Koji ADSL uzeti ?

poruka: 24
|
čitano: 5.741
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Koji ADSL uzeti ?

Ovako , krajem lipnja ističe mi ugovor za max ADSL Flat kojeg sam plačao 160 kn što mi je postalo definitivno previše .

Koji internet mi preporučujete , tj od kojeg ISP-a , osim T-Coma naravno .

Hvala

Edit : Lokacija je Gorski kotar , Vrbovsko .

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 11:27 (Slash_92).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koji ADSL uzeti ?

glupo pitanje kada nisi naveo di živiš

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Koji ADSL uzeti ?
kokokoko kaže...

Evo editirao sam post.

16 godina
protjeran
Slash_92 kaže...

Ovako , krajem lipnja ističe mi ugovor za max ADSL Flat kojeg sam plačao 160 kn što mi je postalo definitivno previše .

Hvala

kod koga si sad? tko to ima flat za 160 kn i koja brzina?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
odjavljen
Koji ADSL uzeti ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slash_92 kaže...
kokokoko kaže...

Evo editirao sam post.

Optima..?

16 godina
protjeran
Slash_92 kaže...
kokokoko kaže...

Evo editirao sam post.

isključivo H1

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
protjeran
karakteran kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

Kod T-Coma .

Ja imam flat  za 160 kn , dobro nije 160 nego 157 ili tako nešto , neda mi se pretraživat uplatnice sada , a brzina je osnovna odnosno 4 mbps

16 godina
protjeran
Slash_92 kaže...
karakteran kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

Kod T-Coma .

Ja imam flat  za 160 kn , dobro nije 160 nego 157 ili tako nešto , neda mi se pretraživat uplatnice sada , a brzina je osnovna odnosno 4 mbps

sumnjao sam da si kod t-coma, al onda će bit 178 jedino ako nisi u akciji onda je -20 kn. jesi u akciji pa da ti daju popust?

15 godina
protjeran
karakteran kaže...
Slash_92 kaže...
karakteran kaže...
Slash_92 kaže...

Hvala

Kod T-Coma .

sumnjao sam da si kod t-coma, al onda će bit 178 jedino ako nisi u akciji onda je -20 kn. jesi u akciji pa da ti daju popust?

Da u akciji sam ga uzeo , 158 kn mi je račun .

I koji ISP da sad uzmem ?
Gledam H1 flat net i telefon za 99 kn , osim šta je net sporiji malo 3mbps/256 kbps

16 godina
protjeran
upravo tako, dobro vidiš. ne znam da li si gamer, ali ja se već neko vrijeme razmišljam da pređem na H1, ali nemogu se nikako dogovorit s bratom pa smo trenutno na t-com flatu.
15 godina
protjeran
karakteran kaže...
upravo tako, dobro vidiš. ne znam da li si gamer, ali ja se već neko vrijeme razmišljam da pređem na H1, ali nemogu se nikako dogovorit s bratom pa smo trenutno na t-com flatu.

Ma nije mi stvar gaminga , vidi PC pa če ti biti jasno , nego mi treba bar 15 gb mjesečno ili flat za šta prihvatljiviju cijenu a sad brzina nije toliko bitna , naravno poželjna je što viša ali nije od velike važnosti ...

16 godina
protjeran
onda ti je H1 idealan izbor. uzmi flat da ne brojiš megabajte i imaš mir, a cijena je super najjeftiniji su u HR. ima mi susjed internet kod H1 već dugo, par godina sigurno.
15 godina
neaktivan
Koji ADSL uzeti ?

Kakve veze ima je li gamer? Pitam cisto informativno...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

veći upload, ping, optika. sve to na t-comu je bolje nego na H1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:11 (karakteran).
14 godina
neaktivan
Koji ADSL uzeti ?
Molio bih preporuku za odabir internet providera.

Uzeo bih neki paket dual il 2D kako li već, gdje su uključeni kabelska TV i wireless flat rate internet. Telefon mi definitvno ne treba. Lokacija: Zagreb, Jarun, Hrgovići. Već sam se pripremio da ću uzeti Bnet-ov 2D, onda sam naletio na nekoliko negativnih komentara, a i sam sam imao nekih iskustava tipa pucanje veze i spor internet (dok sam živio kod prijatelja na drugoj lokaciji - Remetinec). Nisam gejmer, internet bi mi služio za surfanje, youtube, gledanje sportskih prijenosa live stream i skidanje filmova i glazbe preko torrenta. Osnovni paket programa za kabelsku TV koju nudi Bnet mi odgovara, a ne znam kakve nude drugi provideri. Cijena je također bitna!
Molio bih vas za savjet jer vidim da se nudi dosta toga: Bnet, Iskon, Amis, Optima, H1, T-com (bojim se je on preskup za moj budžet)...
Hvala unaprijed na savjetima!
stari savan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uvijek preporučam T-Com. Možda su najskuplji, ali i nude najviše, a tehnička podrška za razliku od ostalih postoji.
Jedino o čemu bi uz T-Com razmislio je Iskon.

S Bnetom i Amisom sam imao relativno loša iskustva i ne mogu ih preporučiti.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 23:50 (Danny_HR).
14 godina
Koji ADSL uzeti ?

tako je danny...tcom ima najbolju podrsku...a sta se tice ostalih moje je takoder misljenje samo iskon..par frendova ga ima i prezadovoljni su...brzina jos veca nego u tcoma za malo novaca...a imas i 2d i 3d pakete...za male novce...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji ADSL uzeti ?

Raspitaj se malo u mjestu gdje živiš,jel ima gradski net,evo kod mene ima i plaćam ga 340 kn godišnje,a brzina je sasvim ok,jest da po danu bude negdje 1-1.5 mbit,ali po noći bude oko 10 mbit,a ukoliko imaš susjede koji slučajno imaju flat i wep zaštitu,znaš što ti je činiti....hehe.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Uvijek preporučam T-Com. Možda su najskuplji, ali i nude najviše, a tehnička podrška za razliku od ostalih postoji.

To nebi preporučio ni najvećem neprijatelju.

Na Tcomu ljudima stvarno treba ta tehnička podrška jer je usluga katastrofa.

Iskon je još gori s tim da se tehnička služba nalazi na 060 broju pa kada imaš problem onda te još i oderu s impulsima.

Bnet, Amis, Optima, H1 svi su značajno jeftiniji i kvalitetniji... 

17 godina
Danny_HR kaže...

A čuj Iskon je u vlasništvu T-Šrot, pa je tu onda sve jasno zapravo najviše ti ovisi kakva je vanjska infrastruktura telefonije takvu buš imal uslugu i da ne dobiš Ruther koji je od rođenja malo munjen no ipak donekle priseban jer onda je veselo.{#} Ak je telefonska centrala u banani i svakakva samo ne dobra a takvih imamo i u ZG, neceš imat nigdje dobru uslugu to sigurno bez greške a kaj je tek s centralam po ruralnim djelovima Hrvatske a joj.{#} Imaš ljudi koji na T-Šrot imaju ogromne probleme, pa odu kod nekih drugih i opet problemi a di je onda problem niti ne moramo razmišljat puno.{#}

U mom slučaju tj moj dio grada Zagreb,Precko, telefonska centrala je obnovljena a infrastruktura vanjska je isto ok i na kaj god ja otišel bit ce ok. To znam od suseda ima ih i na OPtimi, pa T-Šrot i na Iskon i nema nekih problema osim onih obicnih ponekad.{#}

E sad kaj se tice recimo jedne centrale u Dubravi, za koju cujem da ima stalno nekih problema i niko nigdje nije sretan s nicim bilo Iskon,T-Šrot ili Optima sve je jasno kaj ne štima.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran
dikan99 kaže...
Danny_HR kaže...

To nebi preporučio ni najvećem neprijatelju.

Na Tcomu ljudima stvarno treba ta tehnička podrška jer je usluga katastrofa.

Iskon je još gori s tim da se tehnička služba nalazi na 060 broju pa kada imaš problem onda te još i oderu s impulsima.

Bnet, Amis, Optima, H1 svi su značajno jeftiniji i kvalitetniji... 

nije 060, već 062...to nije isto jer ti je prema 060 cijena 3,4 i više kn/min, a prema iskonu ti je regularna cijena nacionalnih poziva. istina da je mana što to naplaćuju, ali moraju valjda imati neku manu ;)

15 godina
neaktivan
Koji ADSL uzeti ?

Meni je isto istekao ugovor s t-com, sada prelazim na iskon pa vam javim

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CroMaky96 kaže...

Meni je isto istekao ugovor s t-com, sada prelazim na iskon pa vam javim

kad si napravio zahtjev? tj. kad možemo očekivati povratnu informaciju? :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice