Evo ja bi molio kad bi mi mogao neko objasnit za sto tocno sluzi zvucna i koliko poboljsava zvuk? napominjem u obzir dolazi samo USB jer koristim laptop :)
i molio bih vas preporuku neke jeftinije, a kvalitetnije..hvala !
Evo ja bi molio kad bi mi mogao neko objasnit za sto tocno sluzi zvucna i koliko poboljsava zvuk? napominjem u obzir dolazi samo USB jer koristim laptop :)
Posjedujem ju, ne koristim. Imaju svrhu kada se koriste kvalitetni zvučnici ili 2.1 zvučnici. Ili 5.1. Svoje probleme sa lošim zvukom na Lenovo lartopu donekle riješio sa Logitech z-130 zvučnicima. Nije da je zvuk vrhunski ali može proći. Preporuka: Creative. Asonic 7.1 je otprilike 180 kuna ali ne pretjerano isplativo.
X-Fi Go! za kakvih 200kn na njuškalu.
+ neusporedivo kvalitetniji zvuk od dotadašnjeg na lapu
+ EAX u igrama
+ služi i kao USB stick
+ solidan softver i driveri za W7
- teško dobavljive polovne
-možeš spojiti samo 2.0 odnosno 2.1 na taj model
znaci zvucnici su CREATIVE A380 2.1 .. jel mi isplativije onda uzet nove zvucnike ili novu zvucnu ? sound je i sad dobar ali volio bi uzet nesto da zaista osjetim razliku! :) i preporuka onda dobrih povoljnih u ducanu ( cca 200kn, links,adm, protis .... )
U tom slučaju zvučna. Ali slab izbor do 200 kuna. C- media ili Asonic.. Creative je 500-600 kuna. Usb.
Naravno. Osobno sam oduvijek koristio zvučne kartice. line out spojim na pojačalo i evo buke.