Internet na novom kompu

poruka: 12
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Internet na novom kompu

E sry ak je tema glupa al ovo mi se jos nije dogodilo a stvarno mi treba internet. Dakle spojim kablove i sve lijepo svijetli na routeru , al komp ga uopce ne prepoznaje prepoznaje samo neku mrezu 1029 al kad se spojim na nju opet nis ne reagira internet. Pa ak neko zna sta trebam napravit neka pls kaze. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Internet na novom kompu

pls jel itko zna kak to mogu namjestit Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Internet na novom kompu

jel znas mozda kako si spojen na net?

tj dali su ti stavili da si stalno spojen ili su ti rekli da moras pravit sam konekciju..

1. ako si spojen automatcki na net onda sve sto trebas  je da instaliras drivere za mreznu koji ti se nalaze na dvd-u ili da skines sa neta od svog porizvodjaca maticne ploce i zatim sve lepo spojis i to bi ti trebalo radit

2. ako nisi spojen auto onda moras sam pravit konekciju.  control panel-network and sharing center-manage network connections TAKO JE U VISTI

zatim otvori ti se prozor stisnes desnim klikom na local area connection pa na propertis i tamo sledis upute za dalje

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 9:48 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
Internet na novom kompu

pa inace sam stalno spojen na  internet i kad sam prvi put ukljucio laptop u modem on mi je odma vidio tu konekciju i mogo sam odma na internet al tu neide to

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Internet na novom kompu
lucky_look kaže...

pa inace sam stalno spojen na  internet i kad sam prvi put ukljucio laptop u modem on mi je odma vidio tu konekciju i mogo sam odma na internet al tu neide to

probaj drivere nove skinut za mrezu pa vidi
RoBa the ljuti
16 godina
RE: Internet na novom kompu
gujarroba kaže...

jel znas mozda kako si spojen na net?

tj dali su ti stavili da si stalno spojen ili su ti rekli da moras pravit sam konekciju..

1. ako si spojen automatcki na net onda sve sto trebas  je da instaliras drivere za mreznu koji ti se nalaze na dvd-u ili da skines sa neta od svog porizvodjaca maticne ploce i zatim sve lepo spojis i to bi ti trebalo radit

2. ako nisi spojen auto onda moras sam pravit konekciju.  control panel-network and sharing center-manage network connections TAKO JE U VISTI

zatim otvori ti se prozor stisnes desnim klikom na local area connection pa na propertis i tamo sledis upute za dalje

na kojem dvd-u-u od maticne ja mislim nisam dobio nikakav dvd , a nemogu skinut sa njihove stranice jel nisam povezan na net jedino ak je moguce da skinem s laptopa pa prebacim na komp

edit: naso sam neki cd sad cu vidit jel ima tog
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 9:51 (lucky_look).
16 godina
protjeran
Internet na novom kompu

kak nisi dobio? pa moro si dobit cd od maticne pa nista on skini preko laptopa pa prebaci na taj pc

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
Internet na novom kompu

evo sad sam stavio da se sve s tog cd-a instalira pa cu vidit

0 0 hvala 0
16 godina
Internet na novom kompu

evo ide sry puno na glupim pitanjima al vise ih nece bit sad sam sve rijesio hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Internet na novom kompu

ni jedno pitanje nije glupo pozz

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Internet na novom kompu

Ako ga spajaš na etherneet provjeri da li su driveri uredno instalirani i jeli kabel (žuti) OK. Ako je prek USB-a onda moraš instalirat drivere. Nakon toga trebaš konfiguirati router.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3

0 0 hvala 0
16 godina
Internet na novom kompu

ma sve ok moram skinut drivere za graficku i zvucnici mi nerade al nac cu za to sam neko rjesenja valjda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice