Najgluplja igra zaključana tema

poruka: 208
|
čitano: 36.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Zanima me koja je najgluplja igra koju se ikad igrali

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Najgluplja je definitivno Pimp my ride

16 godina
neaktivan
RE: Najgluplja igra
hakha kaže...

Najgluplja je definitivno Pimp my ride

potpisujem:D
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
16 godina
neaktivan

far cry 2

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

zaboravio sam reći koja je meni jako glupa igra Half Life 2, i Conter Strike

16 godina
neaktivan

Sims 1,2

16 godina
Najgluplja igra

Serial GTA

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

LOL, meni su te među najboljima
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
gamer2400 kaže...

LOL, meni su te među najboljima
 Pa što očigledno nemamo isti ukus
16 godina

tetris XD

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Street Legal (tako nekako)

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Counter strike,

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
16 godina
neaktivan

Definitivno ''Dreamfall The Longest Journey 2'', igra je previše linearna i ne vodi nikuda osim prema slomu živaca. Polu proizvod, nakon par sati igranja i prelaska na drugu mapu, uninstall! Iz razočaranja i obijesti, suznih očiju odlučio sam je terminirati u recycle bin-u. Olakšanje na prvom koraku, a na drugom zanos i ushićenje! Jawohl!

s.t.a.l.k.e.r.
17 godina
Najgluplja igra

Sims...

Kublach
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

sve izdano nakon w3 Plač

16 godina
neaktivan
Kublach kaže...

Sims...

što fali sims?
16 godina
protjeran
Najgluplja igra

Evo meni nevaljaju igre gdje ne mogu roknuti covjeka,sims 1 puta sam probao i nemozes ubiti covjeka(odmah bacio CD kroz prozor)Cool

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

GTA 2 NARETERDIRANIJA al gta san andreas i gta iv su za 5++++++++

al gta2 nema nikakve radnje al evo još glupih igra pimp my ride,counter strike,sims 1.............

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

To bi definitivno bio World of Warcraft. Gluplja igra nije nikad napravljena niti vjerujem da ce ikad bit.

Drugi MMOovi su mu jako jako blizu, tuku se za prvo mjesto na ljestvici retardiranih proizvoda, ali WoW je bas neprikosnoven.

Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

To bi definitivno bio World of Warcraft. Gluplja igra nije nikad napravljena niti vjerujem da ce ikad bit.

Drugi MMOovi su mu jako jako blizu, tuku se za prvo mjesto na ljestvici retardiranih proizvoda, ali WoW je bas neprikosnoven.

potpisujem...to su stvarno glupi ljudi cijeli dan provode na tome.........a najgluplja igra mi je sims 1,2 ,fifa 08..to je to..
Fc Barcelona
16 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...
Deus ex machina kaže...

potpisujem...to su stvarno glupi ljudi cijeli dan provode na tome.........a najgluplja igra mi je sims 1,2 ,fifa 08..to je to..

Samo da se zna:

Ja NISAM nigdje (na ovoj temi) napisao da su ljudi koji to igraju GLUPI. Ne izvrci moje rijeci.
Ibanez RG1527 * Mesa Simulclass 2:90 * Mesa Triaxis (4th edition) * TC Electronics GMajor * Marshall JCM 1960 * Behringer FCB1010 + UNO mod * iPc + Ubuntu Studio * Van Den Hull D501 silver
16 godina
Najgluplja igra

Bilo koji mmo

16 godina
gamer2400 kaže...
Kublach kaže...

Sims...

što fali sims?
 Sims je tako otrcana i losa igra da je to strasno...Kao zivis drugi zivot igrajuci tog lika.Sve se ponavlja.Viče
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Definitivno Second Life, jest da je to nesto poput Simsa 1, 2 i dodataka, ali tamo ima sve i svacega, no on spada takoder u MMO, i to jedan od glupljih...

Zamisljeno je da se ljudi zabavljaju, a tamo se svi sexaju u 16, a to dakako nekim perverznim osobama jest cool, kazem: Second Life, tko se ne slaze slobodno neka prigovori...

BTW, nemam nista protiv Simsa samo su linearni i iritantni u nekim situacijama....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Crysis i Godfather.

16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

Cezar 4(mislim da se tako zove), MMO-ovi(igre nemaju kraja i kad dođeš do kraja igra ižgubi na smislu. ima ih još ali se nemogu sjetiti imana.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

need for speed most wanted, igru sam prelazio svaki dan po 5 sati ali kako je sustav vožnje jednostavno retardiran, nisam ništa uspio napraviti...

i naravno, wheelman...

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan
Najgluplja igra

san andreas....grafika...........bljak...LOL

krpelj..
16 godina
protjeran
ivan_1995 kaže...

Zašto vrijeđaš SA pa to je super igra, nije sve u grafici. Uostalom imaš modove koji poboljšavaju grafiku.
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

To je u to vrijeme tako bilo....CCC
S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice