u staroj kuci imam adsl, a uskoro se selim u novu pa me zanima dal ja mogu adsl pribaciti na drugi broj koji mi je u toj novoj kući, jer bih u staroj kući ostavio stari broj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u staroj kuci imam adsl, a uskoro se selim u novu pa me zanima dal ja mogu adsl pribaciti na drugi broj koji mi je u toj novoj kući, jer bih u staroj kući ostavio stari broj.
dajte ljudi dal itko zna. jako mi je važno. kad zovem službu po 15min mi govore nijedan agent nije slobodan
mozes ali to ti kosta 500 i vise kn
znaci mogu pribacit maxadsl na drugi broj?
mozes odi u t-com ili kojeg već providera imas i trazi promjenu adsl na drugi broj
provider su mi g*vna lopovska (t-com). koliko bi to koštalo
koja je od tih stavki prebacivanje maxadsla na drugi broj?
evo ti link http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
500-600 kn + 99 kn
koja je od tih stavki prebacivanje maxadsla na drugi broj?
odlicno. za 0,00 kn prebacit cu max adsl na drugi broj a bez da selim stari broj
Preseljenje priključka 99kn.
ZA 99,00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prije godinu dana je bilo malo drugacije, kad sam ja to radio. Dakle, ADSL je fiksno vezan za telefonsku liniju tako da se nitko drugi ne moze spojit na tvoj acc odnosno jedino se to moze uradit sa tvog tel. broja i sa vise nijednog drugog. Dakle, jedini nacin za prebacivanje je taj da najprije preneses svoj tel. broj na drugu adresu, a onda ti spoje ADSL i mozes ga dalje normalno koristit. Trosak prebacivanja tel. broja ti ispada nekih 200 - 300 Kn ako se dobro sjecam, tako da.. razmisli koliko ti se to isplati ako hoces iskoristit ugovor do kraja.. koliko ti je jos ostalo ugovora i tako to.. odnosno ako je razlog prebacivanja neki drugi...
Raspitaj se jos malo kod njih za detalje ;)
->
tko je sad upravu?
0800 9000
Pa lijepo piše da je adsl priključak moguće preseliti isključivo u slučaju da prenosiš i telefonski priključak. A ti si u prvom postu napisao da svoj tel. broj, dakle priključak želiš ostaviti u staroj kući. Dakle, neće moći.
evo sad sam ih zvao nemože
evo sad sam ih zvao nemože
ne mogu prebaciti prikljucak jer mi je to u stricevoj kući. pa sad razmišljam da povučem 50m kabela ili spojim bežično. udaljenos je nekih 30 m
možeš prebaciti jedino kompletnu liniju ...dakle broj i sve ugovore koji su na tom broju...ako ti je istekao ugovor za adsl zatvori ga na starom broju ...uzmi novu tel liniju koja ti košta 1kn sa ugovorom na dvije godine i kad ti tamo dođe adsl ovu prvu gasi ....
ako na centrali nema mjesta za novi priključak onda nećeš moći ni preselit liniju sa adsl om niti dobiti novi adsl priključak ....
ako ti treba šta javi se na pp