Trojba između keybi (do 150 Kn, USB, crna)

poruka: 21
|
čitano: 2.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Oko Božića mogao bih uzeti novu tipkovnicu pa sam već malo gledao ponude.

Troumim se između:

- Logitech Internet 350 USB

- Genius KB-350e USB

- Microsoft keyboard 600 black USB

Treba mi dakle crna USB tipkovnica cijene do 150 Kn (ako bi naručivao, 150 s dostavom/poštarinom).

Čemu bi služila? Gaming, pisanje, estetika...

Ne odgovara mi slim, niti flat (dakle nebih nešto plitkog hoda i ravnih tipki - ne sviđa mi se od laptopa niti bežična slim koju imam...).

Mora biti crna i nužno USB kako bih ju mogao bez adaptera spojiti i na laptop.

Multimedijalne tipke poželjne, osvjetljenje nepotrebno.

Svaka pomoć u odabiru bi mi dobro došla.

Prihvćam i druge prijedloge.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dakle nitko mi ne može pomoći?

Baš niste fer.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam ovu prvu i mogu reć da nije loša. Kaliteta izrade je odlična i to ti je najvažnije kod ovakvih tipkovnica. Igrice se na njoj ugodno igraju a i dugotrajna pisanja ne padaju teško.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 17:18 (IN_trance001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mah. Pusti to. Ja sam nabavio Logitech Media keyboard (obični) za 100 kn u TechnoMaxu i prezadovoljan sam

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: Trojba između keybi (do 150 Kn, USB, crna)
RazerDinoMan kaže...

Mah. Pusti to. Ja sam nabavio Logitech Media keyboard (obični) za 100 kn u TechnoMaxu i prezadovoljan sam

Ta mi se na žalost ne sviđa. Zbog onog dijela oko Insert/Delete/Home/End/PageUp/PageDown tipki...

16 godina
neaktivan

Na to se lako navikneš

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
17 godina

Kupio Logitech Media keyboard 600 još u prosincu.

Super keyba. Jedina zamjerka - nema Scroll lock.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tesko ce ti nesto preporuciti. Moras sam izabrati po izgledu i tipkama. Meni recimo odgovara slim i sa plitkim tipkama kao na lapu. 

I ja bih uvijek logija. Jbg fan sam ;)

P.S. U 15 godina koliko se bavim kompovima nisam saznao cemu sluzi tipka scoll lock ;)

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

P.S. U 15 godina koliko se bavim kompovima nisam saznao cemu sluzi tipka scoll lock ;)

to i mene živo zanima...

Darth Vader
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Super keyba. Jedina zamjerka - nema Scroll lock.

Da, i? Izlanuo se Ja sam ga valjda u životu koristio jednom. Ok, možda dvaput? I to zato što sam pisao neki program koji je pomoću ledica na tipkovici simulirao amp meter, pa u svrhe testiranja... Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan

Pa oce li mi neko objasniti cemu sluzi ta misteriozna tipka ;)

15 godina
protjeran
E da si par mjeseci kasnije pitao za preporuku preporucio bi ti logitech wave comfortable- samo 150 kn u adm-u :) predobra tipkovnica...
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
E da si par mjeseci kasnije pitao za preporuku preporucio bi ti logitech wave comfortable- samo 150 kn u adm-u :) predobra tipkovnica...
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za tu lovu nema dvojbe....Logitech Ultra-Flat!

Imam je kao backup tipkovnicu i stvarno je odlicna za tu lovu..IMHO nema bolje.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2769

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6099

http://www.logitech.com/en-za/keyboards/keyboard/devices/177

Sve preporuke!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Predobra. Ja je imam i ne koristim uopste ai ju nedam nikome ;)

Ali covjek rece:"Ne odgovara mi slim, niti flat (dakle nebih nešto plitkog hoda i ravnih tipki - ne sviđa mi se od laptopa niti bežična slim koju imam...)." tako da ona otpada. Nazalost. 

17 godina

Ultra flat nebih ni crnom vragu preporučio.

Te tanke male tipkovnice su živa sprdnja.

Niti je ugodno raditi na tome, niti išta drugo.

Scroll lock ni sam nemam pojma čemu točno služi (to je valjda ostatak s prastarih računala, kao kod čovjeka slijepo crijevo...).

No X-fire za defaultne tipkovnične prečace koristi upravo kombinacije Scroll lock + tipki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ultra flat nebih ni crnom vragu preporučio.

Te tanke male tipkovnice su živa sprdnja.

Niti je ugodno raditi na tome, niti išta drugo.

Scroll lock ni sam nemam pojma čemu točno služi (to je valjda ostatak s prastarih računala, kao kod čovjeka slijepo crijevo...).

No X-fire za defaultne tipkovnične prečace koristi upravo kombinacije Scroll lock + tipki.

Gle.....imam G15 Rev2 te Logitech Ultra-Flat i puno bolje brze pisem na Ultra-Flat nego na G15 Rev2.

Isto tako u vecini slucajeva kada moram pisat neki rad, u 99% slucajeva pisem bas na toj tipkovnici.

Uz to,  bolja polovoca koja je novinar po struci i dnevno pise satima kaze da je nebi mjenjala za ni jednu drugu (uz to isprobala je i dosta drugih i samo joj ova odgovara ili ona na notebooku ili netbooku)....uz to udara po njoj minimalno 2 godine i radi bez greske.

Kada ide nesto raditi na mome kompu skrene jer ne moze pisat tako brzo na G15 Rev2 kao na Ultra-Flat te kaze da joj je puno bolje i zgodinije pisat na Ultra-flat....a probaj si docarat koliko pise jedan novinar kada dobije npr. 15-ak tekstova za napisat u cca 2 tjedna + razna istrazivanja i tipkovnica radi bez greske.

No svakome nesto pase.....ali da je tipkovnica "sprdnja", tu si se malo gadne prevario.....jer da je "sprdnja" ova bi davno otisla u smece no zarucnica i dalje svaki dan doslovce satima pise sa njom (a nije da si ne moze uzeti koju god drugu tipkovnicu hoce i bez limita sa lovom jer ipak joj je pisanje posao).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

Govorim iz vlastitog iskustva i govorim kako je meni.

A nešto što je meni loše (i ne odgovara mi) nikome ni ne preporučujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa oce li mi neko objasniti cemu sluzi ta misteriozna tipka ;)

Baš moram postati link, ha? Smijeh

Ali danas je Scroll Lock dinosaur koji je preživio iz nepoznatih razloga, vjerojatno zahvaljujući čudnoj inerciji proizvođača tipkovnica...

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan

Ako zelis vjecnu  tastaturu to su ti stare chiconijeve, IBM-ove ili recimo simensnixdorf kao sto ja imam. Stare kliketuse. Glupo je nekome preporucutu tastaturu jer to sve zavisi sta kome pase. Ja recimo sam stalno na lapu i ultraflate je moj izbor jer je vrlo slicna tastaturi na lapu. Na g110 jednostavno se ne snalazim jer ima veci hod i razmak tipki al ni u ludilu necu recdi da ja ona losa. Jednostavno nisam navikao. Zato sam i rekoa kolegi koji je i pitao za izbor da ode u neku radnju i isproba sam. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice