USB zvucna

poruka: 7
|
čitano: 1.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB zvucna

Evo ja bi molio kad bi mi mogao neko objasnit za sto tocno sluzi zvucna i koliko poboljsava zvuk? napominjem u obzir dolazi samo USB jer koristim laptop :)

i molio bih vas preporuku neke jeftinije, a kvalitetnije..hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB zvucna

Posjedujem ju, ne koristim. Imaju svrhu kada se koriste kvalitetni zvučnici ili 2.1 zvučnici. Ili 5.1. Svoje probleme sa lošim zvukom na Lenovo lartopu donekle riješio sa  Logitech z-130 zvučnicima. Nije da je zvuk vrhunski ali može proći. Preporuka: Creative.  Asonic 7.1 je otprilike 180 kuna ali ne pretjerano isplativo.

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Evo ja bi molio kad bi mi mogao neko objasnit za sto tocno sluzi zvucna i koliko poboljsava zvuk? napominjem u obzir dolazi samo USB jer koristim laptop :)

i molio bih vas preporuku neke jeftinije, a kvalitetnije..hvala !

X-Fi Go! za kakvih 200kn na njuškalu.

+ neusporedivo kvalitetniji zvuk od dotadašnjeg na lapu

+ EAX u igrama

+ služi i kao USB stick

+ solidan softver i driveri za W7

- teško dobavljive polovne

-možeš spojiti samo 2.0 odnosno 2.1 na taj model

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
USB zvucna

znaci zvucnici su CREATIVE A380 2.1 .. jel mi isplativije onda uzet nove zvucnike ili novu zvucnu ? sound je i sad dobar ali volio bi uzet nesto da zaista osjetim razliku! :) i preporuka onda dobrih povoljnih u ducanu  ( cca 200kn, links,adm, protis .... )

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 18:43 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U tom slučaju zvučna. Ali slab izbor do 200 kuna. C- media ili Asonic.. Creative je 500-600 kuna. Usb.

16 godina
moderator
kod zvučnih kartica i zvučnika vrijedi pravilo koliko para toliko muzike, doslovno...

nemožeš za sitnu lovu očekivat nešto kvalitetno...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

Naravno. Osobno sam oduvijek koristio zvučne kartice. line out spojim na pojačalo i evo buke.{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice