e to je zaista dirljiva priča.osveti mu se na brutalan način.budi na naslovnici indexa zbog cracka otrpije 10 godina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e to je zaista dirljiva priča.osveti mu se na brutalan način.budi na naslovnici indexa zbog cracka otrpije 10 godina
zašto me to podsjeća na Hladno Pivo : Bački zagre?
E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV. Hoćete da stavim na youtube ?
E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV. Hoćete da stavim na youtube ?
Naravno.
E sad baš gledam i smijem se sam sebi. U mapi "moj video" našao sam isječak iz GTA 4 gdje pljačkam banku. Najbolje je to šta nisam znao za program za snimanje s ekrana, nego sam snimao kamerom. Frend je igrao, a ja snimao... Malo mi i ruka drhti pa se vide i rubovi, a čuje se TV.
Evo linkovi:
Ista situacija kod mene i frenda prije nekoliko godina, još dok smo imali PlayStation 2...
Frend igra Free Running, a ja držim kameru na kauču i snimam, dok sam snimao frendov pas se vrtio oko mene i lizao me a ja crkavao od smijeha i tresao kameru ko lud...
Mislim da još frend ima video na HDD-u, dao bi link sa youtube-a ali channel na kojem je bio uplodan je deletan..
moj frend kupio nove komp ali u dijelovima i on ce to sastavljat i zove mene da ja dođem vidit i sad on to sastavlja sve ali nije stavio hladnjak na proc a ja sam skuzio i nisam ništa govorio kad je zatvorio kucište ja crkavo od smjeha upali on komp radio malo i ugasi se otvori kuciste ono dim lagano iz proca ide ali nema pojma o kompovima samo kupuje druge tipkovnice kaze bolje ce igrat cod 2 na novoj :D
moj frend kupio nove komp ali u dijelovima i on ce to sastavljat i zove mene da ja dođem vidit i sad on to sastavlja sve ali nije stavio hladnjak na proc a ja sam skuzio i nisam ništa govorio kad je zatvorio kucište ja crkavo od smjeha upali on komp radio malo i ugasi se otvori kuciste ono dim lagano iz proca ide ali nema pojma o kompovima samo kupuje druge tipkovnice kaze bolje ce igrat cod 2 na novoj :D
Procesor ima zaštitu od pregrijavanja, pa me zanima, kako se to moglo dogoditi?
Kao prvo, BSOD bi se pojavio prije dolaska procesora na temperaturu "prženja" te bi se računalo ugasilo.
Kao drugo, u čemu točno je zadovoljština gledati kako si "frend" uništava PC umjesto da mu pomogneš u sastavljanju?

ma ispo je govno od covjeka kad mu je smjesno to.
hahahaha kupio je drugi proc a ja sam se samo oduzio :D
Kad sam tek dobio PC, 2002-2004. Neznam točno godinu, možda i još kasnije u Internet Exploreru mi je bio bookmark od hotmaila. Nisam to stiskao jer sam mislio da je to mail za vruće razgovore.
Kad sam tek dobio PC, 2002-2004. Neznam točno godinu, možda i još kasnije u Internet Exploreru mi je bio bookmark od hotmaila. Nisam to stiskao jer sam mislio da je to mail za vruće razgovore.
Hehehe...ja se sjećam kada mi je frend davno govorio svoj mail - blabal@hotmail.com...čudno sam ga gledao tjednima nakon toga..
Hahahaha, sad sam se ja sjetio kad sam sa frendom snimao CoD4 jumpanje! Snimao sam sa K750i, video sam uredio u onom Sony Ericsson Movie Maker, možete si i sami mislit kako je to jadno izgledalo na Youtubeu.

u kojoj ti selendri ti zivis??
meni je stari profesor informatike u osnovnoj tj ravnatelj je tako da je osnova odlicno uredjena a u informatici su dobili nove pc intel 2 duo i 2600 pro neki vento pc solidni pc-i i profesori znaju svoju struku :) ja bi se vratio u osnovnu heh
hahahaha kupio je drugi proc a ja sam se samo oduzio :D
Malo si koljena zaprljao da mu se odužiš,ha?
u kojoj ti selendri ti zivis??
meni je stari profesor informatike u osnovnoj tj ravnatelj je tako da je osnova odlicno uredjena a u informatici su dobili nove pc intel 2 duo i 2600 pro neki vento pc solidni pc-i i profesori znaju svoju struku :) ja bi se vratio u osnovnu heh
Profa je stvarno dobra.Zna znanje.No to me stvarno iznenadilo jer ima punu ladicu usb stickova(za demonstraciju nižim razredima)
mozda se htjela rjesit disketa
mozda se htjela rjesit disketa
a možda zaista postoje ljudi koji koriste diskete za prebacivanje malih datoteka, osobno ne vidim potrebu staviti 1 MB sliku na stick od 4 GB
EDIT: da ne punim ovu temu offtopicom, slažem se Izzy, no ako je malo starija profesorica i to iz povijesti, ne bih se čudio da joj je lakši rad sa disketama nego USB-om, a i sumnjam da nemaju FDD...
A što nije svestranije staviti na stick? Svako računalo ima oko 4 USB utora (barem 2 iskoristiva), ali ne i disketni uređaj.

kolko mora bit star da nema ni jedan usb?

Moj PC iz '97 je imao USB

Ja sam jednom prilikom donjeo neke prezentacije na racunalstvo no donjeo sam ih na prijenosnom HDD-u i niti jedan komp u ucioni nije mogo zavrtit HDD ( pre slabi usb.ovi )
- Pa sam pitao profesora dal bi mogo preko "profesorskog" laptopa prebacit sa Hdd-a na usb on je rekao da neda jer ja njemu namjeravam stavljat neke logere sim tam LOL
a probali ste ustekati i iza na I/O panel? ili samo na prednji?
Jesam, razlika je bila gotovo nikakva - disk se okrenul dva kruga vise :)