Zanima me koja je najgluplja igra koju se ikad igrali
Najgluplja je definitivno Pimp my ride
Najgluplja je definitivno Pimp my ride
far cry 2
zaboravio sam reći koja je meni jako glupa igra Half Life 2, i Conter Strike
Sims 1,2
Serial GTA
tetris XD
Street Legal (tako nekako)
Counter strike,
Definitivno ''Dreamfall The Longest Journey 2'', igra je previše linearna i ne vodi nikuda osim prema slomu živaca. Polu proizvod, nakon par sati igranja i prelaska na drugu mapu, uninstall! Iz razočaranja i obijesti, suznih očiju odlučio sam je terminirati u recycle bin-u. Olakšanje na prvom koraku, a na drugom zanos i ushićenje! Jawohl!
Sims...
sve izdano nakon w3
Sims...
Evo meni nevaljaju igre gdje ne mogu roknuti covjeka,sims 1 puta sam probao i nemozes ubiti covjeka(odmah bacio CD kroz prozor)
GTA 2 NARETERDIRANIJA al gta san andreas i gta iv su za 5++++++++
al gta2 nema nikakve radnje al evo još glupih igra pimp my ride,counter strike,sims 1.............
To bi definitivno bio World of Warcraft. Gluplja igra nije nikad napravljena niti vjerujem da ce ikad bit.
Drugi MMOovi su mu jako jako blizu, tuku se za prvo mjesto na ljestvici retardiranih proizvoda, ali WoW je bas neprikosnoven.
To bi definitivno bio World of Warcraft. Gluplja igra nije nikad napravljena niti vjerujem da ce ikad bit.
Drugi MMOovi su mu jako jako blizu, tuku se za prvo mjesto na ljestvici retardiranih proizvoda, ali WoW je bas neprikosnoven.
Samo da se zna:
Bilo koji mmo
Sims...

Definitivno Second Life, jest da je to nesto poput Simsa 1, 2 i dodataka, ali tamo ima sve i svacega, no on spada takoder u MMO, i to jedan od glupljih...
Zamisljeno je da se ljudi zabavljaju, a tamo se svi sexaju u 16, a to dakako nekim perverznim osobama jest cool, kazem: Second Life, tko se ne slaze slobodno neka prigovori...
BTW, nemam nista protiv Simsa samo su linearni i iritantni u nekim situacijama....
Crysis i Godfather.
Cezar 4(mislim da se tako zove), MMO-ovi(igre nemaju kraja i kad dođeš do kraja igra ižgubi na smislu. ima ih još ali se nemogu sjetiti imana.
need for speed most wanted, igru sam prelazio svaki dan po 5 sati ali kako je sustav vožnje jednostavno retardiran, nisam ništa uspio napraviti...
i naravno, wheelman...
san andreas....grafika...........bljak...LOL