Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

e to je zaista dirljiva priča.osveti mu se na brutalan način.budi na naslovnici indexa zbog cracka otrpije 10 godina

15 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
bugonja kaže...

e to je zaista dirljiva priča.osveti mu se na brutalan način.budi na naslovnici indexa zbog cracka otrpije 10 godina

zašto me to podsjeća na Hladno Pivo : Bački zagre?

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
14 godina
neaktivan

E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV. Hoćete da stavim na youtube ?

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
Diplomirani pješak kaže...

E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV. Hoćete da stavim na youtube ?

Naravno.

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
14 godina
neaktivan

E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV.

Evo linkovi:

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
neaktivan

E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV.

Evo linkovi:

Ista situacija kod mene i frenda prije nekoliko godina, još dok smo imali PlayStation 2... 

Frend igra Free Running, a ja držim kameru na kauču i snimam, dok sam snimao frendov pas se vrtio oko mene i lizao me a ja crkavao od smijeha i tresao kameru ko lud...

Mislim da još frend ima video na HDD-u, dao bi link sa youtube-a ali channel na kojem je bio uplodan je deletan..  

Maky
14 godina
protjeran

moj  frend kupio nove komp ali u dijelovima i on ce to sastavljat i zove mene da ja dođem vidit i sad on to sastavlja sve ali nije stavio hladnjak na proc a ja sam skuzio i nisam ništa govorio kad je zatvorio kucište ja crkavo od smjeha upali on komp radio malo i ugasi se otvori kuciste ono dim lagano iz proca ide  ali nema pojma o kompovima samo kupuje druge tipkovnice kaze bolje ce igrat cod 2 na novoj :D

17 godina
marin sparks kaže...

moj  frend kupio nove komp ali u dijelovima i on ce to sastavljat i zove mene da ja dođem vidit i sad on to sastavlja sve ali nije stavio hladnjak na proc a ja sam skuzio i nisam ništa govorio kad je zatvorio kucište ja crkavo od smjeha upali on komp radio malo i ugasi se otvori kuciste ono dim lagano iz proca ide  ali nema pojma o kompovima samo kupuje druge tipkovnice kaze bolje ce igrat cod 2 na novoj :D

Procesor ima zaštitu od pregrijavanja, pa me zanima, kako se to moglo dogoditi?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
marin sparks kaže...

Kao prvo, BSOD bi se pojavio prije dolaska procesora na temperaturu "prženja" te bi se računalo ugasilo.

Kao drugo, u čemu točno je zadovoljština gledati kako si "frend" uništava PC umjesto da mu pomogneš u sastavljanju?

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 22:26 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
sorry ali ispo si smrad sa tim postupkom..
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina

ma ispo je govno od covjeka kad mu je smjesno to.

14 godina
protjeran

hahahaha kupio je drugi proc a ja sam se samo oduzio :D

15 godina

Kad sam tek dobio PC, 2002-2004. Neznam točno godinu, možda i još kasnije u Internet Exploreru mi je bio bookmark od hotmaila. Nisam to stiskao jer sam mislio da je to mail za vruće razgovore. {#}{#}

16 godina
Vapor kaže...

Kad sam tek dobio PC, 2002-2004. Neznam točno godinu, možda i još kasnije u Internet Exploreru mi je bio bookmark od hotmaila. Nisam to stiskao jer sam mislio da je to mail za vruće razgovore. {#}{#}

Hehehe...ja se sjećam kada mi je frend davno govorio svoj mail - blabal@hotmail.com...čudno sam ga gledao tjednima nakon toga..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

Evo linkovi:

Hahahaha, sad sam se ja sjetio kad sam sa frendom snimao CoD4 jumpanje! Snimao sam sa K750i, video sam uredio u onom Sony Ericsson Movie Maker, možete si i sami mislit kako je to jadno izgledalo na Youtubeu.

15 godina
To je stvarno jadno. Ontopic:Danas na satu informatike,dolazi profa iz povijesti s listom papira i pita nastavnicu iz inf:mozes li mi ovo kopirati?Nema papira,prof iz inf skenira,i .jpg stavi na DISKETU kako bi u zbornici isprintala.Izraz na mom licu:Are you fucking kidding me?
16 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
To je stvarno jadno. Ontopic:Danas na satu informatike,dolazi profa iz povijesti s listom papira i pita nastavnicu iz inf:mozes li mi ovo kopirati?Nema papira,prof iz inf skenira,i .jpg stavi na DISKETU kako bi u zbornici isprintala.Izraz na mom licu:Are you fucking kidding me?

u kojoj ti selendri ti zivis??

meni je stari profesor informatike u osnovnoj tj ravnatelj je tako da je osnova odlicno uredjena a u informatici su dobili nove pc intel 2 duo i 2600 pro neki vento pc solidni pc-i i profesori znaju svoju struku :) ja bi se vratio u osnovnu heh

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
marin sparks kaže...

hahahaha kupio je drugi proc a ja sam se samo oduzio :D

Malo si koljena zaprljao da mu se odužiš,ha? {#}{#}

Volim seks i rado ga se sjećam...
15 godina
MilkMan kaže...
Ivan_hacker kaže...

u kojoj ti selendri ti zivis??

meni je stari profesor informatike u osnovnoj tj ravnatelj je tako da je osnova odlicno uredjena a u informatici su dobili nove pc intel 2 duo i 2600 pro neki vento pc solidni pc-i i profesori znaju svoju struku :) ja bi se vratio u osnovnu heh

Profa je stvarno dobra.Zna znanje.No to me stvarno iznenadilo jer ima punu ladicu usb stickova(za demonstraciju nižim razredima)

16 godina
neaktivan

mozda se htjela rjesit disketa {#}

14 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

mozda se htjela rjesit disketa {#}

a možda zaista postoje ljudi koji koriste diskete za prebacivanje malih datoteka, osobno ne vidim potrebu staviti 1 MB sliku na stick od 4 GB

EDIT: da ne punim ovu temu offtopicom, slažem se Izzy, no ako je malo starija profesorica i to iz povijesti, ne bih se čudio da joj je lakši rad sa disketama nego USB-om, a i sumnjam da nemaju FDD...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=115&jumpto=2006738&sort=asc&view=flat
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:54 (xhopeon).
16 godina

A što nije svestranije staviti na stick? Svako računalo ima oko 4 USB utora (barem 2 iskoristiva), ali ne i disketni uređaj.

14 godina
A jel nekom palo na pamet da mozda u zbornici imaju stariji komp koji nema usb a ima disketnu jedinicu. Tako je i u mojoj skoli jedno vrijeme bilo
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina

kolko mora bit star da nema ni jedan usb?

14 godina
A nekih desetak god. A cuj mozda sam i ja prestar pa jos pamtim takve kompove haha
17 godina
neaktivan

Moj PC iz '97 je imao USB {#}

Mucko Pokvareno Djubre i bivsi admin i vlasnik MC servera.. Fuck Yeah!
14 godina
Moj iz negdje '98 ili '99, nisam siguran koja godina je bila, nije imao, a ni niko za koga sam znao da ima komp nije imao
16 godina
neaktivan

Ja sam jednom prilikom donjeo neke prezentacije na racunalstvo no donjeo sam ih na prijenosnom HDD-u i niti jedan komp u ucioni nije mogo zavrtit HDD ( pre slabi usb.ovi ) 
- Pa sam pitao profesora dal bi mogo preko "profesorskog" laptopa prebacit sa Hdd-a na usb on je rekao da neda jer ja njemu namjeravam stavljat neke logere sim tam LOL 

15 godina

a probali ste ustekati i iza na I/O panel? ili samo na prednji?

★★★★★☆
16 godina
neaktivan

Jesam, razlika je bila gotovo nikakva - disk se okrenul dva kruga vise :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice