Carnet pitanje

poruka: 8
|
čitano: 4.080
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

da li je moguce uzeti carnet preko tele2 i adsla kod nekog

od ispova istovremeno naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

? Malo pojasni pitanje.

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Carnet pitanje

stvar je ovakva ne mogu dobit adsl. jedino sto megu dobit je tele2 pa i vip preko carneta(mobile internet), išlo bi preko bratovog acounta, al stvar je sto je on htio dat acount  curi,a ona bi uzela iskon preko carnet.

17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

Koliko sam shvatio, tebe zanima je li moguće spojiti se istovremeno sa elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHR na više usluga koje pruža CARNet (?).

Ako je to tvoje pitanje, onda je odgovor - DA. Moguće je istovremeno spojiti se sa istim accountom na više usluga odjednom.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

ok slijedece pitanje. dali se moze onaj usb stick (Vipme broadband USB stick K3565, dođe 291 kn) koristit za vipme carnet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Carnet pitanje

Ako sam shvatio kak treba

Ti hoćeš zapravo ići prek burazove lozinke na vip CarNet (onu mobile karticu), ali je problem jer je on dal tu svoju lozinku curi koja se s njom veže na Iskonov adsl kod kuće. E pa nazovi vip i pitaj jel se u isto vrijeme može koristiti ista lozinka za dva providera i dva interneta u isto vrijeme.

Znam da to inače ne funkcionira na običnim linijama tj. da dvije osobe u isto vrijeme koriste istu lozinku

U biti već ti je odgovoreno nazovi vip i lijepo ih pitaj pa ćeš znati iz prve ruke

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Carnet pitanje

Pitanje moraš postaviti CARNet-ovoj službi, jer sve se svodi na to da bez obzira koju uslugu koristio (MobileCARNet, XCARNet, MetroCARNet, OptiCARNet, VIPmeCARNet, Tele2CARNet), uvijek se spajaš na CARNet-ovu računalnu mrežu.

Ono što mi je poznato je da i među tim uslugama ima razlike. Čak i među naizgled sličnima.

Npr. DUO.CARNet dopušta spajanje više od jednog računala, dok primjerice preko MetroCARNet-a to nije moguće ''zbog tehnologije koja je korištena pri realizaciji''.

http://www.carnet.hr/studenti/pristup_internetu

Dakle, mislim da ćeš odgovor dobiti na helpdesk@CARNet.hr ili na 0800 CARNet

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice