Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.340
|
čitano: 1.382.412
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iskon "iskustvo"!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Ne, instalacija od 570 Kn ide uz ugovor na dvije godine jer prenosim broj kod njih i nemam infrastrukturu!? I to je uz samoinstalacijski paket. Tako da oni ništa apslutno ne rade, a žele mi naplatiti toliki iznos. To nije ništa nego bezobrazluk i još me forsiraju da uzmem uslugu koju ne želim

Što ti lupaš ?!

Znaš li ti što je "infrastruktura" u kontekstu Interneta, IPTV.a ?

To znači da ti od razvodne kutije na tavanu ili na katu kuće odakle se pruža kabel prema telefonu nikada nisi taj kabel za telefon ni imao, pa će doći dva debela sa štemajzlima kopati ti zid a električar/tehničar će ti spojiti na razvodnu kutiju bakrene parice bakreni kabel do dijela zida gdje će opet kopati rupu za utičnicu, prišarafiti utičnicu i to je to.

To bi bilo "uvođenje infrastrukture"

Možda ti ožbukaju i zid ako budu dobre volje.

DSL spojiš u utikač "infrastrukture" koji su ti lijepo naplatili 570kn. (posao se sastoji od toga da kupiš telefonskog kabla koliko ti treba dužine do utičnice, ufrčeš dvije žice s one dvije na tavanu i spojiš ih u utičnicu za DSL)

A prijenos broja NITKO ne naplaćuje.

Samoinstalacijski paket je kao što su ti već drugi objasnili, router, kabel za priključak na računalo, kabel za spojiti router s utičnicom, prijamnik za IPTV televiziju, HDMI kabel i to bi trebao svaki retard znati spojiti.

Zato se i zove "samoinstalacijski paket"

To ne znači da se on sam (nekim čudom) spoji a ti gledaš.

17 godina
Tony Marconi kaže...
ParaNO1d kaže...

Ne, instalacija od 570 Kn ide uz ugovor na dvije godine jer prenosim broj kod njih i nemam infrastrukturu!? I to je uz samoinstalacijski paket. Tako da oni ništa apslutno ne rade, a žele mi naplatiti toliki iznos. To nije ništa nego bezobrazluk i još me forsiraju da uzmem uslugu koju ne želim

Što ti lupaš ?!

Znaš li ti što je "infrastruktura" u kontekstu Interneta, IPTV.a ?

To znači da ti od razvodne kutije na tavanu ili na katu kuće odakle se pruža kabel prema telefonu nikada nisi taj kabel za telefon ni imao, pa će doći dva debela sa štemajzlima kopati ti zid a električar/tehničar će ti spojiti na razvodnu kutiju bakrene parice bakreni kabel do dijela zida gdje će opet kopati rupu za utičnicu, prišarafiti utičnicu i to je to.

To bi bilo "uvođenje infrastrukture"

Možda ti ožbukaju i zid ako budu dobre volje.

DSL spojiš u utikač "infrastrukture" koji su ti lijepo naplatili 570kn. (posao se sastoji od toga da kupiš telefonskog kabla koliko ti treba dužine do utičnice, ufrčeš dvije žice s one dvije na tavanu i spojiš ih u utičnicu za DSL)

A prijenos broja NITKO ne naplaćuje.

Samoinstalacijski paket je kao što su ti već drugi objasnili, router, kabel za priključak na računalo, kabel za spojiti router s utičnicom, prijamnik za IPTV televiziju, HDMI kabel i to bi trebao svaki retard znati spojiti.

Zato se i zove "samoinstalacijski paket"

To ne znači da se on sam (nekim čudom) spoji a ti gledaš.

Nakon nekoliko stranica dođeš ovdje pametovati. Znam što je samo instalacijski paket, spojio sam toliko routera već, ja sam zvao i 3 djelatnika T-Coma su mi to rekla, nisam sam izmislio. Tako da ne znam što se sad pametan praviš. A kao što sam rekao sve doma već ima od prije, a uključenje na njihovu mrežu su mi htjeli naplatiti 570 Kn, znam što govorim i na što sam mislio i što su mi rekli iz T-coma, točno onako kako sam napisao. Znam da mi niko doma neće dolaziti fizički odraditi infrastrukturu i šta oni rade kod uključenja usluge, a ista ta stvar kod Iskona košta 62 Kn. Tako da molim te prestani se pravit pametan i šaljiv, jer nisi niti jedno ni drugo

16 godina
Ag008 kaže...

Ne moraš nužno potpisati novi ugovor za VDSL-20-50Mbps tj. naplatiti će ti ga po ovoj većoj cijeni bez umanjenja.

A ne znam što još radiš na Funkyju kojeg nema već godinama u ponudi

Odnosi li se to na zahtjev preko telefona ili vrijedi i za zahtjev preko "moj Iskon" portala?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
9 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...

Nakon nekoliko stranica dođeš ovdje pametovati. Znam što je samo instalacijski paket, spojio sam toliko routera već, ja sam zvao i 3 djelatnika T-Coma su mi to rekla, nisam sam izmislio. Tako da ne znam što se sad pametan praviš. A kao što sam rekao sve doma već ima od prije, a uključenje na njihovu mrežu su mi htjeli naplatiti 570 Kn, znam što govorim i na što sam mislio i što su mi rekli iz T-coma, točno onako kako sam napisao. Znam da mi niko doma neće dolaziti fizički odraditi infrastrukturu i šta oni rade kod uključenja usluge, a ista ta stvar kod Iskona košta 62 Kn. Tako da molim te prestani se pravit pametan i šaljiv, jer nisi niti jedno ni drugo

Bio sam godinama na dial up vezi i onda se pojavio famozni dsl koji nas je sve oborio s nogu svojim atomskim brzinama u odnosu na dial up.

Tako sam i ja negdje 2005 godine "uzeo" DSL i nakon nekog vremena Tv s Atalanta prijemnikom kojega sam platio 1570kn.

Nakon par godina T-com je omogućio i drugi TV prijemnik pa sam ga platio opet uz ugovor 780 kn Siemens (zato što je drugi, strašan popust).

2011 prelazim na Iskon i opet imam dva tV-a a sad su se pojavili IPTV routeri preko kojega ide i telefon, što mi se baš i ne sviđa.

Eto, i dan danas sam na Iskonu.

T-com mi se ogadio jer i dan danas imam dva skoro nova Siemens Tv prijemnika koje su mi skupo naplatili a nisu htjeli dati ni kune kad sam ih htio vratiti njima jer sam prešao na Iskon.

Što se tiče tih tvojih 570 kn kod T-coma i 62 kune kod Iskona opet ti kažem da sanjaš i haluciniraš jer mi NITKO nikad nije naplatio ni kune za "uključenje u njihovu mrežu" ako sam potpisivao ugovor na 24 mjeseca.

Tako je i danas.

Zvao sam T-com službu za korisnike preko moba i Iskonovu službu i to što ti kažeš, ponavljam nije istina.

Zvao sam s moba (zbog tebe) pravio se da još nisam nikad imao ni internet itd i skoro su me usaugali preko telefona od zadovoljstva što bih došao k njima, a ne još da mi naplate nekakve novce.

Još sam par puta inzistirao da mi kažu treba li što platiti ?? ...na što su povrijeđeni uopće takvim upitom, s gnušanjem odbacili, nakon što sam rekao da ću sve sam instalirati.

Nisam ni bahat, niti se pravim šaljiv ali sam izgleda za tebe prepametan, jer ne znam s koje troje ljudi si ti razgovarao ?

Imaš besplatnu aplikaciju za Android (vjerojatno je koristiš) Call recorder pa ih snimi na smartphoneu i uploadaj taj razgovor na forum.

Oni se pretstave imenom pa ćemo razgovarati s malo višim strukturama T-coma ako ti blentoni ne znaju svoj posao.

9 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Odnosi li se to na zahtjev preko telefona ili vrijedi i za zahtjev preko "moj Iskon" portala?

Možeš naručiti i telefonom i preko portala no svakako ćeš dobiti kući "papir" za potpis ugovora (ako hoćeš ugovor, isplati se svakako) i skeniranog im ga mailom vratiš, s kopijom (skenom) osobne vlasnika linije.

17 godina
lovac82 kaže...
Ag008 kaže...

Ne moraš nužno potpisati novi ugovor za VDSL-20-50Mbps tj. naplatiti će ti ga po ovoj većoj cijeni bez umanjenja.

A ne znam što još radiš na Funkyju kojeg nema već godinama u ponudi

Ako si postojeći korisnik Iskona možeš promijeniti paket u bilo koji, bez nakande.

Ako imaš ugovornu, tada možeš samo na veći/skuplji paket bez naknade promijeniti.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
Jel ima netko da je dobio pokvaren router(zyxel)? Dobili opremu prije par dana i danas nas iskljucili i spojili smo sve al ruter gubi kontakt tj. adapter strujni ne radi, ukljucili malo radio, pomaknuli nes ruter ne radi. Na kraju uzeli adapter od proslog rutera, spojili i radi za sad.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Trenutno imam 20Mbps, upload oko 2Mbps. Speedtest
U 12mj. su mi promijenili paket na 20-50 i rekli da će podići brzinu no još ništa.. Dali uz iptv kroz moju paricu može više?

============================================================================
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 8b
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 0 day: 0 hour: 20 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 4.155 Mbps 33.512 Mbps
Actual Net Data Rate: 4.095 Mbps 33.447 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 12.0 dB 10.5 dB
Actual Delay: 1 ms 9 ms
Transmit Power: 6.4 dBm 18.6 dBm
Receive Power: 0.1 dBm 2.2 dBm
Actual INP: 0.5 symbols 4.0 symbols
Total Attenuation: 7.1 dB 16.5 dB
Attainable Net Data Rate: 6.621 Mbps 47.386 Mbps
VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
Line Attenuation(dB): 11.0 43.9 N/A N/A 23.0 54.0 N/A
Signal Attenuation(dB): 11.0 43.5 N/A N/A 20.1 53.6 N/A
SNR Margin(dB): 12.6 11.9 N/A N/A 10.5 10.5 N/A
Transmit Power(dBm):- 3.9 5.9 N/A N/A 18.3 7.6 N/A

VDSL Counters

Downstream Upstream
Since Link time = 20 min 3 sec
FEC: 164 0
CRC: 0 0
ES: 0 0
SES: 0 0
UAS: 0 0
LOS: 0 0
LOF: 0 0
LOM: 0 0
Latest 15 minutes time = 46 sec
FEC: 0 0
Previous 15 minutes time = 15 min 0 sec
FEC: 125 0
Latest 1 day time = 3 hours 45 min 46 sec
FEC: 365367086 77
CRC: 3374 0
ES: 11 0
SES: 11 0
UAS: 151 140
LOS: 1 0
LOF: 10 0
Previous 1 day time = 24 hours 0 sec
FEC: 2192502578 325
CRC: 21 0
ES: 7 0
Total time = 1 days 3 hours 45 min 46 sec
FEC: 2355999663 3706
CRC: 3476 0
ES: 54 0
SES: 11 0
UAS: 256 245
LOS: 1 0
LOF: 10 0

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
rockman kaže...

Trenutno imam 20Mbps, upload oko 2Mbps. Speedtest

Line Rate: 4.155 Mbps 33.512 Mbps

Kako primas samo 20/2 ako ti je profil 33/4? Nije tu nesto dobro podeseno da samo 20/2 dobijas na speedtestu. I da, moze to jos gore (ako je taj speedtest mjeren na zici ne wireless). Zovi i pitaj zasto ne pustaju vise.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 14:03 (sandokan111).
17 godina
neaktivan

Problem je što se oni izvlače na tcom. I to je brzina uz IPtv pa pretpostavljam da on uzima dio..

Mail od iskona kad sam ih pitao zašto su prijavili grešku tcomu a nemam problema s vezom:

Poštovani gospodine ---,

poteškoća je prijavljena T-Comu kako bi  Vam bila puštena veća brzina s obzirom da Vam je usluga isporučena putem njihove infrastrukture.

Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

--

Valentina Hrast

EDIT: Ovo su mi poslali nakon što sam promijenio paket (27.12.2016) mail je došao (4.1.2017):

Poštovani,

za Vas smo napravili detaljnu provjeru dostupne brzine interneta u paketu NET.TV 20-50 koji koristite na lokaciji ---, a glasi na ime ---.

Maksimalna brzina downloada je 30 Mbps, a minimalna brzina downloada koju Vam Iskon garantira je 21 Mbps.
  Maksimalna brzina uploada je 1 Mbps, a minimalna brzina uploada koju Vam Iskon garantira je 0,7 Mbps.
  Isporučit ćemo Vam uvijek maksimalnu moguću brzinu u navedenom rasponu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 14:12 (rockman).
17 godina

Evo uključen mi je Iskon VDSL. Zasad nema problema. U prilogu su parametri, SpeedTest, download torrenta, ping google.com 

VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 8b
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 0 day: 0 hour: 58 minutes
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 6.694 Mbps 30.352 Mbps
Actual Net Data Rate: 6.695 Mbps 30.353 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 8.1 dB 7.7 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 7.3 dBm 18.6 dBm
Receive Power: 0.7 dBm 4.4 dBm
Actual INP: 12.0 symbols 27.0 symbols
Total Attenuation: 7.2 dB 14.2 dB
Attainable Net Data Rate: 6.797 Mbps 30.103 Mbps
VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
Line Attenuation(dB): 8.7 39.1 N/A N/A 18.7 49.2 N/A
Signal Attenuation(dB): 8.7 38.6 N/A N/A 15.8 48.8 N/A
SNR Margin(dB): 8.3 8.0 N/A N/A 7.6 7.8 N/A
Transmit Power(dBm): 1.6 5.9 N/A N/A 18.3 7.6 N/A

VDSL Counters

Downstream Upstream
Since Link time = 58 min 45 sec
FEC: 96862 0
CRC: 1 0
ES: 1 0
Retr: 0
Latest 15 minutes time = 14 min 11 sec
FEC: 29455 0
FEC: 42551 0

Retr: N/A
Latest 1 day time = 59 min 11 sec
UAS: 25 25
Previous 1 day time = 0 sec
FEC: 0 0
Total time = 59 min 11 sec
UAS: 25 25

10 godina
rockman kaže...

Problem je što se oni izvlače na tcom. I to je brzina uz IPtv pa pretpostavljam da on uzima dio..

Uzima iptv, al tebi je maksimala 46/6, pusteno ti je 33/4, a ti kazes da dobijas 20/2? Po pustenom bi trebao dobijat nekakvih 28/4, sto i sam vidis je puno vise nego sto dobijas, a kako ti je maksimala 46/6, moze to jos puno vise.

rockman kaže...

za Vas smo napravili detaljnu provjeru dostupne brzine interneta u paketu NET.TV 20-50 koji koristite na lokaciji ---, a glasi na ime ---.
  Maksimalna brzina downloada je 30 Mbps, a minimalna brzina downloada koju Vam Iskon garantira je 21 Mbps.
  Maksimalna brzina uploada je 1 Mbps, a minimalna brzina uploada koju Vam Iskon garantira je 0,7 Mbps.
  Isporučit ćemo Vam uvijek maksimalnu moguću brzinu u navedenom rasponu.

E i ovo je jedan od problema koji nastaju kad se nude paketi "od 20 do 50". Oni su tebe iz nekog razloga stavili u ovaj razred od 30/2, i onda ti zakonski moraju isporucit samo 21/0.7 i nemozes im nista, a kako to ispunjavaju dalje ih nije briga. Ovo je osobno i jedan od najgorih razloga da hakom dopusta ovakve manipulacije paketima "od 20 do 50". Budi uporan i pokusaj da te smjeste u veci razred, jer koliko sam skuzio iz odgovora da oni tu brzinu 20-50 dijele na te neke razrede. Tebe treba smjestit u onaj razred od 50 i pustit ti maksimalu. Vidis kako su paranoidu isporucili maksimalu. Tebi nisu (al to i dalje ne objasnjava zasto dobijas samo 20/2) a trebao bi nekih 28/4 dobijat.

I ne samo to, oni su ti u mailu odgovorili da bi trebao dobijat 21, a dobijas ispod 20, i sad ako se budes zalio postoji sansa da te stave u taj razred od 20 i nemozes im nista :P

Btw, da li mjerenje obavljas zicno ili WIFI, jer ako je WIFI spoji se zicom pa onda pogledaj, to mozda objasnjava zasto dobijas manje od pustenog.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 19:16 (sandokan111).
17 godina
neaktivan

Sva mjerenja sam radio sa zicno spojenog kompa dok ništa drugo ne koristi internet. Sad sam ih zvao pa se javim ako nešto riješim..

Hvala svima na pomoći :D

16 godina
Iskon "iskustvo"!

Evo, samo da napišem svoje iskustvo sa Iskonom:

Nakon korištenja 20/5 + IPTV odlučio sam pri potpisivanju novog ugovora ugasit IPTV uslugu te povećati net brzinu i to sve me košta manje nego prije.

Prije sam IPTV + net plaćao 240 Kn mjesečno,sad net 50/10 160 Kn mjesečno.

Bilo je nekih problema s brzinom pa je bio tehničar (bože sačuvaj, lik došao sa mobitelom mjerit brzinu a ja spojen na net LAN-om, ko u svatove bez qurca da je krenuo XD)

Uglavnom, sve riješeno.... brzina zadovoljavajuća

Tigar Krezumica
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Nakon korištenja 20/5 + IPTV odlučio sam pri potpisivanju novog ugovora ugasit IPTV uslugu te povećati net brzinu i to sve me košta manje nego prije.

Bilo je nekih problema s brzinom pa je bio tehničar (bože sačuvaj, lik došao sa mobitelom mjerit brzinu a ja spojen na net LAN-om, ko u svatove bez qurca da je krenuo XD)

U čemu je bio problem? Imam slične parametre, a 30-ak mi je brzina, možda mogu i ja izvuć malo više

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ajde kopiraj xDsl statse iz routera ako nije problem :)

16 godina
ParaNO1d kaže...

U čemu je bio problem? Imam slične parametre, a 30-ak mi je brzina, možda mogu i ja izvuć malo više

Problem je bio u kombinaciji glupog generičkog LAN drivera koji su mi isporučili preko WU ( iako sam osobno instalirao pravi Killer LAN driver )

i poluispravnog LAN kabela. Kabel sam zamjenio, napravio rollback drivera za mrežnu karticu i proradilo ;)

Ali, da jedan tehničar tako dodje na teren, bez alata i onda mene mrtav hladan ubijeđuje da se bacam u trošak i nabavljam novu mrežnu karticu.... ccccccc

Po nekoj logici trebao je imati laptop sa sobom, priključit se na net i onda testirat brzinu a ne prek moba bežično kad sam ja ionako spojen LAN-om na mrežu.

To bi svakako utjecalo na razvoj situacije jer bih onda vidio da je nešto krivo ili sa LAN kabelom ili unutar mojeg systema a ne da se mora nagađati koji vrag se događa s mrežom.

Problem je bio u tome što ja nisam bio siguran da mi je uopće puštena 50/10 brzina jer pri mjerenjima sam dobivao staru ugovorenu brzinu 20/5 i nisam danima mogao dobiti nikoga

iz Iskonove TP jer su i oni sami bili u problemima dosta dugo ( nazivao par puta, javlja se onaj glupi iritantni automat i nakon par minuta slušanja sam dobivao mlade pa prekidao)

Ne bacam ovdje drvlje i kamenje na Iskon, samo mi je pomalo neprofesionalno da tehničar dođe na teren s rukama u džepovima a mogli smo riješit kudikamo brže i lakše cijelu situaciju.

Kako god, osobno sam zadovoljan uslugom, češće izmjerim brzinu neta i iako je paket ustvari 20-50 ja imam max brzinu 

Tigar Krezumica
16 godina
rockman kaže...

Nije problem:

VDSL Training Status:   Showtime
                    Mode:   VDSL2 Annex B
            VDSL Profile:   Profile 8b
            Traffic Type:   PTM Mode
             Link Uptime:   5 days: 2 hours: 47 minutes
       VDSL Port Details       Upstream         Downstream
               Line Rate:     10.239 Mbps       51.199 Mbps
    Actual Net Data Rate:     10.240 Mbps       51.200 Mbps
          Trellis Coding:         ON                ON
              SNR Margin:        8.1 dB            6.9 dB
            Actual Delay:          0 ms              0 ms
          Transmit Power:        6.4 dBm          18.7 dBm
           Receive Power:        0.3 dBm           5.6 dBm
              Actual INP:       13.0 symbols      28.0 symbols
       Total Attenuation:        6.9 dB           13.1 dB
Attainable Net Data Rate:     11.503 Mbps       55.234 Mbps
      VDSL Band Status    U0      U1      U2      U3      D1      D2      D3
  Line Attenuation(dB):  7.7    31.1     N/A     N/A    16.9    37.5     N/A  
Signal Attenuation(dB):  7.7    30.6     N/A     N/A    14.1    37.2     N/A  
        SNR Margin(dB):  8.0     8.1     N/A     N/A     6.9     7.0     N/A  
   Transmit Power(dBm):- 3.2     5.9     N/A     N/A    18.4     7.6     N/A  

VDSL Counters

Downstream        Upstream
Since Link time = 47 min 33 sec
FEC:      229700      300
CRC:      138      0
ES:      4      1
SES:      3      1
UAS:      0      0
LOS:      0      0
LOF:      0      0
LOM:      0      0
Latest 15 minutes time = 43 sec
FEC:      0      0
CRC:      0      0
ES:      0      0
SES:      0      0
FEC:      562      1
Latest 1 day time = 3 hours 43 sec
FEC:      1230      2
FEC:      38861      72
Total time = 1 days 3 hours 43 sec
UAS:      789      789

Tigar Krezumica
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
rockman kaže...

Nije problem:

VDSL Training Status:   Showtime
                    Mode:   VDSL2 Annex B
            VDSL Profile:   Profile 8b
            Traffic Type:   PTM Mode
             Link Uptime:   5 days: 2 hours: 47 minutes
       VDSL Port Details       Upstream         Downstream
               Line Rate:     10.239 Mbps       51.199 Mbps
    Actual Net Data Rate:     10.240 Mbps       51.200 Mbps
          Trellis Coding:         ON                ON
              SNR Margin:        8.1 dB            6.9 dB
            Actual Delay:          0 ms              0 ms
          Transmit Power:        6.4 dBm          18.7 dBm
           Receive Power:        0.3 dBm           5.6 dBm
              Actual INP:       13.0 symbols      28.0 symbols
       Total Attenuation:        6.9 dB           13.1 dB
Attainable Net Data Rate:     11.503 Mbps       55.234 Mbps
      VDSL Band Status    U0      U1      U2      U3      D1      D2      D3
  Line Attenuation(dB):  7.7    31.1     N/A     N/A    16.9    37.5     N/A  
Signal Attenuation(dB):  7.7    30.6     N/A     N/A    14.1    37.2     N/A  
        SNR Margin(dB):  8.0     8.1     N/A     N/A     6.9     7.0     N/A  
   Transmit Power(dBm):- 3.2     5.9     N/A     N/A    18.4     7.6     N/A  

VDSL Counters

Downstream        Upstream
Since Link time = 47 min 33 sec
Latest 15 minutes time = 43 sec
FEC:      0      0
FEC:      562      1
Latest 1 day time = 3 hours 43 sec
FEC:      1230      2
FEC:      38861      72
Total time = 1 days 3 hours 43 sec
UAS:      789      789

Fino.. susjed centrali vidim 

16 godina
rockman kaže...

Fino.. susjed centrali vidim 

Vjerojatno, strogi centar Karlovca.

Tigar Krezumica
11 godina
Iskon "iskustvo"!

Nije baš on topic, ali moram ovdje pohvaliti Iskon za brzo riješavanje problema. I jedan savjet. Ukoliko imate bilo kakvih problema, javite im se preko fejsa. Na telefon ih je nemoguće dobiti, ali na fejsu se u pola sata sve riješi.

Početkom 12. mjeseca sam se prebacio na Iskon Fiber paket i ovaj mjesec mi je greškom stigao račun gdje je prijašnji paket obračunat kao da se koristio cijeli mjesec, a ne samo jedan dan i zbog toga je račun ispao duplo veći. Pokušao sam ih kontaktirati nekoliko puta telefonski, ali bezuspješno i slijedeći dan sam se preko fejsa javio. Odgovor je stigao jako brzo, a nekih sat vremena kasnije sam dobio telefonski poziv i u roku par minuta je sve riješeno. Račun je storniran, ispričali su se za pogrešku i dobio sam novi račun sa točnim iznosom. Gospođa me pitala još želim li platiti račun u cijelosti, pa da mi slijedeći mjesec umanje iznos ili da stornira, pa da izda novi sa točnim iznosom. Moram je pohvaliti za ljubaznost i korektnost.

Drugi problem je bio danas kad sam primjetio da mi Iskon mail adresa ne radi, a do jučer je normalno radila. Logirao sam se na Moj Iskon i vidio da je mail adresa promjenjena zajedno sa paketom usluge (između imena i prezimena je stavljena točka, a dosad je bilo bez točke). Dovoljno da adresa više ne bude prepoznata i da javlja grešku prilikom slanja na taj mail. To mi i ne bi bio neki problem da za taj mail nemam vezano nekoliko meni bitnih računa na internetu. 

Opet sam im se javio na fejs i ista stvar. Unutar sat vremena sam dobio poziv od tehničke službe da me obavijeste da su promjenili adresu i ponovno aktivirali staru i evo sad opet radi kako treba sve.

Znam da su neki imali loših iskustava sa njima, ali ja u zadnje vrijeme imam samo pohvale za njih. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Ne znam ali ja još uvijek čekam da mi riješe problem s brzinom tj. profilom. Rekli su do danas da će t-com (ne znam zašto oni) napraviti promjene koje moraju, ali ništa. Novi paket plačam već 2 mj. Tako da nemam baš neke pohvale za tehničku podršku, ali usluge rade bez problema pa sam djelomično zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iskon "iskustvo"!

isticu mi 2g ugovora, dali oni zovu i pitaju dal mislis dalje s njima ili ne? zicao bi ih da mi daju vise brzine ili smanje cijenu, posto sam u t-comu dobio bolju ponudu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imaš stare "duo" ili solo pakete, traži -100kn 10mj ili kaži da se prebacuješ drugdje. To odobravaju.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
Iskon "iskustvo"!

imam tv osnovni + flat 20/5, sta da pitam da mi smanje 100kn mjesecno??? pa to bi bilo onda 140kn, sumnjam da bi mogli toliko spustati...pristao bi na 200kn i 50mbit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nakon što sam prešao na h1, iskon me nazvao i ponudio mi ovo:

Sukladno našem telefonskom razgovoru šaljem Vam ponudu novog Iskon paketa za koji mislim da bi mogao odgovarati Vašim potrebama.

Ovim putem šaljem Vam specifikaciju paketa Iskon NET 30 koji uključuje:

• FLAT Internet brzine do 30 Mbps/5Mbps upload, minimalana garantirana brzina 21 Mbps

Redovna cijena paketa iznosi 169,99 kn/mj, ukoliko se odlučite za produženje ugovora na 24 mjeseca nudimo Vam akciju 1000 kn popusta prvih 10 mjeseci ugovora.

Tim popustom cijena paketa prvih 10 mjeseci ugovora iznosila bi 69,99 kn/mj.

Također za potpisivanje novog ugovora nudim Vam 20% popusta na prvih 5 mjeseci ugovora. Tim popustom cijena paketa prvih 5 mjeseci iznosila bi 35,99 kn/mj.

Ukoliko pristanete na ponudu cijena paketa prvih 5 mjeseci iznosila bi 35,99 kn/mj., od 6. do 10. mjeseca cijena paketa iznosila bi 69,99 kn/mj., a nakon isteka akcije cijena paketa bila bi prvotnih 169,99 kn/mj.

Eto ako nekom pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 14:51 (ibirkic).
10 godina
Iskon "iskustvo"!

Izgleda odlicna ponuda.

0 0 hvala 0
16 godina
Iskon "iskustvo"!

Dana 31.01.2017. godine u periodu od 02:00h do 06:00h vršiti će se radovi na centrala u Zagrebu i Samoboru.

Za vrijeme trajanja radova očekuje se kratkotrajni prekid svih Iskonovih usluga zbog resetiranja pristupnog uređaja (routera).

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

Vaš Iskon

Dana 31. siječnja 2017. godine od 01:00 do 04:00h će se vršiti radovi na Iskon DNS poslužiteljima.

Dana 31. siječnja 2017. godine od 01:00 do 04:00h će se vršiti radovi na Iskon DNS poslužiteljima.

Za vrijeme radova će doći do kratkotrajnog prekida pri pristupu Internetu.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Vaš Iskon
nes puno to prčkaju sta im bi?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Iskon "iskustvo"!

Unaprijed se ispričavam ako slučajno postam na krivu temu. Prije par mjeseci je u moju zgradu uvedena iskonova optika, što bi značilo da ja spadam u njhovu "posebnu" zonu i da imam dostupan internet brzine 80/40, dakle razmišljam prijeći na iskon uskoro i zanimaju me iskustva ljudi koji već imaju spomenutu uslugu, ono što me zanima je: odgovara li brzina interneta ugovorenoj brzini te kakva je stabilnost interneta odnosno koliko često dolazi do pucanja veze.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice