Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.340
|
čitano: 1.382.480
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Iskon "iskustvo"!
Cool007 kaže...

Unaprijed se ispričavam ako slučajno postam na krivu temu. Prije par mjeseci je u moju zgradu uvedena iskonova optika, što bi značilo da ja spadam u njhovu "posebnu" zonu i da imam dostupan internet brzine 80/40, dakle razmišljam prijeći na iskon uskoro i zanimaju me iskustva ljudi koji već imaju spomenutu uslugu, ono što me zanima je: odgovara li brzina interneta ugovorenoj brzini te kakva je stabilnost interneta odnosno koliko često dolazi do pucanja veze.

Ako je cista optika, nemas kaj razmisljat. Veza puca valjda samo zbog dinamicke adrese (24h). Brzina je 90/90 trenutno. Mislim, nije to bakar i povuci potegni sistem. To je optika.

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
14 godina
Iskon "iskustvo"!

Ekipa, uzeo sam onaj paket 20-50 i dakle minimum bi trebao biti 20, odnosno 14 mbps. Međutim, brzina koju imam je 13mbps download, a 5mbps upload. 

Download mi je znao biti u početku 17mbps, a sad ne ide preko 13. Kad sam njih zvao rekli su da je centrala predalek i da bolja brzina nije moguća. 
Ne znam gdje je točno centrala, pa evo xDSL log, ako netko zna reći u čemu je problem, bio bih zahvalan. 

============================================================================
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 8b
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 3 days: 17 hours: 58 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 5.285 Mbps 15.661 Mbps
Actual Net Data Rate: 5.286 Mbps 15.662 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 6.5 dB 7.9 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 7.9 dBm 18.6 dBm
Receive Power: 0.4 dBm 0.9 dBm
Actual INP: 12.0 symbols 23.0 symbols
Total Attenuation: 8.1 dB 17.7 dB
Attainable Net Data Rate: 5.297 Mbps 17.629 Mbps
VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
Line Attenuation(dB): 13.0 59.6 N/A N/A 27.3 73.0 N/A
Signal Attenuation(dB): 13.0 59.3 N/A N/A 24.7 N/A N/A
SNR Margin(dB): 7.3 6.4 N/A N/A 7.9 N/A N/A
Transmit Power(dBm): 3.7 5.9 N/A N/A 18.6 N/A N/A

VDSL Counters

Downstream Upstream
Since Link time = 58 min 50 sec
FEC: 37633324 100
CRC: 3961 1
ES: 199 1
SES: 81 0
UAS: 0 0
LOS: 0 0
LOF: 0 0
LOM: 0 0
Retr: 0
Latest 15 minutes time = 10 min 59 sec
FEC: 16077 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
SES: 0 0
Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
FEC: 383327 0
CRC: 117 0
ES: 6 0
SES: 4 0
Retr: N/A
Latest 1 day time = 7 hours 10 min 59 sec
FEC: 2228862 27
CRC: 479 0
ES: 20 0
SES: 10 0
Previous 1 day time = 24 hours 0 sec
FEC: 9790450 18
CRC: 974 0
ES: 50 0
SES: 18 0
Total time = 1 days 7 hours 10 min 59 sec
FEC: 51555189 257
CRC: 9115 2
ES: 373 2
SES: 172 0

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Ekipa, uzeo sam onaj paket 20-50 i dakle minimum bi trebao biti 20, odnosno 14 mbps. Međutim, brzina koju imam je 13mbps download, a 5mbps upload. 

Download mi je znao biti u početku 17mbps, a sad ne ide preko 13. Kad sam njih zvao rekli su da je centrala predalek i da bolja brzina nije moguća. 
Ne znam gdje je točno centrala, pa evo xDSL log, ako netko zna reći u čemu je problem, bio bih zahvalan. 

VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 8b
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 3 days: 17 hours: 58 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 5.285 Mbps 15.661 Mbps
Actual Net Data Rate: 5.286 Mbps 15.662 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 6.5 dB 7.9 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 7.9 dBm 18.6 dBm
Receive Power: 0.4 dBm 0.9 dBm
Actual INP: 12.0 symbols 23.0 symbols
Total Attenuation: 8.1 dB 17.7 dB
Attainable Net Data Rate: 5.297 Mbps 17.629 Mbps
VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
Line Attenuation(dB): 13.0 59.6 N/A N/A 27.3 73.0 N/A
Signal Attenuation(dB): 13.0 59.3 N/A N/A 24.7 N/A N/A
SNR Margin(dB): 7.3 6.4 N/A N/A 7.9 N/A N/A
Transmit Power(dBm): 3.7 5.9 N/A N/A 18.6 N/A N/A

VDSL Counters

Downstream Upstream
Since Link time = 58 min 50 sec
FEC: 37633324 100
CRC: 3961 1
ES: 199 1
SES: 81 0
Latest 15 minutes time = 10 min 59 sec
FEC: 16077 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
SES: 0 0
Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
FEC: 383327 0
CRC: 117 0
ES: 6 0
SES: 4 0
Retr: N/A
Latest 1 day time = 7 hours 10 min 59 sec
FEC: 2228862 27
CRC: 479 0
ES: 20 0
SES: 10 0
Previous 1 day time = 24 hours 0 sec
FEC: 9790450 18
CRC: 974 0
ES: 50 0
SES: 18 0
Total time = 1 days 7 hours 10 min 59 sec
FEC: 51555189 257
CRC: 9115 2
ES: 373 2
SES: 172 0

Izgleda da si dosta daleko od centrale ili je parica grozna, ali po ovim xDsl statistikama možeš imati maksimalno 17. (Ako nemaš IP-tv uz internet) Svakako ih zovi ili im pošalji zahtjev preko aplikacija pa će vidjeti dali se da nešto napraviti..

14 godina
rockman kaže...

Izgleda da si dosta daleko od centrale ili je parica grozna, ali po ovim xDsl statistikama možeš imati maksimalno 17. (Ako nemaš IP-tv uz internet) Svakako ih zovi ili im pošalji zahtjev preko aplikacija pa će vidjeti dali se da nešto napraviti..

Pokušao sam ih zvati i pitati u čemu je problem, no rekli su baš to - prevelika udaljenost od centrale. Znači li to da smo mi na toj lokaciji osuđeni na tih 13mbps ili postoji neki način da dođemo do veće brzine?

17 godina
neaktivan
Cordas kaže...
rockman kaže...

Pokušao sam ih zvati i pitati u čemu je problem, no rekli su baš to - prevelika udaljenost od centrale. Znači li to da smo mi na toj lokaciji osuđeni na tih 13mbps ili postoji neki način da dođemo do veće brzine?

Pošto si na VDSL2 koliko vidim, neće biti ništa više od 13 dok ne naprave centralu bliže ili uvedu optiku. Moguče je malo više navući ako pošalju tcomove tehničare pa poprave spojeve parice na stupu ako su loši..

11 godina
srcipesak kaže...
Cool007 kaže...

Unaprijed se ispričavam ako slučajno postam na krivu temu. Prije par mjeseci je u moju zgradu uvedena iskonova optika, što bi značilo da ja spadam u njhovu "posebnu" zonu i da imam dostupan internet brzine 80/40, dakle razmišljam prijeći na iskon uskoro i zanimaju me iskustva ljudi koji već imaju spomenutu uslugu, ono što me zanima je: odgovara li brzina interneta ugovorenoj brzini te kakva je stabilnost interneta odnosno koliko često dolazi do pucanja veze.

Ako je cista optika, nemas kaj razmisljat. Veza puca valjda samo zbog dinamicke adrese (24h). Brzina je 90/90 trenutno. Mislim, nije to bakar i povuci potegni sistem. To je optika.

Potvrđujem sve što je kolega iznad rekao. 2 mjeseca sam na optici, brzina 90/90, pucanje veze jednom dnevno radi reseta. Zasad nikakvih problema.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
10 godina
Cordas kaže...

Treba to bolje. Ovaj upload upucuje da nisi toliko daleko koliko oni kazu, jer bi ti download trebao bit bolji od 17 ako imas 5mbita u uploadu. Recimo za tvoj profil, okvirni graf bi ovako trebao izgledat (iako jako ugrubo)

znaci, 5mbita u uploadu je na nekakvih 3.5 - 4 kft po grafu, sto daje nekakvu razdaljinu od 1 do 1.3km, a na toj razdaljini download treba ic debelo preko 20. Uvijek naravno postoji sansa da bas na tim frekv. podrucjima downloada imaju specificna gusenja, ali je cesce da nesto drugo na infrastrukturi nevalja nego bas da je tome uzrok nesto sto nije do infrastrukture.

Posto su ti vec dali odgovor kakav su ti dali, ocito je da probleme rjesavat nece niti da ce netko izlazit na teren. Sad ti ostaje jos da se boris ako hoces na nacin da saljes prigovore dok se neko ne udostoji popravit to sto nevalja, ali riskiras da ti potpuno smanje profil i ukinu vdsl pod izlikom da nemoze bolje jer tehnicki imas mogucnost raskida ugovora jer ne isporucuju minimum dozvoljenog paketa. A mozda kad vide da mozes raskinut ugovor netko stvarno izadje na teren i popravi to sto se treba popravit. Ovaj dio je lutrija....

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 14:26 (sandokan111).
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Trenutno sam na H1, ugovor istekao davno. Nisam zadovoljan, pa sam u ponedjeljak preko web stranice stavio da cu se prebaciti na iskon. Standardno, 5-10 internet, tv i telefon.

Koliko dugo im treba da me prebacu? Na stranici pise 20-ak dana? A mislim da mi je pajdo bio prebačen unutar tjedna, ali on je zvao telefonom, ne preko interneta ugovarao.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Trenutno sam na H1, ugovor istekao davno. Nisam zadovoljan, pa sam u ponedjeljak preko web stranice stavio da cu se prebaciti na iskon. Standardno, 5-10 internet, tv i telefon.

Koliko dugo im treba da me prebacu? Na stranici pise 20-ak dana? A mislim da mi je pajdo bio prebačen unutar tjedna, ali on je zvao telefonom, ne preko interneta ugovarao.

23.12.2016. zatražio internet. 16.1.2017. bio spojen. Router je stigao tjedan dana ranije

17 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Samo informacija za one koji se žele upisati u registar "Ne zovi" da to mogu napraviti logiranjem na Moj Iskon (link dolje desno).

Znači nema skidanja formulara,printanja,slanja poštom i ostalih nebuloza.

Moj PC  
3 0 hvala 5
16 godina
Iskon "iskustvo"!

edit:kriva tema

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 19:29 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Da se i ja malo javim, nakon "popravljanja" centrale kod mene, već skoro 2 mjeseca koristim internet bez problema :)

Iznenađujuće, tako mi nije bilo ni kod HT-a hahaha, skoro svaki dan mjerim brzinu i  ne pada ispod 49,50 i 13 upload ... nice :)

ma evo, dosadno :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav trenutno sam na T-comu Max2S paket imam brzinu 50/10 zivim 50ak metara od centrale i trenutno mi je istekao paket od sljedeceg mjeseca bi taj paket koji trenutno placam 215 trebao placati 235 odnosno 245 kn mjesecno ovisno o duzini ugovora. 
Iz iskona su mi ponudili isti paket koji trenutno imam za 180kn tj 160 ako uzmem s ugovorom. 
Zanima me koliko traje prebacivanje i dali se isplati jer su mi neki prijatelji prije par godina imali problema sa pucanjem veze na iskonu. Dali samo zovnem korisnicku podrsku i oni obave ostatak ili mi je mozda bolje prije otkazat Tcomu prikljucak pa onda uzet novi u iskona?

Ovo je kvaliteta moje veze: 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 20:57 (Bombilakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iskon "iskustvo"!

sad nazovi ht i reci im to sto ti je iskon ponudio, nemoj pristat na te standardne ponude, kad ti kazu da ce te ponovno nazvat za 3 dana to znaci da su te prebacili na sluzbu za retention korisnika te kad te oni nazovu ispregovaraj max2xs (148,50 kn) bez onih 1000 min prema mobitelima -9,50 kn (ako fiksni telefon ne koristis) sa 50 mbps +10 kn =149 kn. kasnije ako uvedu vece brzine, a sigurno ce uvest (pretpostavljam +30 kn za 100 mbps ako si spojen na kabinet fttc). uglavnom, i kod ht-a se moze jeftinije proc ali samo ako se potrudis dok kod ostalih operatera ces lako proc jeftinije od ht-ove standardne ponude

0 0 hvala 0
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Evo da Vas informiram o nekim stvarima:

Dva frenda su nedavno prešli na T-Com optiku. Jedan sa H1 drugi sa Iskona.

Ovaj šta je prešao sa H1 je super zadovoljan uslugom i ima za prvu godinu korištenja cijenu od 90 Kn mjesečno ( net + telefon)

a nakon isteka prve godine mjesečni račun će mu bit poduplan to jest 180 Kn.

Drugi frend je prešao sa Iskona i uzeo paket net+telefon+max TV sa dodatnim paketom sportskih programa.

Prva godina korištenja će ga izlaziti 135 Kn mjesečno dok ostatak ugovora bude plaćao 245 Kn.

E sad, njegovo iskustvo je malo drugačije u odnosu na prvog frenda jer su mu isporučili neispravan IPTV prijemnik pa je dobio mlade dok je to riješio s T-Comom.

No, to nije sve: Iskon mu je uredno slao račune za net unazad 2 mjeseca iako su T-Com trebali to riješiti s Iskonom, znači to su zabrljali jače.

Iskon ne odustaje od računa iako nisu isporučivali uslugu, ovi iz T-Coma se prave grbavi a frend je lud načisto od svega i već im je rekao da će im donijeti svu opremu u T-Com i ostaviti tamo.

Još i to nije sve: prvi mjesec je dobio račun od T-Coma na iznos od 249 Kn kojim su mu htjeli naplatiti router a agent s kojim je dogovarao uslugu nije ni u kojem trenutku napomenuo da će morati platiti opremu.

To je jedva nekako uspio riješiti s njima. Banditosi samo gledaju gdje će koga bolje zavaljati i uopće ne sumnjam da im u gro slučajeva to i prodje.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ovaj šta je prešao sa H1 je super zadovoljan uslugom i ima za prvu godinu korištenja cijenu od 90 Kn mjesečno ( net + telefon)

Drugi frend je prešao sa Iskona i uzeo paket net+telefon+max TV sa dodatnim paketom sportskih programa.

Prva godina korištenja će ga izlaziti 135 Kn mjesečno dok ostatak ugovora bude plaćao 245 Kn.

E sad, njegovo iskustvo je malo drugačije u odnosu na prvog frenda jer su mu isporučili neispravan IPTV prijemnik pa je dobio mlade dok je to riješio s T-Comom.

No, to nije sve: Iskon mu je uredno slao račune za net unazad 2 mjeseca iako su T-Com trebali to riješiti s Iskonom, znači to su zabrljali jače.

Iskon ne odustaje od računa iako nisu isporučivali uslugu, ovi iz T-Coma se prave grbavi a frend je lud načisto od svega i već im je rekao da će im donijeti svu opremu u T-Com i ostaviti tamo.

Još i to nije sve: prvi mjesec je dobio račun od T-Coma na iznos od 249 Kn kojim su mu htjeli naplatiti router a agent s kojim je dogovarao uslugu nije ni u kojem trenutku napomenuo da će morati platiti opremu.

To je jedva nekako uspio riješiti s njima. Banditosi samo gledaju gdje će koga bolje zavaljati i uopće ne sumnjam da im u gro slučajeva to i prodje.

Pa ovo je greška iskona što ga nisu isključili na vrijeme iz sustava te su se nastavili generirati računi, nema tcom s time ništa, tcom samo šalje NP izjavu o uključenju broja u drugu mrežu na taj i taj datum... inače su svi ti procesi automatizirani i do grešaka ne dolazi namjerno već zbog nedovoljne educiranosti djelatnika kod kreiranja zahtjeva. 

16 godina
Iskon "iskustvo"!

Tko god da je kriv u narečenoj situaciji, frend ispašta.

Gubi čovjek živce a nije apsolutno ništa kriv.

Morao je pisati prigovor da bi ga nakon toga Iskonovci tražili da piše ponovo.

Kako god, lud je k'o šlapa od svega toga i odbio je pisati ponovo prigovor.

Ovi ga gnjave da je on sam bio dužan prijaviti promjenu operatera a nije generirao nikakav promet na mreži (dakle, nije koristio Iskonovu uslugu)

a ovi mu svejedno šalju račune uredno.

I tko je tu sad lud?

Iskon potražuje novac za neisporučenu uslugu, T-Com mudro šuti i gradi se od svega a frend ostaje na kraju popišan.

Jadno.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav. U utorak sam uzeo IskonNET 20-50, (lokacija Selska,ZG) danas je četvrtak i veza mi je brat bratu pukla već barem 20 puta. Stavili su mi onaj crni uspravni Zyxel.

Dakle, narančasta lampica dsl-a, nekad zna "pasti" i prebaci se u zelenu boju, kad se prebaci u zelenu boju, internet pada... Nekužim kaj znači taj zeleni dsl?

j*beš život bez rakije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zrinjski kaže...

Pozdrav. U utorak sam uzeo IskonNET 20-50, (lokacija Selska,ZG) danas je četvrtak i veza mi je brat bratu pukla već barem 20 puta. Stavili su mi onaj crni uspravni Zyxel.

Dakle, narančasta lampica dsl-a, nekad zna "pasti" i prebaci se u zelenu boju, kad se prebaci u zelenu boju, internet pada... Nekužim kaj znači taj zeleni dsl?

Hm, ovo mi liči na problem s profilom. Narančasto je ako si na VDSL-u, a zeleno ADSL. A profil je različit za te dvije usluge... Tako da provjeri s njima što su napravili na centrali i kako su spojili.

13 godina
neaktivan

Evo zvao sam Tcom i rekao im da mi iskon nudi za 160kn i agent koji je pricao sa mnom je rekao da ce me stavit u taj neki sustav i da ce mi se njihov kolega za posebne usluge javiti kroz par dana i ponuditi dosta bolje uvjete u rangu s iskonovim.

EDIT: Upravo su me zvali dobio sam za 170 kn 60 brzinu i kad bude islo do 100 za iste novce ce mi biti ;) Hvala momku koji mi je preporucio pregovaracku taktiku ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 16:05 (Bombilakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedno pitanje nije možda na pravom mjestu. Dakle 16.1.2017. me je Iskon uključio i od onda koristim njihov net. Sve super, krasno, stigne mi račun za 1. mjesec, 50 kn uključenje usluge i intetnet od 16-31.1.2017. sve kao i dogovoreno. Jučer mi stigne VIP-ov račun (imao sam TRIO paket) za razdoblje od 1-31.1.2017. dakle cijeli mjesec iako sam od 16.1. na Iskonu. Nazovem SZK i neki neljubazan lik koji mi je upadao u riječ iako sam inzistirao da to ne radi kaže da sam na VIP-u bio do 26.1.2017. Na moj upit kako je to moguće ako od 16. koristim uslugu drugog operatera, on kaže da je moja usluga u VIP-u bila aktivna. Sad moram opet pisat prigovor (3. prigovor VIP-u u godinu dana), stvarno katastrofa.

16 godina
Iskon "iskustvo"!

Pa to je ono čime se bave, pa ako prodje prodje.

Ne znam jesi pročitao zadnja moja dva posta,

ista stvar se dogodila frendu samo su igrači u malo izmjenjenim ulogama Iskon i T-Com.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iskon "iskustvo"!

Prebacio sam se na Iskon 5-10 al mi puštaju 4, rekla mi tehničarka da će vidit sa kolegama može li više.

Ošao sam sa h1 zbog interneta koji bi počeo nasumično pucati, tv koji je spor, i telefona koji je radio kako mu paše, na h1 sam isto ima 4.5.

Trenutno nisam zadovoljan internetom, govorili su da cu moci imati 5-10+tv. Ali radi na 4 i sad na večer je ping visok, ono cca 160, al ode i na 250. Tijekom dana je bio normalan, kad sam provjerava.

Na h1, rijetko kad bi ping zajebava, sve dok se nebi pocelo uploadat sa wifia, al radio bi sve dok se modem ne reseta sam od sebe, pa onda bi se non stop reseta, svako 5-10-20 minuta, i onda bi moga zaboravit na bilo što online igrati.

A prve godine na h1 sve je radilo tip top...

Bude li ovo zajebavalo sa pingom svaku večer onda stvarno neznam što ću, a čudno je sto prije 5 godina sam na tcomu imao 10mbit+tv. I nikad, ali nikad problema, sad nemogu ni 4 povuc kako treba.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
16 godina
Iskon "iskustvo"!

ovo bi sa tv trebalo ici 7 bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
a čudno je sto prije 5 godina sam na tcomu imao 10mbit+tv. I nikad, ali nikad problema, sad nemogu ni 4 povuc kako treba.

Jer ti se u medjuvremenu nesto sje*alo (ili su te smjestili na losiju paricu, ali kazu da to ne rade, u sto ja nisam uvjeren i dalje) a to ti nitko popravit nemoze osim tcoma... Na ovo stanje bi trebao moc povuc tv+7-8 mbita, ali je stanje i dalje prejadno za ostale parametre da ne bi zahtjevalo da to netko pogleda i popravi.

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

E znači ovako, ja kad sam prešao na iskon rečeno mi je da će mi od vipa (s njih sam prešao) dolaziti raćuni sve dok oni ne dođu po svoju opremu.. 3 mjeseca sam platio obadvije usluge.

16 godina
rockman kaže...

E znači ovako, ja kad sam prešao na iskon rečeno mi je da će mi od vipa (s njih sam prešao) dolaziti raćuni sve dok oni ne dođu po svoju opremu.. 3 mjeseca sam platio obadvije usluge.

E, znači ovako:

frend je uredno vratio svu opremu Iskonu i prije nego su mu tehničari iz T-Coma spojili optiku, tako da.....niĐe veze.

Uslugu nije koristio, ispostavljali mu račune. Amen.

Tigar Krezumica
12 godina

...neznam što misliti o ovome ????   ...jutros se poveselih da su mi napokon sredili da imam plaćenih po ugovoru 30/5 ...dođem doma popodne i nađem stanje kao svih zadnjih mjeseci

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 15:05 (AF139).
10 godina
Iskon "iskustvo"!

Ocito nisu nista ako je ova prva slika stanje od prije, a druga slika kako si imao. Degradacija linije je preocita da to nitko nije dosao provjerit sto se dogodilo jer prva i druga slika dijametralno suprotne.

0 0 hvala 0
12 godina

Provjerio sam i sa speed testom i jutros sam imao 29/4,9 a sad 19.6/4,9 .....

Kad sam prije godinu i pol dana spojen na Iskon imao sam prva tri mjeseca 30/5 pa je jedan dan nakon prekida od cca 1h palo na 18/4,5  i nakon intervencije na prigovor se minimalno povećalo kao i kod promjene profila sa 8a na 12a što sam primjetio prije nekih 5-6 mjeseci ali u biti nikad nemam 21 u downloadu koliko po ovom novom zakonu (70%) piše. Slučaj od tada kad sam izgubio brzinu kao i ovo jutros me podsjeća na tvoj pretprošli komentar (t-scum)  i slažem se sa njim u potpunosti.

ps: prva slika je od jutrošnjeg prijatnog iznenađenja a druga je trenutno stanje.... kao što sam imao prošlih godinu dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 15:50 (AF139).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice