Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.408
|
čitano: 1.502.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

Sennheiser HD 598cs 106£ na Amazon.UK.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 21:28 (gocc01).

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
gocc01 kaže...

Sennheiser HD 598cs 106£ na Amazon.UK.

Odlicna cijena za odlicne sluske . Kome trebaju , samo naprijed 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
16 godina
neaktivan
Sennheiser 1k kn na dalje radi savrsene slusalice, moja preporuka svima takodjer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
unimatrix001 kaže...

Znam da je looooong shot ali ...ako netko ovdje ima ( ili zna nekoga tko ima ) slusalice Denon AH-D7100 , u  mint stanju , sa svom opremom koja je bila u kutiji ( kabeli , pouch , stalak ) i htio bi ih se rijesiti po nekoj ok cijeni neka mi se javi . Ja dolazim u 11. mj u Hr . Ne pitajte zasto ali taj model bi bas htio imati i uvijek mi bilo krivo sto sam propustio priliku u Sonus Art-u kad su bile 3500 kn . Imam AH-D600 model i zvuk te udobnost mi se svidjaju . Ne sad po svaku cijenu ...na ebay se nadje za cca 550 € + porez jer su iz USA . Ako nista , pokusat cu sa nekom audio trgovinom u Japanu :)

Zahvaljujem unaprijed :)

Imam ih ja ,al nažalost " Not for sale ".

Faith is a belief based on absence of data, allowed to the weak by the powerful.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 15:21 (lmutak).
15 godina
fix kaže...
Sennheiser 1k kn na dalje radi savrsene slusalice, moja preporuka svima takodjer!

Osim basshead-ima :)

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
16 godina
neaktivan
S tim sam primoran sloziti se :) ali senn su odlicne za sve.
11 godina
neaktivan

Znaci za "nas" samo skriputavi JVC 

49% motherfucker, 51% son of a bitch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ma bas ti hvala na vadjenju masti 😳😜😜😝😛
17 godina
odjavljen
Sennheiser HD8 DJ su bas za basshead-e ...😳😳
14 godina

Pozdrav. Kakve su Steelseries Arctis 7 ? Tražim wireless slušalice, sa pristojnom kvaitetom izrade i zvuka. Imaju li možda kakvih loših strana ?

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako te bas zanimaju doticne slusalice probaj ovdje postaviti pitanje...ako ti je pak bitan drugi dio; "sa pristojnom kvaitetom izrade i zvuka" - sony, sennheiser i tome slicno za novce koji nisu specificirani. Imaju li losih strana...hmmmm, 7.1, procitaj moj predzadnji post u ovoj temi na prvoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 14:11 (ZeroC00l).
16 godina
neaktivan
Po procitanom arctic7 su odlicne slusalice ali moras znati da wireless i dobar zvuk nazalost ne idu skupa :( evo iskreno da moram kupiti wireless slusalice i da hocu da zvuce bar kao hd650 bio bi u gadnom problemu i ne bi znao sto bi :( znaci arctic7 moja preporuka za sve osim za zvuk :( uzmi u obzir da ih nisam poslusao ali sam dosta citao sto usporedbe, sto gledao brojke.

Trebali bi imati emotikon: nisam-probao-samo-sam-citao :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ovo? Sve me nesto zulja novcanik; enti 3 mjeseca cekanja... treba nam i emotikon za nekog klosara koji hoda po ducanu i zica "dajte da isprobam jos samo ovo..."

17 godina
odjavljen
fix kaže...
Po procitanom arctic7 su odlicne slusalice ali moras znati da wireless i dobar zvuk nazalost ne idu skupa :( evo iskreno da moram kupiti wireless slusalice i da hocu da zvuce bar kao hd650 bio bi u gadnom problemu i ne bi znao sto bi :( znaci arctic7 moja preporuka za sve osim za zvuk :( uzmi u obzir da ih nisam poslusao ali sam dosta citao sto usporedbe, sto gledao brojke.

Trebali bi imati emotikon: nisam-probao-samo-sam-citao :)

Wireless i dobar zvuk mogu ici skupa ali u visem cjenovnom razredu . Jedan primjerak ti je prilozen gore a evo ti ja i drugi uvalim :)

http://www.bowers-wilkins.com/Headphones/Wireless-Headphones/Wireless-Headphones/P7-Wireless.html

A ima ih jos ..samo treba love :) 

Imam P7 standardne...i vjerovao ili ne...razlike nema a zvuk je odlican .. ( zvucno bolje od tih Sony ..samo sto Sony ima koju opciju vise )

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 21:43 (unimatrix001).
17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

ovo? Sve me nesto zulja novcanik; enti 3 mjeseca cekanja... treba nam i emotikon za nekog klosara koji hoda po ducanu i zica "dajte da isprobam jos samo ovo..."

Pakiram ja vrlo dobro...nema tog hrvatskog postara koji ih moze unistiti..cak ni sutanjem uz i niz nasip :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 21:50 (unimatrix001).
11 godina
neaktivan

Neka neka. Ovi moji kakvi jesu i tenk bi sjebali. Taman jos stignem pazariti sonija...

16 godina
neaktivan

sonyje sam imao na posudbi tjedan dana i ostao ocaran opcijama, ancom i WOW dizajnom, zbilja su predivne, ali ultimativno sam uzeo hd650 jer za manje para jer je zvuk nemjerljivo superiorniji, 1000x su prilicno slicne mdr7506 koje su 100eur ... nisam ih imao dovoljno dugo ali ljudi kazu da nakon tjedan dva pocnu skripati i pucati, ako je tako zbilja lose..

B&W sam kratko probao u sonusartu i generalno zvuk je na tragu hd600 ali s manje detalja, dakle no go, plus OSOBNO su mi ruznjikave :)

ovo sve je moje osobno misljenje jer cijenim prvo zvuk a onda ostalo ali za nekoga tko trazi iskljucivo wireless slusalice, qc35 i ovo dvoje su jedini izbor vrijedan spomena i to stoji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fix kaže...

sonyje sam imao na posudbi tjedan dana i ostao ocaran opcijama, ancom i WOW dizajnom, zbilja su predivne, ali ultimativno sam uzeo hd650 jer za manje para jer je zvuk nemjerljivo superiorniji, 1000x su prilicno slicne mdr7506 koje su 100eur ... nisam ih imao dovoljno dugo ali ljudi kazu da nakon tjedan dva pocnu skripati i pucati, ako je tako zbilja lose..

B&W sam kratko probao u sonusartu i generalno zvuk je na tragu hd600 ali s manje detalja, dakle no go, plus OSOBNO su mi ruznjikave :)

ovo sve je moje osobno misljenje jer cijenim prvo zvuk a onda ostalo ali za nekoga tko trazi iskljucivo wireless slusalice, qc35 i ovo dvoje su jedini izbor vrijedan spomena i to stoji.

S tim da je zvuk od QC35 prilicno ispod :) 

1000X mi nikako nisu zvucno toliko dobre ..pokusavaju biti na tragu od MDR-1A ali...Osobno su mi bolje XB950BT ...aj...malo izrazeniji bass a i kontrukcijski su puno cvrsce . 

B/W ...ja ih volim . :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 12:04 (unimatrix001).
13 godina

Pozdrav, jel postoji ista bolje od ovoga za tu istu cijenu a da bi se koristilo bez pojacala?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.8.2017 19:41 (mate123ist).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Superlux HD681 za glazbu?
Iskustva?
Do sad sam imao samo neke low end sluske(ove su jeftine ali navodno dobre)

0 0 hvala 0
17 godina
mate123ist kaže...

Pozdrav, jel postoji ista bolje od ovoga za tu istu cijenu a da bi se koristilo bez pojacala?

Postoji (sigurno) ali je kod nas teško nabavljivo.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

Bolje - tesko rec

Alternative - postoje

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

1 0 hvala 1
15 godina

Može preporuka sluški za rock i metal. Trenutno imam Shure SRH440 i zvuk mi je ok, ali su neudobne do bola, i to za pola sata već. Slušao bih skoro isključivo s kompa.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pozdrav, gdje sve u Hrvatskoj osim Ronisa ima za kupiti Dre Beats Studio Wireless mat crne? U iStyleu nemaju crne. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

https://www.nabava.net/search.php?q=Beats+Studio+Wireless

za te novce imas puno kvalitetnijih stvari, ali ajd uzivaj ako ti je to đir

@ministar daj bar buđet navedi

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.8.2017 3:05 (kurt).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

mate123ist Nekako mi se cini da si vec odlucio pobjednika ali evo ti par prijedloga:

Philips SHP9500 - otvorene (definitivno se isplati baciti oko na njih)
Status Audio CB-1 - zatvorene
Grado SR60E - otvorene (nisam isprobao, navodno prolaze; vjerujem da netko od kolega mozda zna vise o njima)
Do 100€, M40x i SHP9500 su nobraineri.

ministar  Kao sto kaze kurt; kolko para? Ako trazis nesto do 100€ i da je udobno, definitivno razmisli o gore navedenima Philips SHP9500 (za razliku od shure koje imas, ove su otvorene!).

kurt  Kad ce druga placa, da vidimo kakvo si pojacalo nabavio 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
kurt kaže...

@ministar daj bar buđet navedi

ZeroC00l kaže...

ministar  Kao sto kaze kurt; kolko para? Ako trazis nesto do 100€ i da je udobno, definitivno razmisli o gore navedenima Philips SHP9500 (za razliku od shure koje imas, ove su otvorene!).

Ma dao bih i do 2 ako treba da dobijem nešto dobro, neću kupovati uskoro nove.. bilo bi idealno da budu zatvorene, ili bar polu-zatvorene i da budu jako udobne (da ih mogu recimo u intervalu 8 sati nositi recimo 7 sati da ne smetaju)

11 godina
neaktivan

Nema smisla da sad pisem nebuloze; pogledaj TU. Odvoji malo vremena i pogledaj sta ima za rec. Najbolja stvar koja mozes napraviti (ako imas mogucnosti ofc) je da odes u shop i sam isprobas i poslusas ono sto ti se svidi.

Shvatio sam tvoj prvi post da ti je najbitnija udobnost pa mi je sad tesko reci daj ovo ili ono jer je to sve subjektivno; npr. ja obozavam kad slusalice imaju dobar clamping force doktebi moze smetat, ja mrzim on-ear slusalice dok tebi mogu biti super... Platiti 2kkn (zapravo nebitno koja je cijena) jer ti je neko rekao tako i kasnije biti nezadovoljan=glupost

12 godina
ZeroC00l kaže...

mate123ist Nekako mi se cini da si vec odlucio pobjednika ali evo ti par prijedloga:

Philips SHP9500 - otvorene (definitivno se isplati baciti oko na njih)
Status Audio CB-1 - zatvorene
Grado SR60E - otvorene (nisam isprobao, navodno prolaze; vjerujem da netko od kolega mozda zna vise o njima)
Do 100€, M40x i SHP9500 su nobraineri.

kurt  Kad ce druga placa, da vidimo kakvo si pojacalo nabavio 

Teško će SHP9500 za 100 € kupit, a Grado s60e ne bi pored m40x obzirom da su trenutno skuplje(tribalo bi nazvat audio centar i vidit koliko su doli)+ nemaju odvojivi kabel iako su mi se zvukom svidile tjedan dana šta sam ih ima kod sebe .

11 godina
neaktivan

A cuj. Sve je to stvar srece. Ja sam taj 100€ sektor prosao na siroko i mogu ti reci da si u k... Nije da nema izbora, ali kad znas da ima bolje i da kosta jos "samo" malo vise; vidis kud idem. Za 100€ ide kompromis, nista drugo.

Sjecas se kad sam te pitao za Scarlett? Trazio sam kompromis. Naletio na kolegu s foruma koji se rjesava slusalica za lovu koja mi odgovara+uspio se dogovoriti sam sa sobom da cu odvojiti nesto vise love za DAC. Sad na kraju idu K712 Pro i Audioengine D1; a prvotni plan je bio kupiti M40x (eventualno SPH9500) i nista vise; iliti kupiti slusalice za 100€. Kreni zbrajat koliko to kosta...i dare you

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice