Pozdrav, koliko znam postoji mobilni internet, wifi 3g router (sim kartica), koji preko mobilnog interneta ima vezu i preko njega se stvori wifi mreža za kuću. Moj susjed mi kaže da ima to, ali mi nezna objasniti koji je to paket i kako se to zove, ni koja je cijena... Uglavnom ima to preko t-com i i kaze da ima flat paket i plaća 150 kn mjesecno. On kaže da je to bežićni max adsl, al ja ništ slično ne mogu naći na netu, takav paket, osim t com mobilnog interneta koji niti jedan nema flat paket, ima ali do 25 GB max brzine. Možda malo ispada glupo pitanje, ali da li onda on ima vjerojatno neki od taj paketa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To može biti opcija da ima bežićni internet (vip,Ht,Tele 2) što se uzima sa usb stickom, a onda posebno kupi ruter ( za nekih 200 kn), u kojega se stavi stick ili sim kartica.
A ruter onda daje wi-fi tako da se ostali uređaji mogu spojiti na njega. Ne znam baš koji operater daje takav ruter-modem. I brzina je ograničena.
Mislim da to t-com nudi na mjestima gdje se nemože staviti fiksni telefon. Nešto poput vipovog homeboxa.
da, to kužim,al koji je to paket od tcoma da ima flat i ne placa puno, ne kuzim,a on nikak da objasni. Nisam siguran dal je to to. https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/mobilni-internet/tarife-pojedinacne
Mislim da to t-com nudi na mjestima gdje se nemože staviti fiksni telefon. Nešto poput vipovog homeboxa.
E da, to i je razlog, preko fiksne linije u mojoj ulici nije moguce imati adsl, tj. moguce je al je brzina ocajna pa su mu stavili to, ako netko zna malo vise detalja bio bih zahvalan.
Očito to mogu imati samo oni kojima preko ADSL linije nisu u mogućnosti isporučiti minimalnu ugovorenu brzinu. Evo moj brat uzeo, susjed, vjerovatno ću i ja.