Tipkovnica neradi poslije biosa

poruka: 12
|
čitano: 2.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kao sto sam naslov govori,tipkovnica u biosu radi a kad ude na desktop neradi...vec sam 20puta izvadio, stavio restartao....ali neradi...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Tipkovnica neradi poslije biosa

ljudi moze li mi tko pomoc? jos nisam rijesio problem...

15 godina

ako ti je tipkovnica ustekana putem usb-a onda neradi u biosu. ustekaj na ps/2 prikljucak i trebalo bi raditi. barem je to meni pomoglo...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
tuna-1 kaže...

ako ti je tipkovnica ustekana putem usb-a onda neradi u biosu. ustekaj na ps/2 prikljucak i trebalo bi raditi. barem je to meni pomoglo...

tipkovnica je ps/2

15 godina

nebih znao onda. sori

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Digni live linux ili setup od windowsa i vidi radi li tipkovnica. Ako radi, onda znaš da je do Windowsa. Ako ni tamo ne radi, a u BIOS-u radi, onda imaš jako čudan HW problem. Ako je do Windowsa (možeš pokušati i prije provjere)

Otiđi u device manager i tamo napravi uninstall tipkovnice, pa restartaj komp da je ponovno instalira. Ako to ne upali probaj radi li ti on-screen keyboard (imaš negdje u startu). Još jedna od stvari koje možeš probati je repair instalacija Windowsa - reinstalira system bez brisanja podataka i programa.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
MrBlc kaže...

Digni live linux ili setup od windowsa i vidi radi li tipkovnica. Ako radi, onda znaš da je do Windowsa. Ako ni tamo ne radi, a u BIOS-u radi, onda imaš jako čudan HW problem. Ako je do Windowsa (možeš pokušati i prije provjere)

Otiđi u device manager i tamo napravi uninstall tipkovnice, pa restartaj komp da je ponovno instalira. Ako to ne upali probaj radi li ti on-screen keyboard (imaš negdje u startu). Još jedna od stvari koje možeš probati je repair instalacija Windowsa - reinstalira system bez brisanja podataka i programa.

tipkovnice u device manageru nema,winse sam repairo i opet nece...sad pisem na on-screen keyboard...mislim da je problem u tipkovnici...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 22:46 (rocker55555).
17 godina
odjavljen

Jesi li pokušao s drugom tipkovnicom? Meni više sliči ili ploča/BIOS problem ili Windows. Pokušaj resetirat BIOS, viđao sam i nelogičnije probleme koje je reset biosa riješio.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
MrBlc kaže...

Jesi li pokušao s drugom tipkovnicom? Meni više sliči ili ploča/BIOS problem ili Windows. Pokušaj resetirat BIOS, viđao sam i nelogičnije probleme koje je reset biosa riješio.

nisam pokušao s drugom tipkovnicom

17 godina
neaktivan

Provjeri da li ti je isključena USB Keyboard support opcija.

Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com) ili za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ne bi trebalo da ima ikakve veze. Ja sam isto imao cudan problem sa tastaturom. Jedan komp se nije htio uopste upaliti. Znaci mrtav. Izvadim tastaturu radi normalno, prikopcam drugu isto PS2 radi normalno. Onu prvu prikopcam na drugi komp radi normalno. Pa ti sad budi pametan.

16 godina
timmy7 kaže...

Provjeri da li ti je isključena USB Keyboard support opcija.

ps/2 tipkovnica

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice