Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 250.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
Izzy kaže...

Tako sam i ja prije 4-5 godina računao radni takt procesora.

mogu vam linkat preko 30 forumaša koji to i sad tako računaju, imam negdje u arhivi {#}

zato i nisam skužio da se kolega zahebava :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 23:40 (XXX-Man).
15 godina
XXX-Man kaže...
8ax kaže...
Lol, lik je vlasnik opric informatike :)

e mogo si odmah reć :D

nemam ja pojma ko je on...

i ti si onda neki trollbuster.. pff

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
15 godina

Hehe, a šalim se ljudi malo, ali nažalost (ili nasmijeh) takav razgovor, ono  "ali to se ne zbraja - ne ne, pa nisam ja tukac, ja znam da treba množit", sam nedavno vodio sa jednom strankom.

Tako da je taman dobro došlo za ovu temu.

16 godina
moderator
miki1981 kaže...

Hehe, a šalim se ljudi malo, ali nažalost (ili nasmijeh) takav razgovor, ono  "ali to se ne zbraja - ne ne, pa nisam ja tukac, ja znam da treba množit", sam nedavno vodio sa jednom strankom.

Tako da je taman dobro došlo za ovu temu.

ma nemoj me tako cimat čovjeće, hoćeš da me infarkt okine? xD

imao sam i ja mnogo sličnih razgovora...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina

Moram priznati da se ne sjećam nekih svojih "failova" vezanih za računala, jer većinom pazim što i kako radim. Ali ima jedan koji pokazuje koliko sam bio brzoplet i smotan...

Dakle, bilo je to na praksi prije negdje 3 i pol godine. Čovjek koji tamo radi me je zamolio da mu donesem monitor (LCD) iz auta. I, OK, ja ga donesem. Sada ga treba spojiti i uključiti računalo. I, dobro, ja ga spojim i uključim računalo, ali nema slike - kako to, što je sad? I tako prođe par sekundi i pita mene čovjek jesam li priključio naponski kabel?!

Haha, koja sramota čovječe!!! A što je stvarno najgore pored mene je bio moj kolega iz razreda (također na praksi) i pita on mene kada sam priključio VGA kabel u računalo, na grafičku karticu treba li monitor priključiti u struju, a ja mu odgovaram da ne treba.

Stvar je u tome da njega računala nisu zanimala i nije baš puno ni znao vezano za njih, a ja sam bio tada lud za njima (volim ih i sada, da se razumijemo) i kao znao sam nešto.

16 godina
Izzy kaže...

I tako prođe par sekundi i pita mene čovjek jesam li priključio naponski kabel?!

Haha, koja sramota čovječe!!! A što je stvarno najgore pored mene je bio moj kolega iz razreda (također na praksi) i pita on mene kada sam priključio VGA kabel u računalo, na grafičku karticu treba li monitor priključiti u struju, a ja mu odgovaram da ne treba.

Stvar je u tome da njega računala nisu zanimala i nije baš puno ni znao vezano za njih, a ja sam bio tada lud za njima (volim ih i sada, da se razumijemo) i kao znao sam nešto.

A čuj pa moj stari CRT se treba u struju uštekati hehe, čovjek je ostao 12 godina u prošlosti, šta sada{#}

Stoja
17 godina
neaktivan

Eto krepao inama crt tv .

I sa stari ne zna kaj bi uzeo i pita ti on mene: " jel bolje uzetli LCD ili LG?":)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
14 godina
protjeran
mar123 kaže...

Baba je onaka drmavo senilna u biti POTAMNILA SLIKU,a onaj serviser koji je "kao "popravio tv,je nakon razgovora sa mnom,vratio pare

i jos mi gratis poklonio DvD player,samo da ga ne nalemam!

too good to be true.

Jašta nego je true!Ja nikada u svome zivotu ne bih postigao ovo sto imam,da sam dozvoljavao takvim fakerima da mene i moje zahebavaju,pogotovo koji su mlađi od mene!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan

Kako me iživciraju oni kojim nemožeš objasnit da je XFX 450W(ili bilo koji bolji proizvođać) jaći od MS 550W. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 16:52 (Jabulani).
16 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Kako me iživciraju oni kojim nemožeš objasnit da je XFX 450W(ili bilo koji bolji proizvođać) jaći od MS 550W. 

pa ajde ti meni objasni kako moze bit jaci kad ima "samo" 450w

jbt pa Mšit ima 550w,to moram da ubija onda,ko onaj energon od 750w

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Ne znam jeste li culi, ali dolaze e-dnevnici (imenici), i to u moju skolu.
Nekako predosjecam da cu bit cesti pisac u ovoj temi..:D
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

HAHAHAHAHAHAHA{#}

Stari profesori sa tabletima looooooooooool

Izvještavaj samo tako{#}

{#}

{#}

15 godina
Encyanix kaže...

Moj frend kupio led 22" (imao je crt 17"). Dođem ja kod njega i gledam slika na lcd-u sva neka mutna i pitam ga:

Ja: Koju si rezoluciju podesio?

frend: Neznam, cek idem vidit. 1280x768.

Ja: Zašto si nestaviš rezoluciju na 1980x1080 ?

frend:Neću ,smeta mi jer su male ikonice i slova pa nis nevidim.

Ja: hahahaah..uživaj...

tu rezoluciju sigurno ne može staviti {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 1:38 (antimadridista).
14 godina

1920*1080 {#}

Errare humanum est.
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Već sam vidio da se oni opasni "hakeri" sa facebook-a nabrijavaju da će hakirat to. {#}

15 godina
DamageHigh kaže...

A koja skola ako smijemo znat?

{#}{#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
DamageHigh kaže...

{#}{#}

Koliko sam ja razumio, u sve, mada se nisam previše interesirao ( ljeto je ffs ), pa neznam.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Encyanix kaže...

Moj frend kupio led 22" (imao je crt 17"). Dođem ja kod njega i gledam slika na lcd-u sva neka mutna i pitam ga:

Ja: Zašto si nestaviš rezoluciju na 1980x1080 ?

tu rezoluciju sigurno ne može staviti {#}

ahh.. Mogu i ja jednom pogriješit xD (Ispravljeno)

16 godina
U planu su sve, ali od sljedece godine ce bit u 3 sk. u hrv. - izmedu ostalih, i zagrebacki mioc.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
DamageHigh kaže...

Već sam vidio da se oni opasni "hakeri" sa facebook-a nabrijavaju da će hakirat to. {#}

Najaci su mi takvi "facebook" hakeri, hahahaha, frend mi se kur*i jer je nekoj klinki iz 5 razz hakirao face. Bio je faca u razredu a kasnije se ispostavilo da joj je sam usao u face pod odmorom.

15 godina
thuglife kaže...
Ferritin kaže...
DamageHigh kaže...

{#}{#}

Koliko sam ja razumio, u sve, mada se nisam previše interesirao ( ljeto je ffs ), pa neznam.

to bi trebalo doc i kod nas, ali kolko nam je profesorica objasnila pisat ce ocjene u racunala (svako ima svoj razz pa i racunalo)

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
16 godina

i onda neko dođe i uzme to nesto u sto ce se pisat ocjene i napise si. to je glupost jer ovako u imenik nemozes jer svaki ucitelj zna svoj rukopis a sad ce se moc.

15 godina
neaktivan

Ma ukinut ce taj projekt, bit ce puno provala, a uostalom nece ni biti preteško hakat to, analiziras stanje u skoli, njuskas, doma malo tutoriale citas, keylogger posaljes i ti si na konju.lol{#}

16 godina

pa to i kazem. svi ce uc u to i pisat ocjene ako ne hakirat onda ce uzet to (komp taj ili nesto) i napisat.

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ja: Zašto si nestaviš rezoluciju na 1920x1080 ?

To je najjace , ja te ljude ne kontam kad ima dobar monitor a ne stavi na max rezoluciju !!! 

16 godina
svire kaže...

To je najjace , ja te ljude ne kontam kad ima dobar monitor a ne stavi na max rezoluciju !!! 

Ali nee onda su ikone male a tekst mikroskopski!!{#}

Sada mislim da je meni tako netko govorio kako je ta rezolucija zapravo kao zoom, što je manji broj to ti je slika veća xD

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 17:20 (Stoja).
15 godina

Danas sam cistio komp koji nije ciscen 7 godina. radio u jednoj agenciji, kompresor nista nije mogao, pa sam uzeo usisivac ... nakon par minuta usisivanja nesto zapne u usisivacu, nakon mukotrpnog vađenja nepoznatog objekta uspostavilo se da je to bio mrtvi zohar...

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
neaktivan

ulazim u vemil: dobar dan, držite li patriot usb memorije? - molim? patriot? jel to neka firma? 

koji sam jarac uopće tamo išo {#}

17 godina

Dođe meni neki tip na xf i pita od kolko MB imam ja grafičku. Ja kažem od 256 MB i da je za moje (17") potrebe čist dovoljno, no da performanse ne ovise o VRAMu.

Pita on mene šta je vram, i kaže da on ima četri puta jaču grafičku jer ima 4 puta više memorije - 1024MB. Pitam ja njega koju grafičku ima i kaže GF210 od ATi-a (a ta grafa je od nVidia-e). Ja njemu pa to je od nvidiae, a ne od ATi-a, a on kaže da je to njemu kum iz amerike donio i garantira da je to najjača grafička na svijetu.

ja odma block all connections na xf

15 godina
Mitch kaže...

Dođe meni neki tip na xf i pita od kolko MB imam ja grafičku. Ja kažem od 256 MB i da je za moje (17") potrebe čist dovoljno, no da performanse ne ovise o VRAMu.

Pita on mene šta je vram, i kaže da on ima četri puta jaču grafičku jer ima 4 puta više memorije - 1024MB. Pitam ja njega koju grafičku ima i kaže GF210 od ATi-a (a ta grafa je od nVidia-e). Ja njemu pa to je od nvidiae, a ne od ATi-a, a on kaže da je to njemu kum iz amerike donio i garantira da je to najjača grafička na svijetu.

ja odma block all connections na xf

svakim danom sve više primjera dječice ovdje....OT: jučer jedan kolega poslao buraza (mail ima dvanaest godina a kompove mu muraz fura od njegove pete godine) do mene da mu spržim Prozore 7 {#}. I upalim ja sad ashampoo  i pokrećem proces on gleda nevjerice i pita me a koji je to NERO? Malo kasnije ja nešto kolegi na steam pišem kad će on opet kakav ti je to skin za X-fire? Prženje skoro pri kraju ja odletio na bitgamer da vidim šta ima novo on se pohvali kako ima partis.si acc.Ja mu kažem wow za partis svatko može imat acc al za bitgamer nemože svako.nakon toga se ušutio dok je DVD bio u fazi zatvaranja sessiona. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice