Carnet

poruka: 3
|
čitano: 4.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Carnet

ljudi doma imam maxadsl.super je sve pet.otišao sam na carnet-ovu stranicu i nisam mogao otvorit zato jer nemam taj intitet koji ti onni daju kad se prebaciš na njihovu mrežu.

htio sam pogledat nešto u vezi škole tamo stvarno ima puno toga.ja bi se prebacio na carnet,ali neznam oće li mi se smanjit brzina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Carnet
mmm kaže...

ljudi doma imam maxadsl.super je sve pet.otišao sam na carnet-ovu stranicu i nisam mogao otvorit zato jer nemam taj intitet koji ti onni daju kad se prebaciš na njihovu mrežu.

htio sam pogledat nešto u vezi škole tamo stvarno ima puno toga.ja bi se prebacio na carnet,ali neznam oće li mi se smanjit brzina.

Ne postoji niti jedna kombinacija koja uključuje T-Com i CARNet.

Usluge pristupa internetu putem ADSL-a moguće su u kombinaciji sa Iskonom (DUO.CARNet), Metronetom (MetroCARNet) i Optimom (OptiCARNet).

Za pristup ovim uslugama nužno je imati elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, dakle biti učenik, student ili prosvjetni djelatnik.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
RE: Carnet
mmm kaže...

Pod "intitet" pretpostavljam da misliš na elektronički identitet u sustavu AAI@EduHR. Da bi ga dobio ne moraš koristiti Carnetov internet, nego samo moraš biti učenik, student, nastavnik i sl (Kako postati korisnik). U svojoj školi se trebaš javiti osobi koja radi za Carnet. Na slijedećem linku možeš potražiti svoju školu i vidjeti tko je zadužen za to:

Naime, ovaj elektronički identitet ne služi samo za spajanje za internet, nego se koristi i za logiranje na cijeli niz stranica:
Microsoft DreamSpark  (Potreban i Windows Live ID)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice