Data stick..Alcatel L850 LTE vs Alcatel L850V..?

poruka: 1
|
čitano: 6.811
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Data stick..Alcatel L850 LTE vs Alcatel L850V..?

Večer/jutro :-) svima..evo,da ne ispadne da se odma na početku..svojeg življenja :-) na ovom forumu kojeg inače već poduže pratim,guram tam gdje mi nije mjesto :-) otvarajući novu temu,isprika zbog toga ali..jednostavno nisam našel ništa kaj bi mi zadovoljilo moju znatiželju..dakle,dugogodišnji sam korisnik internet sticka,24 h dnevno..sa svojim 3565z,samo-poluotkodiranim :-) prošel sito,i rešeto :-)..u zadnje vrijeme učestalo pucanje veze,isključivo na bonbon data-kartici,ne i na origigi Vipovoj..pa si mislim,došlo vrijeme obnove,voznog parka :-)..s obzirom da mi je hspa signal skoro pa ful,bar po MDMA,na Cronetu,a i po karti pokrivenosti u moje selo maleno stigel 4G,uzel bi neki jeftinjak tipa Alcatel L850 LTE (T-Mobile=248,00),ili Alcatel L850V (Bonbon=300,00),za isprobavanje 4G,a ak ga i ne bude,ostaje za stepenicu niže brzine,naravno ako su mi uopće dostupne :-)..e i sad dolazimo do onog glavnog,a to je..jel su ova dva sticka istovjetni po tehničkim karakteristikama,ili ipak ima neka sitna caka kaj ih čini različitima? Pa eto molim sve ovdje prisutne ljude dobre volje :-),koji imaju možda već iskustva a voljni su ih podijeliti s jednim Grunfom :-),da ih iznesu ovdje..unaprijed vam se zahvaljujem,te vas lijepo pozdravljam..

"Bolje ispasti budala nego iz vlaka."

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice