Šta je najbolje za mobitel?

poruka: 19
|
čitano: 5.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da se pohvalim kupio sam HTC Desire i sad me zanima kakav net koristite za mobitel? Koja mreža je najbolja tj. najeftinija? Imam karticu T-mobile i Tele2, znam da je tele2 jeftiniji ali ne kužim na njihovim stranicama opcije za net. I živcira me tele2 što nema svagdje puni signal tj ne mozes se svagdje spojiti direktno na tele2 mrežu već trebaš ici preko t-mobilea i nesta sam skuzio na njihovim stranicama da ako net koristis preko t-mobilea bude skuplji. Šta da radim T-mobile pretplata ili neka tele2 opcija???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Šta je najbolje za mobitel?
Dino89 kaže...

Da se pohvalim kupio sam HTC Desire i sad me zanima kakav net koristite za mobitel? Koja mreža je najbolja tj. najeftinija? Imam karticu T-mobile i Tele2, znam da je tele2 jeftiniji ali ne kužim na njihovim stranicama opcije za net. I živcira me tele2 što nema svagdje puni signal tj ne mozes se svagdje spojiti direktno na tele2 mrežu već trebaš ici preko t-mobilea i nesta sam skuzio na njihovim stranicama da ako net koristis preko t-mobilea bude skuplji. Šta da radim T-mobile pretplata ili neka tele2 opcija???

Jesi ikad čuo za WLAN?

Spojiš se nekom drka*iji na mrežu bez wap-a/wep-a i surfaš. FOR FREE OFC

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion & Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 0:45 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

WLAN imam kući i naravno da sam cuo nisam od jucer. Ne znam kako kod tebe ali kod mene nemas WLAN na svakom koraku. I naravno svi su zaključani osim ako neko bas ne zna da se to moze.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako nisi na pretplatu nemas puno opcija za mobilni internet.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jadne države, taj net kao da je suho zlato, a u svijetu skoro pa besplatno surfaju (na suhom) Osmijeh

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Našo sam opciju u tele2 na bonove što mi odgovara, znači 35kn skinu sa bona i dobiješ 300mb neta. Cijena 1mb u tom paketu 300 je 0,12 lipa, odlično. Još jednom je tele2 pokazao zašto platiti više Osmijeh

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dino89 kaže...

Našo sam opciju u tele2 na bonove što mi odgovara, znači 35kn skinu sa bona i dobiješ 300mb neta. Cijena 1mb u tom paketu 300 je 0,12 lipa, odlično. Još jednom je tele2 pokazao zašto platiti više Osmijeh

Daj neki link di je to detaljno objašnjeno! Namigiva

16 godina
protjeran

ja to koristim 35 kn za 300 Mb

to ce ti bit dovoljno za najmanje 2 tjedna

bezprestanog surfanja internetom

xDDD

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj se previse zaliti. Nedaj Boze da si u BiH,sta bi onda trebao raditi. Kod nas je ubjedljivo najjeftinije ovo sto m:tel nudi 50mb za 4KM(16kn)....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da je vrijeme da Hrvatska uveze FLAT mobilni internet!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

U snovima. To bi svi volili ali nish od toga ;)

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
RoTT kaže...

U snovima. To bi svi volili ali nish od toga ;)

Blago Njemcima! Cool

16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

Blago Njemcima! Cool

Nije ni vama puno lose u odnosu na BiH.

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
RoTT kaže...

Blago Njemcima! Cool

Nije ni vama puno lose u odnosu na BiH.

Istina,ali opet nas kradu.

16 godina
stevan94 kaže...

Nemoj se previse zaliti. Nedaj Boze da si u BiH,sta bi onda trebao raditi. Kod nas je ubjedljivo najjeftinije ovo sto m:tel nudi 50mb za 4KM(16kn)....

Bas ovih dana "ceprkam" po forumima oko mobilnog interneta, posto ce mi trebat tam od devetog mjeseca i po novim cijenama bh telecoma izađe slicno kao u Hrvatskoj, ako je kod njih 300 mb 35 kn...

Imas paket od 500 mb 12km (bez pdv), to je valjda oko 48kn...

Evo i SS iz njihovoc cjenovnika, da ne ispadne da hvalim bh telecom, i sam im se bar 2 puta na dan sjetim porodice zbog cijena Smijeh

I jos pitanje za ove sto cesto (al bas cesto :D ) koriste mobilni internet, koliko mjesecno potrosite MB ??

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.7.2010 4:20 (frenky17).
16 godina
neaktivan

Ja u Tele2 imam paket od 50 mb mjesecno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Niej tacno. Imas m:web 500 i 500 MB ti je 12 KM *PDV pa ti racunaj. Ja imam to. Jeftinije nego paket za ipad u SAD.

:)
17 godina
neaktivan
RoTT kaže...
Dino89 kaže...

Daj neki link di je to detaljno objašnjeno! Namigiva

Evo ti link: http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/podatkovni_paket_bonovi.html

Akcija valjda traje do 31.8.2010. poslije toga ćemo viditi šta dalje Mršti se

17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

ja to koristim 35 kn za 300 Mb

to ce ti bit dovoljno za najmanje 2 tjedna

bezprestanog surfanja internetom

Pa meni će to izdržati i mjesec dana jer to koristim kad nemam wirelessa. Treba mi samo kad me nešta zanima na netu i to je to, 300mb sasvim dovoljno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice