Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.399.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
ZeroC00l kaže...

Lagano namazi kremom (Nivea ili slicno tome). Iako nije mi jasno kako su jastucici postali grubi; nisi valjda koristio vlazne maramice za ciscenje?!

Da, vlazne maramice sam koristio kako je kolega predlozio... A slusalice nove, par dana koristim tek. Znaci vec sam zezno jastucice???

10 godina
neaktivan

Ako nisi koristio one za brisat djecju guzu...mislim da da 

49% motherfucker, 51% son of a bitch
15 godina
neaktivan
ZeroC00l kaže...

Ako nisi koristio one za brisat djecju guzu...mislim da da 

Eh te sam bas koristio, djecija guza naslikana na pakiranju... Morat cu "izvuci" ovaj miris maramica iz jastucica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 22:08 (Almin94).
10 godina
neaktivan

A ne znam onda...probaj djecjom guzom namazat 

Utrljaj kremu, ostavi do sutra pa ces vidjet. Ali da mi je jasno kako si to uspio; nije. Ako ne pomogne krema, iskesiras za nove jastucice i rijesen problem.

15 godina
neaktivan
ZeroC00l kaže...

A ne znam onda...probaj djecjom guzom namazat 

Utrljaj kremu, ostavi do sutra pa ces vidjet. Ali da mi je jasno kako si to uspio; nije. Ako ne pomogne krema, iskesiras za nove jastucice i rijesen problem.

Sta nije jasno? Pa nisam ih zapalio. Nisu mekani kao prvog dana ali uredni su 99%.

10 godina
neaktivan

Ja sam te shvatio da ti je popucala koza. Ako te nisam dobro shvatio ispravi me. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 22:19 (ZeroC00l).
14 godina
Almin94 kaže...

Ostale su grube nakon vlaznih maramica. :( Nemaju vise onaj soft feeling na jastucicima. 

Ups, sorry.

Probaj drugu vrstu maramica, probaj kremu...

Meni su original Logitech jastučići i kupljena kopija savršeni poslije mjeseci i mjeseci brisanja maramicama.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ups, sorry.

Probaj drugu vrstu maramica, probaj kremu...

Meni su original Logitech jastučići i kupljena kopija savršeni poslije mjeseci i mjeseci brisanja maramicama.

Ma ok je, np. Vjerovatno cu i nastavit brisat maramicama. Samo su malo drukciji na dodir i to je to. 

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
anelko kaže...

Ako nekog interesuju Xiaomi Mi Wireless slusalice imam kupon kod XMWSE829 koji mozete iskoristiti na linku.

Kakav je to link? Kad kliknem traži me registraciju.

Koliko ispadne sa kuponom?

E, mene zanima, al sam prije tjedan dana kupio no name kineza jer nisam mogao pronaći Xiaomija jeftino 

Meni otvori normalno sajt http://prntscr.com/ghohy9 22$ su sa popustom, a stara cijena je 29,95 $

14 godina

Prvo sam se popalio radi cijene misleći da je stvarno dobar deal, a kad ono kifla,

"Akcija 76%" "Akcija 76%"

Amazon Amazon

GearBest GearBest

Bang good Bang good

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
12 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Nisam gledao cijene kod drugih, samo postavio kod, ali eto jedino gearbest je tu s cijenom svi ostali su skuplji.

0 0 hvala 0
14 godina

Da, tu su negdje, razlika je u par $. Nisam mogao a da ne komentiram to. Da ne bi mislio da tebe nešto ide, nego sam samo htio ukazati kako marketing (u ovom slučaju LAŽ da inače koštaju 105$ a sada su na "sniženju" od 76%) čini čuda.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
17 godina

Jel naručivao netko sa muzikera? Kako ostvariti onaj popust na kupnju od preko 750kn? I znate li mogu li se gdje u Zg isprobati m40x? Najviše me muči to da ne izgledaju preveliko na glavi (Fidelio X2 su izgledaju ogromno) budući da će mi koristiti za putovanja.

EDIT: Pronašao. Ako nekoga zanima, morate se prijaviti na newsletter ili da vam netko drugi napiše kod. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 11:08 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto se tice ciscenja slusalica, danas sam otisao do marketa kupiti najbolje vlazne maramice dostupne (najskuplje:). Kupio sam ove kao na slici ispod i mogu vam reci da odlicno obavljaju posao. Nemaju nikakvih mirisa, ne ostavljaju tragove, te dugo vremena ostaju vlazne. Jastucici odišu svježinom. 

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

a da je dijete bilo u pitanju onda bi uzeo najjeftinije

audiofili...

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

10 0 hvala 0
16 godina
Almin94 kaže...

Sto se tice ciscenja slusalica, danas sam otisao do marketa kupiti najbolje vlazne maramice dostupne (najskuplje:). Kupio sam ove kao na slici ispod i mogu vam reci da odlicno obavljaju posao. Nemaju nikakvih mirisa, ne ostavljaju tragove, te dugo vremena ostaju vlazne. Jastucici odišu svježinom. 

vlažne maramice su zakon, ja recimo s njima čistim i plastiku u autu, instrument ploču, radio...

16 godina

Jel su te maramice od tkanine ili papira?

Life is great
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam priliku uzeti Sennheiser HD206 (nasljednik 201) međutim ne mogu naći nikakav pametan review odnosno usporedbu s HD201. Ima li netko iskustva s ovim slusalicama? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

Jaka tkanina, ne mozes potrgati.

12 godina
bruno03 kaže...

poliester

8 godina
neaktivan

Koje slusalica odabrati, koje od specifikacija dole na slikama? Iste slusalice su u pitanju, ali malo drukcije specs

0 0 hvala 0
15 godina
wolfskin kaže...

Koje slusalica odabrati, koje od specifikacija dole na slikama? Iste slusalice su u pitanju, ali malo drukcije specs

ja bi išao na druge

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
17 godina
wolfskin kaže...

Kako to misliš, iste slušalice, drugačije specifikacije?

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
14 godina
odjavljen

Jel ima netko il je probao Beats EP?
Uzeo bi ih za poklon mlađoj sestri, naravno dizajn je presudan, htjela bi beats ovo ono pa me samo zanima ima li ko kakvih iskustava, oce li joj bit kvalitetnije od ovih iphone sluski ili tu negde...?

0 0 hvala 0
14 godina

Nisam ove slušao al vjerojatno su kao i većina ostalih Beatsa, precijenjene sa nafrljenim basom, 

ne znam koji ti je budžet, pogledaj od AKG-a Y50-40-30 modele, Audio-technica ima isto prijenosnih modela koji su lijepi, ATH-SJ33 i 55 modeli mislim.

Build a man a fire, and he*ll be warm for a day. Set a man on fire, and he*ll be warm for the rest of his life.
14 godina
odjavljen
Absu kaže...

Nisam ove slušao al vjerojatno su kao i većina ostalih Beatsa, precijenjene sa nafrljenim basom

ne znam koji ti je budžet, pogledaj od AKG-a Y50-40-30 modele, Audio-technica ima isto prijenosnih modela koji su lijepi, ATH-SJ33 i 55 modeli mislim.

Predpostavljam da je zvuk tako nešto kako si opisao , al ono znam da to želi, nije neki audiofil to je više onako rekreativno slušanje blabla tak da mislim da će bit ok al pogledat ću još ove kaj si preporučio

8 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
wolfskin kaže...

Kako to misliš, iste slušalice, drugačije specifikacije?

Jedne su izasle prije nekoliko godina, a druge su refresh sa novom kutijom i malim izmjenama specifikacija. 

10 godina
wolfskin kaže...

Ništa pametno o kvaliteti zvuka se ne može zaključiti iz ovih specifikacija, o kojim se modelima radi?

Zin8 kaže...

Jel ima netko il je probao Beats EP?
Uzeo bi ih za poklon mlađoj sestri, naravno dizajn je presudan, htjela bi beats ovo ono pa me samo zanima ima li ko kakvih iskustava, oce li joj bit kvalitetnije od ovih iphone sluski ili tu negde...?

Radije nešto uštedi i uzmi neki od jeftinijih modela (ima ih u raznim bojama, a kvalitetom zvuka vjerojatno nisu gore od beatsa):

Sony MDRZX660APW.CE7

Philips SHL3165/00 

AUDIO-TECHNICA AX1IS

ili dodaj još malo pa uzmi nešto provjereno Sennheiser HD 2.30

17 godina
wolfskin kaže...

Jedne su izasle prije nekoliko godina, a druge su refresh sa novom kutijom i malim izmjenama specifikacija. 

Ovako napamet, nemam ideju. Specifikacije mi ništa ne govore, a po nazivu modela bih možda mogao naći mjerenja pa po njima vidjeti.

Jer nije isto 20 Hz - 20 khz ± 3 dB i 10 Hz - 22 kHz ± 6 dB :) a pogotovo ako ne znaš kakva je frekvencijska krivulja.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
8 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
wolfskin kaže...

Ovako napamet, nemam ideju. Specifikacije mi ništa ne govore, a po nazivu modela bih možda mogao naći mjerenja pa po njima vidjeti.

Jer nije isto 20 Hz - 20 khz ± 3 dB i 10 Hz - 22 kHz ± 6 dB :) a pogotovo ako ne znaš kakva je frekvencijska krivulja.

Radi se od Marshall Monitor slusalicama. One koje je jedan od kolega iznad objavio.

Radi se o wired slusalicama. Prije su dolazile u jendobojnoj kartonskoj kutiji bez naljepnica i imaju specs kao na slici. Sada dolaze u sarenoj kutiji i imaju specs kao na Marshall stranici. Kontaktirao sam Marshall i rekli su mi da se radi o istim slusalicama, iako je ocito da vidimo razlicite specifikacije na dvjema kutijama.

Father_Dougal Ako mozes izvuci koji info, bio bih ti zahvalan jako. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 23:43 (wolfskin).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice