pozdrav svima... dobio sam ove zvucnike sve super radi...
ali kad je jako tiha muzika ili film ili kad nista ne svira cuje se neko zujanje iz zvucnika...
jel mozda neko zna do ceg bi to bilo?!?!?!
Unaprijed hvala
pozdrav svima... dobio sam ove zvucnike sve super radi...
ali kad je jako tiha muzika ili film ili kad nista ne svira cuje se neko zujanje iz zvucnika...
jel mozda neko zna do ceg bi to bilo?!?!?!
Unaprijed hvala
moji x-540 zuje isto. Ne jako, ali po noći se čuje iz woofera duboki ton. iskopčavam ih svaku večer :/
meni se cuje iz zvucnika dosta....kad je stisano zui...
ja mislim da je to do ovog "pojacala"...samo bi htio cuti drugo misljenje...
i ak je trebo bi si nabaviti dobro "pojacalo" za te zvucnike...
Meni su spojeni na X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series i nis ne zuji!
moji x-540 zuje isto. Ne jako, ali po noći se čuje iz woofera duboki ton. iskopčavam ih svaku večer :/
Moji X-530 isto zuje i također kad netko upali svjetlo u sobi , zapucketaju.
Radi se o lošoj izolaciji kabela.
Recimo,frendu na Z-506 ne zuji ništa.
Imaš ideju kako popravit to?
Ima raznih uzroka problema. Može biti nekvalitetno pojačalo, loš kontakt (ili kontakt kojeg ne bi trebalo biti), loš kabel (bilo koji), smetnje iz okoliša (EM polja i sl.), loša struja... Ugl, može biti svašta.
Probaj ako možeš spojiti digitalno. To će ako ništa drugo eliminirati zvučnu i loš interkonekcijski kabel. Također probaj spojiti na drugu utičnicu ali neku na koju nije ništa drugo prikopčano, najbolje u drugoj sobi. Udalji izvore EM polja od kabela i subwoofera, dakle udalji ih od električnih instalacija i ostalih aparata. Malo po malo tako eliminiraš što bi moglo biti i ako ništa ne pomogne u pojačalu je problem.
Meni ništa ne zuji. Možda ti trafo, zavojnica, kondić zuji, nezz. Možda su zvučnici forsirani da su se jako jako grijali pa zato. Inače meni zuji samo kad su zvučnici upaljeni i pojačani na max bez ikakvog slušanja glazbe il nečega, no to je neprimjetno, jedino kad staviš uho kod subwoofera. Jedino mi još neš smeta kad si blizu woofera i kad je bas malo jači čuješ kao neko šuštanje vrećice iza kod konektora za žice, valjda unutra neš vibrira, žice, šta ja znam, no inače pri slušanju se to ne čuje nego samo kad si blizu konektora.