Slušalice,preporuka i mišljenje

poruka: 43
|
čitano: 6.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Slušalice,preporuka i mišljenje
EZY-E kaže...
M4X kaže...

sad su mi još dva modela ostala kao završni: sennheiser HD 201 ili PLANTRONICS GameCom 367 ??

malo sam pogledao review za plantroinics 367 i jako ih hvale,ali da znaju i stiskat uši

nekako mi jeftino i nekvalitetno izgledaju ove... kazem ti ako netrebas mikrofon trči po sennheisera dok ga nije nestalo Osmijeh

a nisu baš,pogledao sam par videa i kažu da su čvrste i dobre

mikrofon mi baš netraba ali ne bi bilo loše ga imat

ovdje je čak usporedba sa hd201(hs800 i 367)

da li su hd 201 duže na tržištu od 367 te da li proizvođači poboljšavaju materijal ili nešto slično tokom godina ili stalno proizvode jedno te isti proizvod kakav je i bio odmah na izlasku?

17 godina
protjeran

Ako ti mic i ne treba bas onda trebas znati da prakticki bilo koji Headset(dakle slusalice s mic) nisu ni do koljena nekim solidnijim stereophone slusalicama(tipa hd201) - treba razluciti samo sta ti treba, u slucaju da ti prvenstveno trebaju slusalice i ako ces slusati glazbu, nikakav gaming headset tu nema sta traziti - za te novce hd201 ''all the way''

Ne mijenjaju se tokom godina, ako se nesto promijeni onda nakelje novi broj i prodaju to kao novi proizvod :D

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:14 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima, treba mi preporuka za slušalice do 200kn.

Par napomena:

-koristit ću sluše za slušanje muzike, gledanje filmova i igranje igara, ali nisam pretjerano zahtjevan

-jedna od najbitnijih stvari je da što manje zvuka bježi jer sam u studentskom domu sa cimerom.

-mislim ih koristiti samo za komp, tako da je i poželjno da budu one veće zatvorene.

-nemam niti namjeravam kupiti posebno zvučnu karticu, a imam stariju matičnu (AM2),

pa ne znam jel mi se po tome isplati uopće uzimati išta kvalitetno jer se ne razumijem u te stvari?

-pročitao sam da su 201hd dosta dobre za cijenu, možda te osim ako nije problem sa zvučnom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
baalite kaže...

Pozdrav svima, treba mi preporuka za slušalice do 200kn.

Par napomena:

-koristit ću sluše za slušanje muzike, gledanje filmova i igranje igara, ali nisam pretjerano zahtjevan

-jedna od najbitnijih stvari je da što manje zvuka bježi jer sam u studentskom domu sa cimerom.

-mislim ih koristiti samo za komp, tako da je i poželjno da budu one veće zatvorene.

-nemam niti namjeravam kupiti posebno zvučnu karticu, a imam stariju matičnu (AM2),

pa ne znam jel mi se po tome isplati uopće uzimati išta kvalitetno jer se ne razumijem u te stvari?

-pročitao sam da su 201hd dosta dobre za cijenu, možda te osim ako nije problem sa zvučnom?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+PLANTRONICS+.GameCom+367%2C+multimedia&option=artikl&id_kategorija=10050630&id_artikl=100.506.175

imam openear verziju i zvuk je savršen i u igrama i za slušanje glazbe, jest 250kn, ali vrijede svake lipe, barem su meni bolje od mnogo skuplje meduse

17 godina
odjavljen

nema u protisu više hd 201

kakve su sennheiser HD 202 u odnosu na HD 201?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

nema u protisu više hd 201

kakve su sennheiser HD 202 u odnosu na HD 201?

A da pitaš Google? Prije ćeš tako nać ljude koji su čuli jedne i druge. Koliko vidim, kažu da 201 imaju malo bolji i čišći zvuk a 202 imaju više basa. Btw, ima u Ronisu HD201, ako ti pomaže: link.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 23:56 (Mirko935).
17 godina
odjavljen

naručio sam ipak hd 202 u optimum računala,hd 201 više nema nigdje za naručit preko interneta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

naručio sam ipak hd 202 u optimum računala,hd 201 više nema nigdje za naručit preko interneta

Ok, sretno slušanje Osmijeh i javi dojmove kad ih dobiješ

15 godina
neaktivan

I ja sam u fazi nabavljanja novih sluški pa trebam malu pomoć. 
Dakle dvoumim se između HD 201 i HD 202.  

(Jedino su dostupne po tim cjenama u tim dućanima sa linkova) 

Većina govori da hd201 imaju čišćiji i jasniji zvuk, ali to mi tolko nije bitno jer nisam neki audiofil te sve prijašnje slušalice su bile užaš pa će mi ovo bit velika promjena.

Bitnija mi je udobnost, kvaliteta izrade i da ja što manje čujem pozadinske zvukove te da ostali baš ne čuju što slušam kao na zvučnicima :D .

hd201

+čine mi se veće i udobnije, stvarno ne bih volio da mi čašica od 202 svija uši

+jeftinija cijena

+protis mi je dosta bliži :D

- puno slabiji bas (većinom slušam house )

- nešto manje lijepše od hd202, barem meni

Dakle trebam preporuku da li mi se isplati dat 40kn više za hd 202, da li je ova kapica dovoljno velika da mi ne svija uši , izolacija zvuka je li bolja, lošija?? 

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dj_chuckie kaže...

I ja sam u fazi nabavljanja novih sluški pa trebam malu pomoć. 
Dakle dvoumim se između HD 201 i HD 202.  

(Jedino su dostupne po tim cjenama u tim dućanima sa linkova) 

Većina govori da hd201 imaju čišćiji i jasniji zvuk, ali to mi tolko nije bitno jer nisam neki audiofil te sve prijašnje slušalice su bile užaš pa će mi ovo bit velika promjena.

Bitnija mi je udobnost, kvaliteta izrade i da ja što manje čujem pozadinske zvukove te da ostali baš ne čuju što slušam kao na zvučnicima :D .

hd201

+čine mi se veće i udobnije, stvarno ne bih volio da mi čašica od 202 svija uši

+jeftinija cijena

+protis mi je dosta bliži :D

- puno slabiji bas (većinom slušam house )

- nešto manje lijepše od hd202, barem meni

Dakle trebam preporuku da li mi se isplati dat 40kn više za hd 202, da li je ova kapica dovoljno velika da mi ne svija uši , izolacija zvuka je li bolja, lošija?? 

Hvala unaprijed.

a u protisu nema hd 201 tako su barem meni rekli

bolji izbor je hd 201,veće su i imaju bolji zvuk(nagledao sam se review-a puno),jedino ako ti je bass jako jako bitan onda 202

ja imam dosta velike uši tako da sam možda i pogriješio sa hd 202,ali šta ću kad nema hd201

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 17:14 (M4X).
15 godina
neaktivan

Već si kupio 202? 

Ima hd201 u technomaxu , malo skuplje no nie problem. Piše na stranici od protisa da ima i tamo, budem sutra pogledao kod njih u dućanu jer mi je odmah pokraj škole. Ako nema pravac technomax. 

Ma sve mi se čini da sam se odlučio za HD201. Udobnost prije svega, te uklanjanje pozadinske buke je puno bolje kod 201 što mi je dosta bitno (prema reviewima) .

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dj_chuckie kaže...

Već si kupio 202? 

Ima hd201 u technomaxu , malo skuplje no nie problem. Piše na stranici od protisa da ima i tamo, budem sutra pogledao kod njih u dućanu jer mi je odmah pokraj škole. Ako nema pravac technomax. 

Ma sve mi se čini da sam se odlučio za HD201. Udobnost prije svega, te uklanjanje pozadinske buke je puno bolje kod 201 što mi je dosta bitno (prema reviewima) .

da,technomax mi nije blizu a imaju i skupu dostavu

17 godina
odjavljen

evo nabavio sam ih,neznam kako je bolje da ih spojim,preko zvučnika ili na front panel za headset koji se nalazi na kućištu?

kad spojim na zvučnike onda mi ih računalo ne prepozna i pojačavam ih preko zvučnika,dok ih preko kućišta prepozna

zvuk je solidne kvalitete,poslušao sam par flac pjesama,očekivao sam ipak bolji zvuk

bas je solidan,makar bi mogao bit čišći

dosta su udobne i ajde solidno nasjedaju na uši

baš bi ih usporedio rado sa hd201

kako se u foobar doda equalizer,mislim on postoji ali nema automatskih postavki rock,pop....

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 13:35 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice