Mazda 2, tvrda ko kamen. Jel' zna netko kako da to omeksam, a da ne promjenim auto :)
ford tabanus
Renault 19 Europa
s tim da jos nisam punoljetan pa nisam polozio, vozim auto samo nekad..a stari mi ima Passat-a 1.6 100KS 1996.g, al on ode u utorak, doce uja po njega, a sad je prije 10 dana kupio Mercedes E320 CDI, 3.2, 200KS, 2001.g, redni šestak (ne V6), classic paket opreme sa puno dodatne opreme..auto je uvezen iz njemacke i bio na na firmi, a novi je kostao 43k €, sa pdv-om i tim glupostima 60k €...bice slike iduci tjedan, cekam da kupi aluminke sutra pa cu onda bacit fotosesion..:D
OMV u ponudi nema 98-oktanska goriva.
OMV u ponudi nema 98-oktanska goriva.
upsss...zaheb :P mislio sam na lukoil...to je kod mene prije bio omv, al sad je to lukoil benzinska...
Renault 5 GT turbo, 1989, u originalnom stanju, 148000km, tlak turbine 0,9bar, cca 145KS, 830kg prazan, najbrze sta sam isao 190km/h, a moze joooos, samo nije bilo ravnice...0-100 mjerio oko 8 sek. s time da je tad bio serijski tlak turbine 0,65bar, na 402m nisam mjerio (serijski 15,63s), potrosnja van grada 8l na 100km, u gradu 11-12 na dalje (dok ima gasa, jelte)
filmici:
slike:
Sta tebe boli hasim......
Renault 5 GT turbo, 1989, u originalnom stanju, 148000km, tlak turbine 0,9bar, cca 145KS, 830kg prazan, najbrze sta sam isao 190km/h, a moze joooos, samo nije bilo ravnice...0-100 mjerio oko 8 sek. s time da je tad bio serijski tlak turbine 0,65bar, na 402m nisam mjerio (serijski 15,63s), potrosnja van grada 8l na 100km, u gradu 11-12 na dalje (dok ima gasa, jelte)
filmici:
slike:
Hehe viđao sam te po Rijeci.
Inače vozim novi renault Twingo, nemam sad sliku.
Mazda 2, tvrda ko kamen. Jel' zna netko kako da to omeksam, a da ne promjenim auto :)
Malo više seksa na zadnjem sjedalu da se amortizeri razrade.
OT
Fiat Punto 2003.g. Diesel - žena ga vozi
VW Polo 2008.g. TDI - službeni
Mogli bi svi stavit slike svojih auta, kao Ruske GTT, nije valda da nemate niti jednu sliku svoje pile na kompu!!!!!
Ja nemam sta stavit zato kaj nemam auto , put pod noge....
Pozzzz
Malo više seksa na zadnjem sjedalu da se amortizeri razrade.
Au, koliko bi tu seksa trebalo :)
Kaze mi mehanicar da se to moze omeksati drugim profilom guma, al' neznatno.
neznam..jesi razmisljo o tom da promjenis opruge?
neznam..jesi razmisljo o tom da promjenis opruge?
Ne, ne bi jos, auto je nov.
J****a ti je alfa...
Ja se vozim u Alfi 156, 120 konja, spuštena 4 cm sa Eibach oprugama, na 17" felgama, nedavno sam i xenone stavio...
Ja vozim sestru 156-ice, Lanciu Lybru...slike mal kasnije
J****a ti je alfa...
Hvala!
@ St0ka - meni je jedna Lancia Delta tiha patnja, kad-tad ču je nabavit i restaurirat...
meni je jedna Lancia Delta tiha patnja, kad-tad ču je nabavit i restaurirat...
znam kako ti je svaki put kad je vidim naježim se (mislim na HFicu, jer obična pa i nije baš nešto posebna) ^^
Ja se vozim u Alfi 156, 120 konja, spuštena 4 cm sa Eibach oprugama, na 17" felgama, nedavno sam i xenone stavio...
Prosječna potrošnja?
Znam da se alfiste to ne pita, al opet. Znatiželja iz razloga, kaj svatko tko ima alfu ima drugu priču.
J****a ti je alfa...
Hvala!
@ St0ka - meni je jedna Lancia Delta tiha patnja, kad-tad ču je nabavit i restaurirat...
Delta Integrale....legendarna Lancia
Men je Lancia Thesis tiha patnja...
Prosječna potrošnja?
Znam da se alfiste to ne pita, al opet. Znatiželja iz razloga, kaj svatko tko ima alfu ima drugu priču.
Oko 8,5 do 9 litara, ovisno o tome kak se vozim, može i manje, a može i više (i to dosta više :) )...
A u vezi Delte, naravno da pričam o HF, mada ni ova obična ne izgleda loše, al HF je priča za sebe...
Golf Mk2 92"
Bio je 1.6TD no ove godine ubačen 1.9TDI 110KS iz Mk3 :) Ne moram ni pričat kako ide :)
http://img27.imageshack.us/img27/4051/15704134729131568010332.jpg
Evo da se i ja pohvalim da sam ušao u kredit - Honda Civic Type S
Naručena prije desetak dana, a stiže početkom nove godine...
ljep autić
Još 10h vožnje pa na ispit, i nakon toga postajem vlasnik Citroen saxe 1.0i :D
Ja vozim auto marke Audi A4 B5 1.8 Benzin sivi :)
Za to imas temu auto snova, ovdje se prikljuci kada i ako pocnes voziti.