X-530 na youtube???

poruka: 27
|
čitano: 1.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

Kupio sam nove logitechove zvučnike (5.1 sustav) no na youtube mi sviraju samo 2 zvučnika. Progooglao sam malo i vidio da youtube ima samo 2.0 sustav, no taj post je iz 2009. pa me zanima dali su omogućili 5.1 sustav?

0 0 hvala 0
14 godina
X-530 na youtube???

Nema to veze sa Youtubeom.U opcijama za zvuk podesi da imas 5.1 SR.

clock2much

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

I stavi u opcijama za zvuk, Speaker Fill.

Onaj dole zvučnik kraj sata u desnom kutu, playback devices, speakers, properties, enhacments, i tam u izborniku malo dolje ideš i imaš speaker fill.

Meni pomoglo, ali nisu ti ovi otraga glasni ko prednja 2.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

Pusti ih nebudi naivan ! To ti je tako jer nemaš X-Fi karticu ! 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Re: X-530 na youtube???
Bulldozer kaže...

Pusti ih nebudi naivan ! To ti je tako jer nemaš X-Fi karticu ! 

Nemam ni ja spojenu X-Fi karticu pa mi SRS 5.1 radi super na integriranoj zvucnoj.Ne muljaj covjeka Zvone.

clock2much
16 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

može radit na 5.1, ali ako nema zvučnu s 5.1 bolje da ne uključuje te opcije jer se to ne može nazvat zvukom na tim stražnjim zvučnicima... 

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

Neradi ti ! To šta ukopćaš speaker fill ili ubaciš dll je niš koristi nevalja ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Neradi ti ! To šta ukopćaš speaker fill ili ubaciš dll je niš koristi nevalja ništa

Je, kako ne.Dodi pa vidi.

clock2much
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nema to veze sa Youtubeom.U opcijama za zvuk podesi da imas 5.1 SR.

već je podeseno, kad nisam pustio niš sa youtube radi kao 2.0 sustav dok kad pustim ovako pjesme sa kompa radi sve normalno :S

14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

Ma koga radiš budalom ? Pa imam dobar 5.1 X-530 i kada nekoristim X-Fi karticu bez dll zvuk ništa nevalja, a speaker fill niš nevalja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

I da tvoja ploča nit nema onih 6 izlaza nego 3, Mic IN, green za headset ili speakers i line in a tebi iz suba ili čega već ide samo jedna žica zato tebi radi kako radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

I da tvoja ploča nit nema onih 6 izlaza nego 3, Mic IN, green za headset ili speakers i line in a tebi iz suba ili čega već ide samo jedna žica zato tebi radi kako radi

nije istina, imam 6 izlaza.

14 godina
Bulldozer kaže...

AUX IN, spojeno Samsung kucno kino 5.1 {#}

clock2much
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

Ma govorim za zoharbiza :) Eto pa normalno al ajde stavi neke PC zvučnike pa da vidim kako će radit !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Ma govorim za zoharbiza :) Eto pa normalno al ajde stavi neke PC zvučnike pa da vidim kako će radit !

Pa cujes, ja ti pricam o 5.1 sustavu kao sam i rekao.Dakle radi mi super.

clock2much
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

Ajde reguliraj sub i satelite pa da vidimo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

treba mi li onda zvučna ili? jer mi ovako rade sasvim dobro...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
X-530 na youtube???

S x-fi zvučnom ćeš dobit samo bolje stvari isplati se uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

S x-fi zvučnom ćeš dobit samo bolje stvari isplati se uzet

može preporuku neke sa oglasnika?

14 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

koja je najbolja od ovih zvučnih?

1 X-Fi Extreme Music
1 X-FI Fatal1ty
10 Audigy 2 Platinum

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

Imam ja te zvučnike i X-fi fatality pro gamer, pa se jeci iz stražnjih zvučnika takođder ne bi mogli zvati zvukom. Ako ti to što znači. Iskreno nisam se pretjerano igrao sa driverima ali nešto malo jesam i nije mi se više dalo.

Uglavnom što god probao ispalo je bezveze.

Pa evo ako netko ima tu kombinaciju i da mu ti lijepo šljaka sa zvukom neka bude dobar pa nabaci nekoliko slikica sa bitnim detaljima kako je naštimao drivere. Hvala.

Valjda nisam otišao u off topic

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

Joj bulldozer o čemu ti pričaš

Šta da imaš xi-fi , ne bi da imaš M audio od 2000 kn tako se hvališ , čovječe smiri se malo , čovjek želi da mu svira svih 5 zvučnika i sub , jel možda tražio nešto drugo.Koliko ja vidim nije.

Uživio se oko neke kvalitete a s tim setupom , ako ćeš iskreno , možeš jedino kvalitetno oglušit od buke koju stvaraju.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

NE TREBA posebna zvučna,

meni s integriranom sviraju svih 5, samo što su ovi malo tiši.

A o kvaliteti zvuka možeš danima raspravljati, i kak se veli, kolko para tolko i muzike.

Meni je ovaj zvuk ok, i nigde nisam čul da ima neko "bolji" zvuk. Tj. nisam primjetil razliku.

Imam u autu dosta skuplje zvučnike od Logitech x-530, pa iskreno ni ja, ni niko ko je čul oba dvoje ne vidi razliku, osim kaj woofer iz auta "nabija" punooooo jače.

Tolko od mene.

0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

E tu si se malo zeznuo prijatelju , vjerovatno ti sluh nije dovoljno razvijen....To jednostavno ne može isto zvučati.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:44 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

Karlek, očito imaš u autu šrotekse ili si ih pospajao sa žicom sa smeća, inače ako imaš pravu stvar u autu i ako si na kablovinje dao bar 500 kunića, i da sad sve ne nabrajam onda razlika u kvaliteti zvuka itekako se vidi, osim tog nabijanja. Toliko od mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SPIJA kaže...

Očito pričamo o različitom cjenovnom rangu.

Kak bi zvulnici cjeli za 500kn (x-530) trebali jednako zvučati isto ko i neki, kojima kablovi dojdu samo 500kn.

Onda valjda imam šrotekse u autu (neki Sony, modele nezz na pamet), a žica ko žica, uzeo sam najjeftiniju koja je dovoljna da ne pregori.

Meni je bil cilj posta reći, da je možda čovjeku koji pita i to OK zvuk, kakav daju x-530, meni recimo je, jer nemam nezz kolko tisuća za zvučnike, a iskreno niti ne patim na te điđemiđe skupe.

Nikako nisam htel reći da su ti jednaki ko oni 5x skuplji. ALI možda nekome ta razlika nije bitna.

I da dodam, frend ima zvučnu za nekih 400kn i neke creative zvučnike 5.1 za skoro 1000kn, i iskreno meni je isto zvučalo (ili ne obraćam dovoljno pažnju na to) ko i moji logitch x-530.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 9:25 (karlek10).
15 godina
neaktivan
X-530 na youtube???

Ma slažem se sa tobom što se tiče ovog zadnjeg posta, a ono za auto neznam, možda nisam dovoljno skužio šta si htio reći. Što se tiče ovih x530 moram priznati da nisu nešto posebno, ja ih imam preko creative x-fi pa nije bas da padam u nesvjest kad čujem zvuk. Ali možda njemu nije nešto kak treba naštimano pa mu je zvuk još niže kvalitete od one koju bi mogao imati. I za kraj, ja ne bih nikome preporučio da kupi nove takve zvučnike (ako ih može nabaviti za sitni lovu OK), ali novi se po meni ne isplate. Jer za cijenu od 500 kn ne nude nekakvu dobru kupnju :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice