E sry ak je tema glupa al ovo mi se jos nije dogodilo a stvarno mi treba internet. Dakle spojim kablove i sve lijepo svijetli na routeru , al komp ga uopce ne prepoznaje prepoznaje samo neku mrezu 1029 al kad se spojim na nju opet nis ne reagira internet. Pa ak neko zna sta trebam napravit neka pls kaze. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pls jel itko zna kak to mogu namjestit
jel znas mozda kako si spojen na net?
tj dali su ti stavili da si stalno spojen ili su ti rekli da moras pravit sam konekciju..
1. ako si spojen automatcki na net onda sve sto trebas je da instaliras drivere za mreznu koji ti se nalaze na dvd-u ili da skines sa neta od svog porizvodjaca maticne ploce i zatim sve lepo spojis i to bi ti trebalo radit
2. ako nisi spojen auto onda moras sam pravit konekciju. control panel-network and sharing center-manage network connections TAKO JE U VISTI
zatim otvori ti se prozor stisnes desnim klikom na local area connection pa na propertis i tamo sledis upute za dalje
pa inace sam stalno spojen na internet i kad sam prvi put ukljucio laptop u modem on mi je odma vidio tu konekciju i mogo sam odma na internet al tu neide to
pa inace sam stalno spojen na internet i kad sam prvi put ukljucio laptop u modem on mi je odma vidio tu konekciju i mogo sam odma na internet al tu neide to
jel znas mozda kako si spojen na net?
tj dali su ti stavili da si stalno spojen ili su ti rekli da moras pravit sam konekciju..
1. ako si spojen automatcki na net onda sve sto trebas je da instaliras drivere za mreznu koji ti se nalaze na dvd-u ili da skines sa neta od svog porizvodjaca maticne ploce i zatim sve lepo spojis i to bi ti trebalo radit
2. ako nisi spojen auto onda moras sam pravit konekciju. control panel-network and sharing center-manage network connections TAKO JE U VISTI
zatim otvori ti se prozor stisnes desnim klikom na local area connection pa na propertis i tamo sledis upute za dalje
kak nisi dobio? pa moro si dobit cd od maticne pa nista on skini preko laptopa pa prebaci na taj pc
evo sad sam stavio da se sve s tog cd-a instalira pa cu vidit
evo ide sry puno na glupim pitanjima al vise ih nece bit sad sam sve rijesio hvala
ni jedno pitanje nije glupo pozz
Ako ga spajaš na etherneet provjeri da li su driveri uredno instalirani i jeli kabel (žuti) OK. Ako je prek USB-a onda moraš instalirat drivere. Nakon toga trebaš konfiguirati router.
ma sve ok moram skinut drivere za graficku i zvucnici mi nerade al nac cu za to sam neko rjesenja valjda