Maxtri

poruka: 6
|
čitano: 4.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Maxtri

http://www.t-com.hr/privatni/paketi/

Eto za sve koji se zele nasmijati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxtri

Prosto nevjerojatno. Toliko godina čekam da uvedu prokleti 3play i onda naprave ovakvo smece od ponude. Ako hoces flat internet moras uzet sportski paket, uštede nema, nego me još dođe skuplje. Koji je ovo genijalac s diplomom preko veze sastavio da mi je samo znat? Ovaj T-Com se konstantno trudi da otjera ljude konkurenciji umjesto da daju neku slobodu izbora i biranja usluga koje ti u stvarnosti trebaju.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Maxtri

T-com je dostupan svugdje, dok konkurencija je dostupna samo na malo broju lokacija, i T-com nabija cijenu baš za to ogromno tržište gdje nema konkurencije.

Za onaj minorni dio tržišta gdje je dostupna konkurencija, T-com je napravio/preuzeo/otkupio svoju "podfirmu" Iskon kojoj je jedini cilj da sa niskim cijenama pokupi i taj "mali dio kolača" konkurenciji pred nosom.

Tako da su sa prilagođenom ponudom kroz dvije firme, pokrili cijelo tržište i sav novac ide u isti džep u konačnici. 

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 18:01 (Bladepu).
16 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

T-com je dostupan svugdje, dok konkurencija je dostupna samo na malo broju lokacija, i T-com nabija cijenu baš za to ogromno tržište gdje nema konkurencije.

Za onaj minorni dio tržišta gdje je dostupna konkurencija, T-com je napravio/preuzeo/otkupio svoju "podfirmu" Iskon kojoj je jedini cilj da sa niskim cijenama pokupi i taj "mali dio kolača" konkurenciji pred nosom.

Tako da su sa prilagođenom ponudom kroz dvije firme, pokrili cijelo tržište i sav novac ide u isti džep u konačnici. 

Da,to znamo svi.

14 godina
neaktivan

Nije smiješno, naprotiv.

Dobila sam tu "ponudu" skupa s računom, pa surfam netom u nadi da sam nešto krivo shvatila, al ipak nisam {#}

Da su stavili flat u M paket možda bi im prošlo, da su stavili paket po izboru u L teeeškom mukom bi im prošlo, ovak... nadam se da im nitko to neće potpisat {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 19:00 (njasa).
14 godina
neaktivan
Stvarno nije smiješno ako niste upoznati eto podjelit ću svojoj horror oko uključenja MAXtri paketa sa vama. Zahtjev sam podnijela u jednom T-Centru dakle na potpis sam dobila zahtjev za korištenje MAXtv usluge iako mi je usluga aktivirana 2007 ali nema veze. Prilikom uključenja usluge restartirali su sve moje podatke, pa sam tako preko noći postala muško iako nisam posjetila estetskog kirurga, promijenili mi pinove a da me o tome nisu obavijestili, nakon 15 dana od podnošenja zahtjeva u T-Centru na kućnu adresu su mi dostavili zahtjev za MAXtri uslugu na kojem osim mojih osobnih podataka i broja maxtv računa sve ostalo su bili tuđi podaci. Ali zato začkoljica u zahtjevu ima bezbroj kao što su ovi:
"Ukoliko tijekom razdoblja obveznog trajanja ugovora korisnik jednostrano raskine pretplatnički ugovor ili ako krivnjom korisnika dođe do raskida pretplatničkog ugovora, korisnik je obvezan platiti odgovarajuću naknadu. Iznos naknade računa se na sljedeći način: iznos pune cijene pogodnosti ukoliko je ugovorna obveza raskinuta u prvoj trećini obveznog trajanja ugovora, 75% iznosa pune cijene pogodnosti ukoliko je ugovorna obveza raskinuta u drugoj trećini obveznog trajanja ugovora i 50% iznosa pune cijene pogodnosti ukoliko je ugovorna obveza raskinuta u trećoj trećini obveznog trajanja ugovora. Puna cijena
pogodnosti iz ove ponude iznosi za MAXtri S/4 Mbit/s 307,20kn, za MAXtri M/4 Mbit/s 305,04kn, za MAXtri L/4 Mbit/s 503,52kn, za MAXtri S/10 Mbit/s 317, 16kn, za MAXtri M/10 Mbit/s 314,88kn, za MAXtri L/10 Mbit/s 506,88kn, za MAXtri S/20 Mbit/s 307,80kn, za MAXtri M/20 Mbit/s 305,64kn, za MAXtri L/20 Mbit/s 497,64kn (u cijene uključen PDV)."
A ovo je točka 16 Zahtjeva za MAXtri uslugu
16. Ukoliko korisnik u vrijeme trajanja ugovora ne zatraži produljenje, nakon isteka će mu se aktivirati pojedine usluge koje su sadržane u MAXtri paketu, ali kao samostalne usluge sa svojim pripadajućim cijenama, sukladno važećem cjeniku T-Coma za MAXtri pakete. Cjenik će biti dostupan na svim ovlaštenim prodajnim mjestima T-Coma te na službenoj internetskoj stranici T-Coma.
Tako da se najvjerojatnije MAXtri naplaćuje prema trenutno važećem cjeniku koji je objavljen na T-Comovoj stranici a nakon godine dana valjda se naplaćuje drugačije to još ne zna niti lumen u T-Comu koji je tamo stigao preko veze.
Na kraju zahtjeva koji su mi dostavili na kućnu adresu piše: "Svojim potpisom potvrđujem točnost i potpunost podataka navedenih u ovom Zahtjevu potvrđujem da sam upoznat s Općim uvjetima T-coma za usluge u javnoj komunikacijskoj mreži, Posebnim uvjetima T-Coma za usluge MAXtv i specifikacijom za korienje Maxtri paketa usluga, te ih u cijelosti prihvaćam"
Nakon uključenja usluge tko ima otvoren korisnički račun na Moj T-Com portalu ne može vidjeti ispis spajanja na internet i tamo pod uslugom za internet piše da usluga nije aktivirana, isto tako dnevni paketi u videoteci se ne mogu posuditi jer se javlja greška "Nažalost ovaj paket je Vama nedostupan za kupovinu. Nazovite službu za korisnike na 0800 9000 kako biste provjerili stanje Vaše usluge."
Pa tko voli neka izvoli, meni uredno stižu računi ali pravovaljani zahtjev još uvijek nisam dobila, jer u T-Comu nisu sposobni poraviti pogrešno unešene podatke.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice