Slušalice,preporuka i mišljenje

poruka: 43
|
čitano: 6.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

da li su ovo dobre slušalice za gaming i glazbu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa nemaju mic,pa nisu baš za gaming,seenheiser je više audio orentirana firma,pogledaj si neke pc orijentirane firme i naravno surround sluške,probao jednom na 2 sata i zaljubio se.

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

imam ih ja meni su predobre!  Cool

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma super su to slušalice, al slažem se sa mišljenjem iz drugog posta da to nisu gaming slušalice kad nemaju mikrofon, Za mjuzu su super...

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Slušalice,preporuka i mišljenje
M4X kaže...

pogledaj si plantronics gamecom 377 ,ja ih imam,platio ih 320 kn u linksu i mogu reci da su odlicne,odlican zvuk,solidan mikrofon,pogledaj si malo recenzije na jutubu

definitivna preporuka

16 godina
protjeran

ispocetka je dosta zvuk krestav i nema basa ali kad ih malo razradis zvuk i bas su perfektni  Osmijeh I kabel je dosta dugacak

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad smo kod Sennheisera, da li netko zna gdje ih ima kupiti u Splitu. Neke malo skuplje, oko 500kn plus minus par sto kuna.

Set condition one throughout the forum
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 20:28 (Bubi).
17 godina
odjavljen

a ove onda? max mislim dat do 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih na tvom mjestu rađe kupio Sennheiser i neki mikrofon ako ti treba za gaming nego neke kao gamerske slušalice. Ako treba, uzmi selotejp i zalijepi mikrofon za slušalice :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Ja bih na tvom mjestu rađe kupio Sennheiser i neki mikrofon ako ti treba za gaming nego neke kao gamerske slušalice. Ako treba, uzmi selotejp i zalijepi mikrofon za slušalice :P

ma to mi je još skuplje,posebno mikrofon kupovat

a ove slušalice?

16 godina
protjeran

ma uzmi si sennheiserice ako ti ne treba mikrofon i miran si  Osmijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve druge sto si naveo su nekoliko klasa ispod hd201, uzmi njih, za te novce nema boljih(ima i skupljih koje su losije).

S vremenom si nabavis clip-on mic (npr Zalman-ov) koji je jeftin i odlican i miran si ;)

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
M4X kaže...
Mirko935 kaže...

ma to mi je još skuplje,posebno mikrofon kupovat

a ove slušalice?

Prema Sennheiseru to je krš, kao da uspoređuješ neki golf 6 sa daciom logan

(nemojte misliti da imam nešto protiv toga automobila ali morao sam dočarati razliku)

http://hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 21:13 (BORG).
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Sve druge sto si naveo su nekoliko klasa ispod hd201, uzmi njih, za te novce nema boljih(ima i skupljih koje su losije).

S vremenom si nabavis clip-on mic (npr Zalman-ov) koji je jeftin i odlican i miran si ;)

Vidiš za to nisam još čuo, koliko vidim odlično izgleda taj mic, sad je pitanje gdje to ima za kupiti u HR?

EDIT: isprike za dupli post, zaletio sam se

http://hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 20:53 (BORG).
17 godina
protjeran
BORG kaže...

Vidiš za to nisam još čuo, koliko vidim odlično izgleda taj mic, sad je pitanje gdje to ima za kupiti u HR?

EDIT: isprike za dupli post, zaletio sam se

Ma i ja sam ga trazio, imao ga je Links s vremena na vrijeme, mozes postati na njihov forum i probati naruciti - na ebayu i sl. se da naci za nekih 60-70kn

16 godina
neaktivan
Ja bih htio neke slušalice, sa mikrofonom, 150kn, max 200 ali s dostavom ako ta trgovina nije u Zadru.
U Zadru je Links, Technomax, Robot Commerce.
Prijedlozi?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

te slusalice su predobre i za gaming i za glazbu ...imam ih i ja pa znam iz osobnog iskustva ...

toplo preporucam ;)

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
16 godina

ja sam sebi ove kupio prije 2mjeseca,zvuk mi je odlican...tocnije...sve mi je odlicno....preporucamNevinašce

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan

Evo, ja sam našao neke:

Genius

Plantronics

Sharkoon

Koje uzeti?

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja bi uzeo sharkoon...ove genius sam imao i za mjesec dana mikrofon oso....a ove paltronics su isto dobre al ove su 30kn jeftinije pa jos odes na pizzu Smijeh....moja preporuka je sharkoon

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
odjavljen

a ove? sharkoon unatic? imaju usb a nemaju 3.5mm,jel to bolje ili?

samo mi se čine premale,neće mi uši stat unutra

u bugu 200-201 imali su test usb headsetova i piše(za sharkoon unatic) da su jeftine i udobne dok u svim ostalim kategorijama razočaravaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 13:03 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Šef kaže...

Evo, ja sam našao neke:

Genius

Plantronics

Sharkoon

Koje uzeti?

Ove genius ni pod razno, ja sam ih vratio nakon 3 dana (same od sebe pocele krcati, neudobne)

Plantronics je pouzdanije ime, no sharkoon bi zbog isplativosti mogao iznenaditi. Osobno bi uzeo plantronics. Doduse, osobno ne bi uzeo niti jedne jer s vremenom skontas da kad uzmes jeftinije to ti se vrati jer odu k vragu ili nesto drugo, pa opet jeftinije,.. Na kraju je najbolje skupiti love za solidan mid-end i miran si

Evo, za gaming bi sad uzeo ovo , za te novce kod nas nema boljih

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 23:48 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže... 

Evo, za gaming bi sad uzeo ovo , za te novce kod nas nema boljih

U, je*ote, pa ovo je ogromno!  Belji se

16 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Kad smo kod Sennheisera, da li netko zna gdje ih ima kupiti u Splitu. Neke malo skuplje, oko 500kn plus minus par sto kuna. Imaš tamo

Imaš tamo u gundulićevoj. Trgovina ti se zove Dobar zvuk

17 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja imam te i za te novce su fakat odlicne

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
protjeran
Eto ja sebi kupio Genius HS03U 155 kn. Prezadovoljan sam sa slusalicama,zvuk je predobar,a posebno mi se svidja vibracija-dolazi do utjecaja dok bass udara. Preporucujem ovakve slusalice bilo kome tko kupuje do 160 kn
17 godina
neaktivan

Za te pare bolje od ovih slušalica nećeš nać sigurno, to mi je bila jedna od boljih investicija u životu, poslje sam još bio uzeo HD595 (tj. dobio ih) njih na žalost više nema Plač

Ali zato koristim ove HD201 i super su mi

A life? Cool! Where do I download one of those?

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

sad su mi još dva modela ostala kao završni: sennheiser HD 201 ili PLANTRONICS GameCom 367 ??

malo sam pogledao review za plantroinics 367 i jako ih hvale,ali da znaju i stiskat uši

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M4X kaže...

sad su mi još dva modela ostala kao završni: sennheiser HD 201 ili PLANTRONICS GameCom 367 ??

malo sam pogledao review za plantroinics 367 i jako ih hvale,ali da znaju i stiskat uši

nekako mi jeftino i nekvalitetno izgledaju ove... kazem ti ako netrebas mikrofon trči po sennheisera dok ga nije nestalo  Osmijeh

16 godina
protjeran
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice