H1 dostupan u čitavoj RH

poruka: 49
|
čitano: 16.052
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
H1 dostupan u čitavoj RH

Ja imam telefon preko h1,al svejedno moram plačat t-comu pretplatu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 dostupan u čitavoj RH

I ja imam tel kod njih i plačam. Nisam sigurn dal plačam zbog tel ili neta jer još koristim maxadsl. Ja sam samo C/P što sam našao na netu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 dostupan u čitavoj RH

Još jedan C/P sa jednog drugog foruma

Veza je ok, i ne puca, služba je tako tako ali ja sam došao do broja tehničkog odjela pa zovem njih u slučaju problema (pozivi prema H1 mreži besplatni, a ne moram se natezati s ovima iz službe). Ping je isto ok 50-70 u prosjeku, a t-comu ne plaćaš ništa.

Sve u svemu daju dobru uslugu za relativno malo love. Kad ih usporedim s govnom od B-neta koje koristim u stanu br.2 H1 je savršen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1 dostupan u čitavoj RH

Planiram prelaz na H1 telefon i net. Čuo sam da se pretplata plača Tcomu samo ako nije infrastruktura od H1 što se da provjeriti sa njima, vjerojatno može i preko weba.

Ima li tko iskustvo iz prve ruke, kakva je opčenito kvaliteta usluge i korisničke podrške?

0 0 hvala 0
16 godina
H1 dostupan u čitavoj RH

-nisu mi jasni.. tarife?

-start paket, internet obračunavaju po satu, ne po GB.. -jedinstveni slučaj. Kao i same cijene (uz dodatak za tcom) nisu konkurentni, nit nude IPTV... sve staje na reklami, ali ne i na stvarnoj ponudi ili povoljnoj tarifi. (čak je i tcom povoljan u odnosu na njihovu cijenu).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: H1 dostupan u čitavoj RH

ovo ispod je paket koji mene zanima. ima li igdje povoljnije?

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
karakteran kaže...

-svi ostali provideri su povoljniji za takav paket, recimo Iskon (najsličnije).. jedino što nemaju svi iste pakete pa se nemogu direktno uspoređivati.. no većina za taj iznos daje 4MB...

-podsjetnik na dodatni račun tcomu (+72kn za tel).. kao i njihovo 'muljanje' s ili bez PDVa... kalsično u cjenicima, nisu izuzetak.

-svi nude pakete od 100-200 kn, brzine su slične, kvaliteta, za support se nemože znati (početnici pa su mi sumnjivi..) itd.

-usporedba Bnet (3d, s TVom) je 225kn, Amis (2d)-168, s TVom razni paketi recimo od 200.. itd. ali u pravilu i više brzine, flat internet, flat telefon itd.

-naravno, neki provideri su 'cigani'... rekao bi većina i ovisno o lokaciji (kvaliteti bakra do kuće kao i opterećenja centrale) imaš manje ili više problema (nevezano s ISPom)....

15 godina
neaktivan
ihush kaže...
karakteran kaže...

-svi ostali provideri su povoljniji za takav paket, recimo Iskon (najsličnije).. jedino što nemaju svi iste pakete pa se nemogu direktno uspoređivati.. no većina za taj iznos daje 4MB...

-podsjetnik na dodatni račun tcomu (+72kn za tel).. kao i njihovo 'muljanje' s ili bez PDVa... kalsično u cjenicima, nisu izuzetak.

-svi nude pakete od 100-200 kn, brzine su slične, kvaliteta, za support se nemože znati (početnici pa su mi sumnjivi..) itd.

-usporedba Bnet (3d, s TVom) je 225kn, Amis (2d)-168, s TVom razni paketi recimo od 200.. itd. ali u pravilu i više brzine, flat internet, flat telefon itd.

-naravno, neki provideri su 'cigani'... rekao bi većina i ovisno o lokaciji (kvaliteti bakra do kuće kao i opterećenja centrale) imaš manje ili više problema (nevezano s ISPom)....

koliko sam vidio cijene njihovih paketa bi trebale biti sa pdv-om navedene na netu, a tcomu ne plačaš ništa ako si na H! infrastrukturi.

e sad neg to potvrdi netko tko ima H1

16 godina
jonyb kaže...
..

koliko sam vidio cijene njihovih paketa bi trebale biti sa pdv-om navedene na netu, a tcomu ne plačaš ništa ako si na H! infrastrukturi.

-izgleda da je tako. Tad su paketi za 99 odnosno za 155 kn prihvatljivi i malo jeftiniji od konkurencije. (ako nema drugih troškova).

15 godina
H1 dostupan u čitavoj RH

ako postoji H1 infrastruktura, plaća se 99/155 kn.

ako se ide preko t-coma, onda su cijene odmah veće, ali, pored tih cijena ostaje plaćanje pretplate t-comu.pa bi telefon&surf model H1 BIT 10 (do 10mbps/flat) dođe 212kn koje se plaćaju H1 i još 77kn pretplate t-comu.

to je informacija koju sam danas dobio od njihove SZK.

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
H1 dostupan u čitavoj RH

imajte na umu da su pozivi u H1 skupi, pa ako puno koristite tel imate bolje opcije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

imajte na umu da su pozivi u H1 skupi, pa ako puno koristite tel imate bolje opcije.

Evo vam H1 cijenik i koliko vidim nije nesto skuplje :)

http://www.h1telekom.hr/Privatnikorisnici/Cjenik/H1SurfCallCjenik/tabid/180/language/hr-HR/Default.aspx

15 godina
protjeran
rockman kaže...
RaNzO kaže...

Evo vam H1 cijenik i koliko vidim nije nesto skuplje :)

http://www.h1telekom.hr/Privatnikorisnici/Cjenik/H1SurfCallCjenik/tabid/180/language/hr-HR/Default.aspx

H1

Lokalni pozivi (0-24h)* 0,22Kn/min

Nacionalni pozivi (0-24h) 0,27Kn/min

*Pozivi unutar istog pozivnog broja

T-Com (prema cijeloj Hrv)

07-19h 0,28Kn/min

19-07h 0,14Kn/min

Iskon (prema cijeloj Hrv)

07-19h 0,20Kn/min

19-07h 0,14Kn/min

B-net (prema cijeloj Hrv)

07-19h 0,21Kn/min

19-07h 0,12Kn/min

Amis (prema cijeloj Hrv)

07-19h 0,27Kn/min

19-07h 0,13Kn/min

Metronet (prema cijeloj Hrv)

07-19h 0,20Kn/min

19-07h 0,14Kn/min

dakle, H1 je najskuplji...prednost ima samo prema T-Comu jer je kod H1 obračunska jedinica sekunda, a kod T-Coma minuta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 0:18 (RaNzO).
15 godina
neaktivan
H1 dostupan u čitavoj RH

Uskoro mi istjece ugovor sa T-Govnetom.Imam net i max tv,stime da mi je max tv izaso ugovor prije 2 mjeseca,ali ja svejedno jos gledam tv.Zanima me ovo:1.Kakav je H1 internet?Vidio sam da ima neki paket 3mbs Flat-to mi je dosta,za cod,lol i za torrent ne trebam vise.

2.Telefon mi je na H1 telekomu,imam neki H1 besplatno.

Htjeo sam uzeti Optimu,no nije mi dostupna u mojoj ulici.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko?

15 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Uskoro mi istjece ugovor sa T-Govnetom.Imam net i max tv,stime da mi je max tv izaso ugovor prije 2 mjeseca,ali ja svejedno jos gledam tv.Zanima me ovo:1.Kakav je H1 internet?Vidio sam da ima neki paket 3mbs Flat-to mi je dosta,za cod,lol i za torrent ne trebam vise.

2.Telefon mi je na H1 telekomu,imam neki H1 besplatno.

Htjeo sam uzeti Optimu,no nije mi dostupna u mojoj ulici.

Evo ja sam potpisao ugovor 20.10. i sutra mi navodno dolaze sve spojiti i uključiti, pa javim dojmove, isto sam uzeo 3mbps flat te standard telefon, onaj start up paket ja mislim da se zove.....

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
12 godina
protjeran
jonyb kaže...
ihush kaže...
karakteran kaže...

pa isto tako neplačaš ništa t-comu ako si na iskon vip optima infrastrukturi.  
H1 su lažljivci  

14 godina
neaktivan
H1 dostupan u čitavoj RH

Prije nego što prijeđete na H1 Telekom, pročitajte komentare na njihovoj Facebook stranici.

Naime se često događaju "globalni problemi" (nema interneta i telefona) i da to traje po 2 sata, a i prelazak na njih se čeka po 11 mjeseci.

Evo nekih komentara:

"Zovem cijelo jutro vasu sluzbu za korisnike i nonstop je zauzeto. Ili nitko ne radi ili ste toliko losa mreza da nitko nema interneta pa ljudi divljaju ko ja"

"Kako netko može biti toliko bezobrazan i poslati mi vaš ruter koji sam već jednom odbila??

I pazite sad,nakon tj dana,opet stiže paket koji sam opet odbila,zove vaš kolega operater - I NJEMU GOVORIM DA NE ŽELIMO PRIJEĆI KOD VAS! No,vaš bezobrazluk ide tako daleko da ste lažirali suprugov potpis i danas mi prekinuli vezu s Max tv-om i internetóm! Lopovi prevarantski,budite sigurni da ću vas tužiti!!

Želim povratak na Max-tv,odmah!!!"

"Nemogu vjerovati nekvalitete vase firme i bezobrazluku.Jucer sam ostala bez telefonske linije jer me je t com iskljucio radi prelaska na vasu mrezu.Jucer zovem vasu sluzbu kaze cekaju dozvolu od t coma. Zovem t com i kazu da oni sa mnom nemaju nista.zovem danas ponovo vasu sluzbu i vasa bajna sluzbenica sva pametna kaze pa gospodjo danas je praznik kolege su otisle na kolektivni godisnji morat cete se strpiti do ponedjeljka.Sram vas bilo.Pet dana bez telefona i interneta.Jaka ste mi firma.I nemojte ni samo odgovoriti da niste upuceni.Morat cu ponovno kontaktirati Hakom i raspitati se koliko je zakonska osnova za ukljucenje."

"11 mjeseci čekamo uključenje h1 paketa, tv, telefon i internet(neograničeni). nakon 11 mjeseci nam je dostavljen paket,odnosno ostavljen ispred vrata, priključi ga sam ili plati 500 kn za vaš izlazak na teren.

ovaj tjedan nam je stigao prvi račun(prva tri mjeseca besplatno), mjesečna naknada za telefonski priključak, mjesečna naknada za h1 trio bit, uključenje h1 tri bit, naplaćen internet po GB, iako je zatražen neograničen...

a na vašu službu za korisnike bih se mogla žaliti u nedogled. toliko ste neprofesionalni i bezobrazni.

savjetujem svima da vas zaobiđu u širokom luku

pozdrav bandi lopovskoj"

"Prelazak za H1 Telekom mi je vjerojatno najveća greška koju sam napravio u životu! Prelazak sam zatražio u 04.2013 i čekao na to 3 puna mjeseca, da bi mi na kraju početkom srpnja telefonski javili da će me spojiti 26.07.2013. Tada su moji problemi tek počeli! Iskon me isključio 25.07. a H1 Telekom me do dan danas nije spojio (14.08.!!!) i stalno se izvlači malo na Iskon i malo na HT. Ovi prvi nisu navodno poslali neku ovjerenu izvaju (što jesu već u svibnju), a ovi drugi imaju neki "kvar na centrali" (kad sam ih zvao oni nisu ni zaprimili dojavu o kvaru!!!). Pitam se ja kakav je to kvar koji se ne može ukloniti preko 20 dana?!?!?!

Uglavnom, od službe za korisnike nikakve koristi, a do nekog odgovornog i nadležnog je u H1 nemoguće doći! Da ne pričam o tome da niste ni u stanju odgovoriti na mail niti nazvati kad ste obećali - toliko o tome da se poštuju i cijene korisnici!!!

Sve u svemu KATASTROFA i toplo preporučujem svima vama da nikako ne prelazite na H1 ako ne želite probleme i biti odcjepljeni od svijeta (itnernet, tv i telefon) skoro mjesec dana!!!"

"Koliko vam može puknuti puta veza u sat vremena ? , da li ste računali ? , vjerojatno ste postavili svjetski rekord !"

"ljudi ne uzimajte H1 jer cete imati nista kao i ja vec mjesec i pol nema nicega 2 sata radi a 10 ne radi i jos ih danas nemogu dobit a nema nicega niti interneta niti televizije i to dvije a ni telefona kao u 1 vijeku sam"

To su samo neki od komentara sa njihove FB stranice.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 22:39 (Marko :D).

3 0 hvala 1
15 godina
H1 dostupan u čitavoj RH

Baš i nisu dostupni svugdje. Mi smo u Zagrebu i na našoj lokaciji nisu u stanju pružiti uslugu.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice