost je stvarno impresivna. ja je se nisam mogao zasitit iako ponavljam da je vozikanje dosadno kao i poneki leveli no igra sigurno nije najgluplja

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Pa svatko ima svoje mišljenje...Jer nisam neki 'gamer' i nisam igrao na 'stotine' igara, stoga govorim po onome što znam. Meni je ta igra najblesavija, nekome je vrlo dobra. Stvar je ukusa...Uz to, posebice me je igra razočarala jer sam nedavno prije nje prešao far cry (jedinicu) i mada ima koju godinu, oduševio se...očekivao sam ne znam ni sam što...ali očito to nije bilo to.

17 godina
neaktivan

Ali zato je Far Cry 2 editor IZVRSTAN!!!

Čisti je gušt igrati misije koje sam napraviš u editoru..

Filip
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

To postoji?

16 godina
neaktivan
Riker kaže...
AlienWare1 kaže...

To postoji?

fakat jeli to postoji ???????????????????????Neodlučan

16 godina
neaktivan
dj_beni kaže...

Sims 1,2

svi serijali Sims....umobolna mi muzika ona!!!!!!!!! :P

the PeRo
16 godina
Najgluplja igra

U zadnje vrijeme reko bih da je to FUEL,

igra je toliko najavljivana a zali Boze to igrat i prelazit,

pol sata sam je igrao da upoce skontam jel to stvarno tako jadna igra ili ime nešto više u njoj , nažalost mog izgubljenog vremena nema. Šutim

još par novijih naslova nabrzinu da dodam: NFS-ovaj novi zaboravio sam mu ime koliko je jadan, Mirors Edgje ima lijepih novina ali je jadno, bar meni neigrivo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 20:55 (bik).
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...
RazerDinoMan kaže...

need for speed most wanted, igru sam prelazio svaki dan po 5 sati ali kako je sustav vožnje jednostavno retardiran, nisam ništa uspio napraviti...

i naravno, wheelman...

wo wo wo...koji k...

kaj pricas ti...Iznenađen

kav sustav voznje, ima black list, najbolji sustav od svih nfs-ovaBelji se

nfs su najgore voznje...nabrijavanje auta ih spasava....puno bolja mi je Trackmania Nations Forever a jos je besplatna

nekuzim kako dobra voznja moze biti da uđes u zavoj sa 150,da cjelu trku netrebas koristit kocnicu,da kad stisnes nitro izgleda ko da ulazis u warp.....ima tu jos puno toga

skroz bezveze....gran turismo ima odlican sustav voznje a ne ovo sranje

:D be happy i da treba delat
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 20:58 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

hmmm bilo je dosta glupih, sada nedavno poprilično sam se razočarao sa fc2, bezveze, al najgluplje ikad su: cyberia (dos ali može i na widnows 98), bloodshot (sega mega drive), another world (sega mega drive) i starwinder (psx). mislim da je another world najgora od svih ovih, mučiš se 2 sata sa nekom ljigom i beštijom (zato jer je skakanje jako nezgodno) koje su bačene u prve 2 minute igre i nakon toga dođeš u neki hiper primitivni 3d svijet (cyberia je mila majka ovome) di te neki robot ubija svojom kockicom naredna 2 sata.

16 godina
Najgluplja igra

Pljuje se dosta po FC2 a meni je to jedna od jacih fpsova današnjice, možda je to nekima slično razočaranje kao meni sa Stalkerom, prvi sam prešao , a drugi jedva igrao 1h, loše, više sam očekivao.

17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Da, zapravo ispričavam se. Rekao sam da mi je najgluplja igra bio far cry 2...nije što je najgore...tek sam se sada sijetio...Najgora je FUEL!! Najave su bile super, veliki teren, puno vozila...a na kraju NIŠTA! Imaš na raspolaganju na milje i milje prostora, a sve to nema nikakvog smisla...

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

najgluplja igra? definitivno cs 1.6 no reality!!!!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da, zapravo ispričavam se. Rekao sam da mi je najgluplja igra bio far cry 2...nije što je najgore...tek sam se sada sijetio...Najgora je FUEL!! Najave su bile super, veliki teren, puno vozila...a na kraju NIŠTA! Imaš na raspolaganju na milje i milje prostora, a sve to nema nikakvog smisla...

fuel sam igro i i dosadilo mi je. igra ima dobru grafiku i vozila ali kontrole mi se kao prvo nisu svidjele( dajem gas na SPACE ) ali nepaše mi. ima nekih nerealnosti u toj igri. puno sam ocekivo a malo dobio. dalo bi se tu jos puno pisat ali sam kratak na vremenu

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
angel of fire kaže...
RazerDinoMan kaže...

nfs su najgore voznje...nabrijavanje auta ih spasava....puno bolja mi je Trackmania Nations Forever a jos je besplatna

nekuzim kako dobra voznja moze biti da uđes u zavoj sa 150,da cjelu trku netrebas koristit kocnicu,da kad stisnes nitro izgleda ko da ulazis u warp.....ima tu jos puno toga

skroz bezveze....gran turismo ima odlican sustav voznje a ne ovo sranje

ah, nismo se shvatili..ja sam na sustav mislio kao , radnja...

nisam mislio na fiziku..my bad, sryNamigiva

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

terminator salvation je užas od igre ne samo da nišan ne možeš namjestit nego i sam lik je retardiran

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja je po meni igra Scarface, koja je previše dosadna, a najviše mi se nesviđa u njemu mali broj misija i mali grad "Miami" koji je mogao biti veći i nema baš dobru priču kao u filmu!

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Meni najgluplje igre su svi CS-ovi, FIFA 09.

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
17 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Definitivno Driv3r.

**beš mi sve, koja shitara od igre.

Čisto da te uhvati mučnina.

www.prisonbreaker.bloger.hr
17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Riker kaže...
AlienWare1 kaže...

To postoji?

fakat jeli to postoji ???????????????????????Neodlučan

Pa naravno da postoji Far Cry 2 editor :S

Pa jeste biseri kad pokrećete igru sa Desktopa :D

Idite u Start-All Programs-Ubisoft-Far Cry 2 i imaš tamo kod hrpe stvari i editor...

Lak je za učenje i gušt je radit...koju sam ja utvrdu napravio :D

Filip
16 godina
protjeran

Potpuno identičan kao u prvom Far Cry-u, samo sučelje malo izmjenjeno i usminkano.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice